bazár, predaj, inzercia, predám

Online podnikanie

Kategória: Zdravie a krása

Chceli by ste zarábať peniaze z pohodlia vášho domova alebo z obľúbenej kaviarne?☕

Môžete začať podnikať online, a to ani bez predaja produktov alebo služieb, a ani bez nekonečného spamovania vašich priateľov reklamami. Znie to príliš dobre, aby to bola pravda, však?

Verím, že mnohí z vás majú strach z online podnikania, pretože si myslia, že je to príliš komplikované alebo potrebujú veľa peňazí na štart. Ale to nie je pravda. S online biznisom môžete začať hneď a bez veľkých investícií.

Online podnikanie vám dáva slobodu, ktorú ste vždy chceli. Môžete pracovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Môžete sa sústrediť na to, čo vás baví a čo vás napĺňa. Môžete si vytvoriť vlastný harmonogram a žiť život podľa vlastných pravidiel.
Tak prečo to neskúsiť? Dajte tomu šancu a uvidíte, ako vám online podnikanie môže zmeniť život. Ak máte obavy alebo otázky, neváhajte mi napísať. Som tu pre vás a pomôžem vám s vašim prvým krokom do sveta online podnikania.

IG @life_business_happiness
Online podnikanie
Podobné inzeráty
Online práca
Hľadám šikovné baby, ktoré majú radi zdravý životný štýl. Podnikanie ponúka hlavný alebo vedľajší príjem popri inom zamestnaní alebo škole. NÁPLŇ PRÁCE: - práca 2-3 hodiny denne - účasť na online prednáškach a školeniach - dodržiavanie osobného pracovného plánu POŽIADAVKY: - všetko, čo k práci potrebujete je mobil a počítač - chuť pracovať a rozvíjať sa PLAT: - mesačný zárobok je od 250€ až po 5000€ a viac - podľa šikovnosti a nastavenia osobného pracovného plánu
Liečebno masážne  lôžko
Lôžko, ktoré je vhodné do domacej liečby ako aj na PODNIKANIE do Salónov krásy ako doplnková služba do centier zdravia,firiem, fitness. Termoakupresúrne lôžko s Infračerveným teplom vyžarovaný so vzácnymi Nefritovými kameňmi. Exkluzívna služba pre Vašich klientov v trvaní 40 minút.... PRÍSLUŠENSTVO : kronika zákazníkov + propagačný materiál Cena komplet 800 eur Odber Prievidza a okolie dovoz po dohode Ps:Ja som lôžko využívala na PODNIKANIE v salóne krásy
Dolce &Gabana the online one
Predám Dolce &Gabbana The online one objem 30ml.Cena je 15e+posta
Holter - EKG/ECG monitor sdcového rytmu
Predám nový nepoužitý holter- monitor srdcového rytmu EKG aj ECG s online analýzou dát. Vhodný pre športovcov, seniorov ale aj mladých vitálnych ľudí. Monitor srdcového rytmu predstavuje inovatívne zariadenie, ktoré vám poskytne súhrnný prehľad o zdraví vášho srdca v pohodlí domova. Prístroj zaznamenáva údaje nepretržite 24 hodín, pričom 5-minútový záznam zanalyzuje už za 1 sekundu. Vďaka jednoduchému ovládaniu s LED indikátorom a kompaktným rozmerom budete mať potrebné údaje k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek. Holter dokáže diagnostikovať až 17 kategórií chorôb s rôznymi typmi abnormalít: -KES (komorové extrasystoly), -bigemínia KES -trigemínia KES -komorová tachykardia,  -PES (predsieňová supraventrikulárna extrasystola) -PES trigemínia -supraventrikulárna tachykardia,  -blokáda ľavého Tawarového ramienka -blokáda pravého Tawarowého ramienka -flutter predsiení,  -fibrilácia predsiení,  -tep srdca pri fibrilácií predsiení  -celkový maximálný tep srdca -celkový minimálny tep srdca -Najdlhší RR interval -asystólia Súčasťou zariadenia je sprievodný externý softvér, ktorý prevádza dáta do digitálnej formy elektrokardiogramu a  poskytuje tak prehľadnú správu o aktivite srdca. Výhodou je teda možnosť online rozboru a zdieľanie výsledkov vo formáte PDF s ošetrujúcim lekárom.
