bazár, predaj, inzercia, predám

Opatrovanie deti.

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, ponúkam opatrovanie deti,rôzneho veku. Mám 10ročnu prax, viem komunikovať v angličtine, ruštine. Hodinová mzda 12€. Na cene sa vieme dohodnúť. Mám flexibilný čas. Viem sa prispôsobiť.
Opatrovanie deti.
Podobné inzeráty
PEDAGOGICKÁ lit.
-Dejiny pedagogiky (E.N.Medynskij) 4 € -Pedagogický slovník - 2 zväz. - CZ (B.Kujal) 10 € (spolu) -Slovník slov. jazyka – 5 zväz. - CZ (Š.Peciar) 50 € (spolu) -Slov. ľudová balada v interetnickom kontexte + LP (O.Zilynskyj) 40 € -Naše dieťa od 3 po 6 r. (W.Forst, L.Schroeter) 3 € -Detská obrna (Novák, Lánik) 2 € (brož.) -Sexuality a rodovosť v soc. a výchov. súvislostiach (Supeková, Lukšík) 4 € -Všetky deti sú dobré I.(Prokešová) 2 € nová -Všetky deti sú dobré II.(Prokešová) 2 € nová - Mravná výchova dětí předškolního věku (Nečejevová) – CZ - 3 € - Pracovná výchova mentálne postihnutých detí predškolského veku (Majzlanová) – 4 € - Človek v centre liečebno pedagogickej starostlivosti (Majzlanová) – 1 € - Od kategórie k pojmu – zákledné pedag. a psychol. diela (Klindová) - 5 € - Metodika výchovnej starostlivosti o dojča (Damborská) – 2 € - Metodiky výchovného zamestnávania detí (Bokorová) – 3 € - Vítajte v škole deti (Amonašvili) – 5 € - Literatúra pre deti a mládež (Kopál) – 5 € - Problematika předškolní výchovy (Příhoda) – CZ - 6 € - Didaktika (Danilov) – 2 € - Poznanie a jeho osobitosti u dieťaťa (Jurčo) – 3 € - Tvár a reč ilustrácie pre deti (Holešovský) – 7 € - O estetické výchově nejmenších (Mišurcová) – CZ - 7 € - O výchově dětí ke skromnosti (Sedlážek) – CZ -3 € - Jak díte poznáva svět (Monátová)CZ – 2 € - Úloha obrázku vo výchove detí predškols.veku (Žukovská) – 1 € - J.Á.Komenský a jeho doba (Polišenský)CZ-1 € - Rodina a škola (Šándor) – 2 € - Dialóg rodičov s dospievajúcimi (Potočárová) – 1 € - Na ceste za zdravím (Wiegwrová) – 1 € - Šikana: myty a realita (Čáp) – 1 € - Emocionálne a sociálne narušené dieťa a jeho inštitucionálna výchova (Škoviera) – 1 € - Pedagogika etickej výchovy (Lencz) – 1 € - ABC výchovy mimo vyučovania (Vaňková) – 7 € - Program výchovnej práce v jasliach a v MŠ (1978) – 15 € - Metodika výchovnej práce v jasliach a v MŠ (Jirová, r. 1968 aj 1981) – 10 € - Vývoj dítěte a jeho úskalí (Lisd) CZ - 2 € - Aktuálne problémy detí s poruchami reči a čítanie (Vašek) – 7 € - Jazyková výchova a kultúra reči v MŠ (Popovňák) – 5 € - Volní výchova v MŠ (Kotyrlová) – CZ - 3 € - Psychológia pomáha výchove(Woloszynowa) 5 € - Pedagogika predškolského veku (Sorokinová, r. 1953) – 7 € - Pedagogika předškolního věku (E.A.Flerinová, r. 1951?) – CZ - 5 € - Psychológia o pedagogických problémoch (Volkov) – 5 € - Bezpečnosť práce v školách –marec 1992 (Borba) – 1 € TV: - Škola v prírode (Králiček) – 5 € - Hry v přírode (Zapletal)- CZ -10 € - Abeceda cvičitele: gymnastika, akrobatika, preskok, trampolína (Šterc) – CZ – 8 € -Základy telesné výchovy detí do 6 let - CZ (Mišurcová) 5 € VV: - Výchovné využitie výtvarných činností v škole v prírode (Trebichavská) – 2 € - Výtvarná vých. v 1. A 2. roč.(Voseček)– 7 € - Detský
Opatrovanie deti
Dobrý deň ponúkam opatrovanie detí,mám dlhoročné skúsenosti,pracovala som v MŠ,v jasliach ako aj súkromne v rodinách.V prípade záujmu viem pomôcť aj so staršími ľuďmi s bežn.chorobami a pri obmedzenom pohybe.Byvam v Šali-Veci.Plat po dohode cca 4e-5e,ale záleží od pravidelnosti a počtu hodín.
