bazár, predaj, inzercia, predám

Okuliare Ekoi EVO 5

Kategória: Cestné bicykle

Predám okuliare Ekoi evo 5
Sú trochu doškrkané ale niekomu ešte poslúžia
Okuliare Ekoi EVO 5
Podobné inzeráty
Cyklistické okuliare POC, Uvex
Predám zánovné, málo použité cyklistické okuliare POC - náhradné sklá 5 ks, odnímateľný rám na dioptrické okuliare. Ochranný obal. Cena spolu : 40 eur Cyklistické okuliare UVEX - 3 ks náhradné sklá. Ochranný obal. cena 20 eur.
Sigma Rox 11.1 Evo White
Predám cyklopočítač s GPS Sigma Rox 11.1 Evo. Cyklopočítač je ako nový, používaný bol iba 38 hodín (viď. foto). K cyklopočítaču pridám originálny držiak na riadidlá. Iba osobný odber.
Elektro gravel Specialized
Specialized Turbo Creo SL Expert EVO Predám málo jazdený karbónový elektro bicykel. Bicykel je takmer ako nový. Je to mimoriadne rýchly a lahký bicykel. Po vypnutí motora sa na ňom ide ako na obyčajnom bicykli. - veľkosť XL - ja mám 186cm - karbónový rám - karbónové kolesá - shimano XT Di2 - teleskopické sedlo - brzdy shimano ultegra Viac o bicykli nájdete na stránkach: *****
Merida scultura EVO 909FLX SRAM Force Carbon XL
Predám celo karbónový ultra ľahký cestný bicykel Merida scultura EVO 909 FLX. Veľkosť rámu XL. Pôvodná váha iba 6,9kg ! Bicykel na komplet výbave SRAM force 2x10 (brzdy, prehadzovačka, prešmyk , kľuky, kazeta SRAM red), sedlovka aj riadidlá carbon- FSA aerodynamické. Nové plášte menené minulú sezónu na Vredestein, odvtedy najazdené do 200km, potom bicykel zavesený na stene a teraz ho predávam z dôvodu nevyužitia (kúpa nového s kotúč. brzdami). Bicykel nemá žiadne škrabance, bola vždy menená reťaz vo stálych intervaloch, takže kazeta a prevodníky sú vo výbornom stave. Predám za 790€. Pri rýchlom jednaní pridám grátis takmer nové nášlapné pedále Shimano PD R540 v hodnote 48€. A taktiež takmer novú kazetu Shimano 10sp , rozsah 12-28. Osobný odber v Banskej Bystrici.
Oakley cyklistické slnečné okuliare, unisex
Oakley cyklistické slnečné okuliare vo vybornom stave. Nosené veľmi malo, bez poskodenia či škrabanca. Nosila som ich s kontaktnými šošovkami, ale prestalo mi to vyhovovat, preto posúvam ďalej. Unisex. model flight jacket
Cyklisticke okuliare pre dospelych fotochromaticke
Predam cyklisticke okuliare Nove nepouzivane