Práca v oblasti wellness/fitness
Práca v oblasti zdravej výživy/online/štúdio/z domu Hľadám do výborného kolektívu ľudí,posilu- 2 šikovné osoby,ktoré baví zdravý životný štýl,fitnes,práca s ľuďmi,cestovanie a pod. Podmienky: 18 rokov - samostatné rozhodovanie - cieľavedomosť - základy práce s PC/FB a IG - tímovosť - minimálne stredoškolské vzdelanie - finančné ohodnotenie podľa výkonu! V prípade,ak by Vás táto ponuka zaujala,píšte prosím na mail: janica.kovacova22@
HĽADAME BARBERA MELROSE BARBER SHOP KE
"Naší Barberi sú umelci, ktorých plátnom sú klientové vlasy a brada" Hlavná 2 Košice , vedľa OD Dargov Objednavky 24/7 - Online cez Bookio - Telefon: viktoria.burkonova@ MOŽNOSŤ SI ZAKÚPIŤ PRODUKTY ŠIROKÉHO SORTIMENTU AJ TIE KTORÉ SÚ NA OBRÁZKU - NAŠA ZNAČKA JE ORIGINÁLNA LEBO TAKU NEMÁ NIKTO V KOŠICIACH... BANDIDO PRODUCTS... STRIH Strih s prechodom, z anglického slova fade, je jeden z najpopulárnejších spôsobov pánskeho strihu za rok 2017, pričom je základom pre rôzne ďalšie štýly a typy účesov. Rozlišuje sa niekoľko foriem strihu s prechodom – klasická, nízka, stredná alebo vysoká. Strih sa začína zväčša nad ušami, kde je dĺžka najkratšia. V našom Barber shope vám po želanom strihu vlasy umyjeme a ošetríme špeciálnou a vysoko kvalitnou kozmetikou a následne vytvoríme styling presne podľa vašich predstáv. BRADA Pri tejto službe bude skvele postarané nie o vaše vlasy, ale pre zmenu bude starostlivosť zameraná na tvár. Bradu vám u nás pri výbere danej služby upravíme nožnicami, s ktorými naši barberi narábajú ako skutoční „profíci“. Za pol hodinu sa okrem úpravy brady zameriame aj na holenie kontúr, ktoré sa vykonáva klasickou, poriadne naostrenou britvou. Občas si človek ani neuvedomí, ako môže taká maličkosť ako úprava kontúr pridať na celkovom vzhľade – preto určite pri hustejšom zarastaní tváre odporúčame túto službu využiť. COMBO Úprava brady sa môže občas zdať ako poriadna veda, no naši barberi si s tým vďaka stovkám skúsenostiam bez problémov poradia. Ak sa rezervujete na službu Strih s prechodom a úprava brady, čaká na vás takzvaný fade strih, teda účes, pri ktorom sú vlasy nad uchom kratšie a na vrchu hlavy dlhšie. Ďalej si užijete ošetrenie vlasov kvalitným pánskym šampónom a inými prípravkami a následne vám bude vytvorený styling podľa vašich predstáv a taktiež perfektá úprava brady. Pondelok 9–21 Utorok 9–21 Streda 9–21 Štvrtok 9–21 Piatok 9–21 Sobota 9–21 Nedeľa Zatvorené Barber Combo Barber Combo Farbenie brady (Beard Coloring) Farbenie vlasov (Hair Coloring) Junior strih (Children's cut) Pánsky strih (Men's cut) Pánsky strih (Men's cut) Pánsky strih + úprava brady (Men's cut + Beard Trim) Pánsky strih + úprava brady (Men's cut + Beard Trim) Pánsky strih + úprava brady (Men's cut + Beard Trim) Pánsky strih + úprava brady (Men's cut + Beard Trim) Pánsky strih FADE (Men´s cut FADE) Úprava brady (Beard Trim)