Opatrovanie detí
Ponúkam opatrovanie, stráženie detí. Ochota, zodpovednosť, empatia, láska.
FOY futbalová škola TRNAVA - aj počas prázdnin
Trénujeme aj počas leta ( júl/august ), bez ohľadu na klubovú príslušnosť. O NÁS : Vytvárame nový a sme presvedčený , že v budúcnosti úspešný projekt a budeme radi, ak sa Vy a Vaše deti stanú jeho súčasťou. Našim cieľom je, aby sa Vaše deti hrali futbal pre radosť, neriešime talent, ani limity, našou víziou je pracovať inak, ako tomu je v iných futbalových kluboch , či akadémiách , kde sú " jasne " zadefinované podmienky prijatia a a dopredu " vizionárske pohľady fundovaných trénerov " o schopnostiach detí a ich predpoklady pre budúcu kariéru a predpokladaný rozvoj. Pracujeme s každým dieťaťom ktoré má záujem hrať futbal, či všeobecne športovať. Zo skúsenosti vieme, že talent je len základ a rozvíja sa len vtedy, keď je v správnych rukách, zároveň však nie je garanciou a naopak častokrát "menej " talentované deti dosiahli vo vyššom veku väčší úspech poctivou prácou na sebe a prístupom k futbalu, či športu ako takému. Napriek tomu je náš prístup veľmi individuálny, zároveň však zakomponovaný do kolektívu a chceme byť spoločne úspešný v konfrontácii s " konkurenciou ", teda súpermi. Prečo FUTBAL : Futbal je fenomén , kráľ športov, krorý má rád takmer každý chlapec .Nie je snáď krajina, kde sa futbal nehrá. Ktorý chlapec by nechcel byť Ronaldo , či Messi ? Futbal je láska, ktorá v akejkoľvek forme trvá do konca života, či už aktívnou hrou, alebo rekreačnou hrou, alebo len ako divák podporujúci svoje obľúbené družstvo. Prečo FOY : Čo vlastne FOY znamená ? .. Football for you - futbal pre teba .. Čo sa týka " pozadia tohto projektu, stojím za ním ja :-) a mne najbližší ľudia, ktorí za mnou stoja a podporujú ma v mojich snoch a myšlienkach a zároveň dôverujú mojim schopnostiam robiť veci inak .. lepšie .. Konkrétne výsledky mojej práce Vám rád ukážem .. som profesionálny tréner a bývalý hráč významného slovenského klubu , kde som mal možnosť získať majstrovský titul v žiackej kategórii okrem iného a mnoho rokov sa konfrontovať sa s najlepšími klubmi na Slovensku a v Európe. Vo futbale sa pohybujem 33 rokov ako hráč a tréner a tieto skúsenosti chcem odovzdať aj Vašim deťom. Ako tréner mám skúsenosti s rôznymi vekovými kategóriami od prípraviek až po mužov. Prečo by mali Vaše deti ŠPORTOVAŤ : Pohyb je v dnešnej dobe mobilov, tabletov a a televízie v spojitosti s príjmom " rýchlych " jedál nevyhnutný, čo je však rovnako dôležité nielen u detí , ale v živote každého človeka a to .. disciplína, socializácia, priateľstvo , radosť z hry , rešpekt, úcta, či emócia po vyhratom, či prehratom zápase .. tak ako aj v živote nás dospelých. Čo je DOLEŽITÉ : Podporovať svoje deti , ale nevstupovať do tréningového procesu, nekritizovať, naopak povzbudiť, pochváliť , tešiť sa z malých aj veľkých úspechov , individuálnych , či kolektívnych. Spomeňte si na to, ako aj ste boli aj Vy deti , čo Vám bolo príjemné a čo nie ..
Vecerne opatrovanie TZP, 2,3 hodiny, Lipany
Hladame k 60 r. pani opatrovatelku na vecerne opatrovanie na 2 max 3 hodiny. 5Eur/hod. Od 18.00. Viac info prostrednictvom emailu.
Opatrovanie ZŤP
Hľadám osobu na opatrovanie ZŤP muža vo veku 50 rokov. Náplňou práce má byť: komplexná ošetrovateľská starostlivosť + starostlivosť o domácnosť. Pracovný čas a plat dohodou.