bazár, predaj, inzercia, predám

Opatová (Trenčín) – 2.191 m2 POZEMOK na mobilný dom, karavan

Kategória: Pozemky

Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj pozemok vo výlučnom vlastníctve (spoluvlastnícky podiel 1/1) s výmerou 2.191 m2 v katastrálnom území Opatová, neďaleko okresného mesta Trenčín.

Pozemok (parcela C 2106) je evidovaný na liste vlastníctva č. 528 pre katastrálne územie Opatová, okres Trenčín. Vďaka svojej polohe – iba 1,5 km od intravilánu mesta Trenčín - a prostrediu, v ktorom sa pozemok nachádza, poskytuje ideálny kompromis medzi časovou dostupnosťou do centra mesta s občianskou vybavenosťou a tichou a pokojnou lokalitou poskytujúcou súkromie.

Prístup k parcele je možný aj osobným automobilom po mestskej ceste, ktorá susedí s predávaným pozemkom. Vďaka výmere 2.191,00 m2 je na pozemok možné umiestniť napríklad karavan, prípadne modulový (mobilný) dom.

IS: Elektrina (fotovoltaika, solárne panely), Voda (studňa)

PRÍSTUP: Zabezpečený (nespevnená cesta)

GPS súradnice na pozemok: 48.897659, 18.128549. Obhliadku je možné realizovať kedykoľvek samostatne.

Pozemok nie je zaťažený žiadnymi bremenami a je dostupný okamžite. Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
Opatová (Trenčín) – 2.191 m2 POZEMOK na mobilný dom, karavan
Podobné inzeráty
Opatová – 3.780 REKREAČNÝ POZEMOK 200 m od Trenčína – na pre
Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj rekreačný pozemok vo výlučnom vlastníctve (spoluvlastnícky podiel 1/1) v katastrálnom území Opatová, iba na skok od okresného mesta Trenčín. Pozemok s štedrou výmerou 3.780 m2 má výhodnú polohu – nachádza sa iba 200 m od intravilánu mesta Trenčín, pričom do centra mesta je to necelých 10 km autom. Zároveň ponúka pokoj a rôzne možnosti rekreácie, keďže je obklopený lesmi. Prístup na pozemok je bezproblémový – vedľa pozemku vedie nespevnená cesta, vhodná i pre osobné automobily, patriaca mestu Trenčín. Na pozemok je taktiež možné umiestniť napríklad mobilný dom alebo karavan (možnosť napojenia elektriny prostredníctvom fotovoltaických panelov, vodu možné riešiť studňou). Pozemok (parcela „C“ 1840) je evidovaný na liste vlastníctva č. 528 pre katastrálne územie Opatová, okres Trenčín. GPS súradnice na pozemok: 48.910298, 18.111435. Obhliadku možno realizovať kedykoľvek samostatne. Pozemok je nezaťažený a dostupný ihneď. Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
Trenčín (Opatová) - 3.025 m2 ORNÁ PÔDA podiel 1/1 – Predaj
Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj poľnohospodársku pôdu v podiele 1/1 v katastrálnom území Opatová, pri meste Trenčín. - Predávané parcely sú evidované na liste vlastníctva č. 528 ("C" 3019, 3810) pre katastrálne územie Opatová, majú celkovú výmeru 3.025,00 m2, pričom na liste vlastníctva sú vedené ako Orná pôda. - Mapu s vyznačenými parcelami a tabuľku predávaných pozemkov možno nájsť v galérii inzerátu, medzi fotografiami. - Predávané pozemky sú vhodné pre poľnohospodárov, prípadne ako investičné pozemky. - Uvedená cena je konečná a zahŕňa kompletný právny servis vrátane prípravy kúpnych zmlúv, vklad do katastra nehnuteľností a správne poplatky.
Martovce - 4100 m2 POZEMOK na mobilný dom / karavan / chatku
Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj pozemok vo výlučnom vlastníctve (spoluvlastnícky podiel 1/1) s výmerou 4.124,00 m2 v katastrálnom území Martovce, 17 km od okresného mesta Komárno a na skok do Hurbanova. Prístup na pozemok je možný po poľnej ceste patriacej obci, neprechádzate cez žiadne súkromné pozemky. Prístup možný bez problémov aj osobným automobilom. Z hlavnej cesty medzi Martovcami a Hurbanovom zídete za mostom nad riekou Žitava na poľnú cestu ktorá Vás dovedie priamo k pozemku. Ako budúci vlastník pozemku sa na vás nevzťahuje zákaz vstupu automobilom. Vyznačenie prístupu vo fotkách inzerátu. Na pozemok je možné umiestiť mobilný, resp. modulový dom, odstaviť karavan, prípadne postaviť malú chatku s pevným základom do 25 m2. Elektrické stĺpy su vzdialené cca 200 m od pozemku. Pozemok sa nachádza kúsok pri sútoku riek Nitra a Žitava. Pozemok (parcela C 6543) je evidovaný na liste vlastníctva č. 1910 pre katastrálne územie Martovce, okres Komárno. Vďaka svojej polohe – menej ako 500 m vzdušnou čiarou od intravilánu obce - a prostrediu, v ktorom sa pozemok nachádza, poskytuje ideálny kompromis medzi časovou dostupnosťou do obce, poskytujúcou základnú občiansku vybavenosť (potraviny, pohostinstvo, autoservis...) a pokojnou lokalitou poskytujúcou súkromie. GPS súradnice na pozemok: 47.848855, 18.133041. Obhliadku je možné realizovať kedykoľvek samostatne. Pozemok je dostupný okamžite. Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
REKREAČNÝ POZEMOK-TRENČIANSKE JASTRABIE pri TRENČÍNE-845 m2
*** SLNEČNÝ - TICHÉ PROSTREDIE - ROVINATÝ - MOŽNOSŤ UMIESTNIŤ KARAVAN, PRÍSTREŠOK, MOBILNÝ DOM *** Ak hľadáte pokoj a prírodu ponúkame na predaj krásny rekreačný pozemok neďaleko Trenčína v Trenčianskom Jastrabí s rozlohou 845 m2 smer chata Inovec. Nachádza sa v extraviláne obce, vedený ako trvalý trávnatý porast. Pozemok ponúka rôzne možnosti využitia: rekreačné, turistické, cykloturistické, možnosť hubárčenia, zavedenie okrasnej, alebo úžitkovej záhrady, grilovačky. Na pozemok je možné pristaviť mobilný dom alebo karavan, alebo postaviť konštrukciu bez pevných základov (možnosť napojenia elektriny prostredníctvom fotovoltaických panelov, vodu možné riešiť studňou). Prístupová asfaltová komunikácia, posledných cca 50 m poľná cesta, bez inžinierskych sietí (elektr. stĺp 100m), možnosť umiestniť slnečné kolektory, vodu riešiť studňou. K dispozícii k nahliadnutiu aj stanovisko obce – aktuálne UPI. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, materská a základná škola, zastávka SAD, železničná stanica. V okolí možnosti rybolovu, cykloturistika, agroturistika, prechádzky do prírody – Inovec chata... CENA: 8.000,-€ pri VÁŽNOM záujme je cenová DOHODA ISTÁ! Nehnuteľnosť nájdete v ponuke EXKLUZÍVNE iba u nás !!! KONTAKT: Palušová Angela, TEL. , 0944/ 148 909 Platba možná aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu + kolkov na katastri. Túto nehnuteľnosť predáva LEGEND realitná spoločnosť s.r.o.,  pobočka Bánovce nad Bebravou, Námestie Ľ. Štúra 1796/ 5A, Tel. Chcete profesionálne predať svoj byt / dom / pozemok? Nestrácajte čas a kontaktujte nás! VOLAJTE NA ČÍSLO: 9
Pozemok Záskalie
Jedinečnú ponuku, ktorú sme pre Vás pripravili v dvoch variantoch, aby ste si mohli vybrať veľkosť pozemku, na ktorom budete môcť tráviť svoje voľné chvíle v kruhu svojej rodiny a priateľov. Prvý variant Osem parciel o výmerou minimálne 1.000 m2 Podiel na prístupovej ceste o výmere 66 m2 Plnohodnotný mobilný dom s kúpeľňou a kuchynkou Prevedenie v dvoch rozmeroch 6x3m a 8x3m Možnosť extra požiadavky, objednať a osadiť viacero mobilných domov na jednom pozemku, ktoré budú spolu spojené, vznikne úžitková plocha max. 72 m2 +terasa, alebo altánok o max. výmere 40 m2 Ideálna orientácia pozemku J/Z Súčasťou mobilného domu je fotovoltaický systém s batériovým úložiskom (ostrovný systém) Dovoz a osadenie mobilného domu na vruty, priamo na pozemku Cena už od : 71.900 EUR Čo je v cene započítané: - pozemok 1.000 m2 - podiel na prístupovej ceste 66 m2 - mobilný dom jeden kus o rozmere 8x3m - fotovoltaický ostrovný systém - dovoz a osadenie mobilného domu Čo nie je v cene započítané: - terénne úpravy na pozemku - vybudovanie prístupovej komunikácie - napojenie na IS - poistenie mobilného domu a fotovoltaického systému - extra požiadavky Druhý variant Šestnásť parciel o výmerou minimálne 500 m2 Podiel na prístupovej ceste o výmere 66 m2 Plnohodnotný mobilný dom s kúpeľňou a kuchynkou Prevedenie v dvoch rozmeroch 6x3m a 8x3m Možnosť extra požiadavky, objednať a osadiť viacero mobilných domov na jednom pozemku, ktoré budú spolu spojené, vznikne úžitková plocha max. 40 m2 +terasa, altánok o max. výmere 20 m2 Ideálna orientácia pozemku J/Z Súčasťou mobilného domu je fotovoltaický systém s batériovým úložiskom (ostrovný systém) Dovoz a osadenie mobilného domu na vruty, priamo na pozemku Cena už od : 56.890 EUR Čo je v cene započítané: - pozemok 500 m2 - podiel na prístupovej ceste 66 m2 - mobilný dom jeden kus o rozmere 8x3m - fotovoltaický ostrovný systém - dovoz a osadenie mobilného domu Čo nie je v cene započítané: - terénne úpravy na pozemku - vybudovanie prístupovej komunikácie - napojenie na IS - poistenie mobilného domu a fotovoltaického systému - extra požiadavky Projekt nájdete exkluzívne iba v našej ponuke. Nakoľko sú pozemky určené iba na rekreačnú výstavbu a spadajú do prírodnej rezervácie Manínska tiesňava, bol aj tento projekt navrhovaný tak, aby vyžadoval čo najmenej terénnych úprav. Pozemok je svahovitého charakteru, čo ponúka možnosť kaskádovitého rozloženia novovzniknutých pozemkov čím bude zabezpečené, že každý nový majiteľ bude mať krásny výhľad na okolitú prírodu. K pozemku vedie z 90% asfaltová cesta, ktorá je v zime udržiavaná. POZEMOK Z pozemku o výmere 8 694m² vznikne 8 parciel s výmerou približne 1 000m² a ku každej bude prislúchať taktiež podiel na prístupovej ceste približne 66m². Jednotlivé pozemky sa budú dať odkúpiť jednotlivo. Tel