bazár, predaj, inzercia, predám

Opatrovateľ/ka Zolen - hlavný,vedľajší prac.pomer,zastupovan

Kategória: Ostatné

Náplň (druh) práce
Opatrovanie klienta v domácom prostredí. Pracovné miesto je na plný alebo kratší pracovný úväzok.

Pracovné miesto vhodné aj pre
absolventa
zdravotne postihnutého

Ponúkané výhody
Trvalý pracovný pomer, stravné lístky.
Pracovné podmienky
Pracovný čas: od 7:00 do 15:00
Práca na zmeny: jednozmenný pracovný režim

Dĺžka praxe
bez požiadavky na odbornú prax

Ďalšie požiadavky:
Pre vykonávanie práce opatrovateľ/ka je kvalifikačnou podmienkou Opatrovateľský kurz v trvaní min. 220 hodín alebo zdravotnícke vzdelanie.

Mgr. Lenka Sýkorová - Regionálna manažérka
email.: zvolen@

tel.:

SEniorka n.o.
Námestie SNP 35/48
96001 Zvolen

Opatrovateľ/ka Zolen - hlavný,vedľajší prac.pomer,zastupovan
Podobné inzeráty
EXPRESNÉ písanie a úprava podkladov záverecných prác
Ak máte naliehavú požiadavku, môžem vypracovať vašu prácu aj do 24-48 hodín. Kontaktujte ma a dohodneme sa na spôsobe spolupráce. Využite moje služby na vypracovanie podkladov vašich záverečných prác a prípadov z praxe. Som kvalifikovaná autorka so skúsenosťami v oblastiach práva, medzinárodných vzťahov, manažmentu a ekonómie. Ponúkam vám spoľahlivú a kvalitnú službu za rozumné ceny. Cenu určujem na základe zložitosti a rozsahu práce, ako aj termínu odovzdania. Overenie zhody je vždy v cene práce. V rámci svojich služieb ponúkam: Vypracovanie podkladov seminárnych prác Vypracovanie podkladov bakalárskych prác Vypracovanie podkladovmagisterských (diplomových záverečných) prác Vypracovanie podkladov rigoróznych prác Vypracovanie podkladov LL.M. a MBA prác
Opatrovateľ/ka - Čerín, Čačín a okolie
Opatrovanie klienta v domácom prostredí. Pracovné miesto je na plný alebo kratší pracovný úväzok. - práca od 7 - 15 hod - práca je aj pre zdravotne postihnutého a absolventa - stravné lístky - nepotrebujete prax ale pre vykonávanie práce opatrovateľ/ka je kvalifikačnou podmienkou Opatrovateľský kurz v trvaní min. 220 hodín alebo zdravotnícke vzdelanie. SENIORKA n.o. Nám.SNP 35/48 Zvolen Mgr. Sýkorová
Stavebný dozor - Trnava a okolie (celý TT kraj)
Stavebný dozor v Trnave a podľa dohody aj v celom Trnavskom kraji. Mám osvedčenia na výkon funkcie (okruhle pečiatky) stavebného dozora a taktiež stavbyvedúceho. Viem Vám poskytnúť vyhlásenie (potvrdenie) stavebného dozora, ktoré je povinnou prílohou pre stavebné konanie v prípade výstavby svojpomocou. Kedy je stavebný dozor potrebný? Podľa zákona je pri stavbách rodinných domov stavebný dozor potrebný iba v prípade, že stavbu vykonávate svojpomocne. Ak máte generálneho dodávateľa stavby, čo znamená, že ste uzavreli zmluvu o dielo s realizačnou firmou, stavebný dozor nie je podľa zákona povinný. Predstava takto ušetrených peňazí mnohých ľudí zláka. Faktom je, že v absolútnej väčšine prípadov investor prerobí. Veľakrát na prvý pohľad neviditeľným spôsobom, keď Vás firma presvedčí o potrebe vykonať nejaké práce naviac, alebo použije lacnejšie ako rozpočtované materiály, prípadne tvrdí, že v skutočnosti bol realizovaný väčší rozsah prác ako v projekte a Vy to neviete skontrolovať. Nehovoriac o kvalite prác, ktorá prirodzene klesá s nedostatočnou kontrolou. Každá realizačná firma má istý rozsah kvality, ktorý je schopná vykonať a záleží na tom, či z nej dostanete priemernú, maximálnu alebo minimálnu kvalitu odvedených prác. Ak vykonávate stavbu svojpomocne, je vhodné nájsť si stavebný dozor, ktorý Vám okrem pečiatky vie naozaj pri výstavbe poradiť. Cena za takýto dozor sa môže niekoľkonásobne vrátiť vďaka optimalizovaným technologickým postupom a kontrole prác a materiálov na stavbe. Ako stavebný dozor vám pomôžem zoptimalizovať a zefektívniť vaše náklady na stavbu, aby ste ušetrili časť financií, pomôžem vám ustrážiť priestorovú polohu stavby podľa dokumentácie, dodržanie podmienok v stavebnom povolení, kontrolu kvality vykonaných prac (ako sú napr. zemné prace, inžinierske siete, základy, doska, uloženia výstuže, zhotovenie zvislych a vodorovných konštrukcii, strecha, TZB, izolácie, fasády, omietky, atd. ), robiť alternatívne riešenia, riešiť detaily, technologické postupy, kontrolu fakturovaných prac od dodávateľov, riešiť pripadne kolízie s projektantom a profesiami, atd. Viem zabezpečiť stavebnú firmu na realizáciu spodnej stavby/betonáže, realizáciu hrubej stavby, realizáciu plochých a šikmých striech, fasády, atď... Cena je individuálna, závisí od rozsahu požadovaných služieb a rozsahu projektu. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať.
Písanie podkladov záverečných prác
Využite moje služby na vypracovanie podkladov vašich záverečných prác a prípadov z praxe. Som kvalifikovaná autorka so skúsenosťami v oblastiach práva, medzinárodných vzťahov, manažmentu a ekonómie. Ponúkam vám spoľahlivú a kvalitnú službu za rozumné ceny. Cenu určujem na základe zložitosti a rozsahu práce, ako aj termínu odovzdania. Overenie zhody je vždy v cene práce. V rámci svojich služieb ponúkam: Vypracovanie podkladov seminárnych prác Vypracovanie podkladov bakalárskych prác Vypracovanie podkladov magisterských (diplomových záverečných) prác Vypracovanie podkladov LL.M. a MBA prác Ak máte naliehavú požiadavku, môžem vypracovať vašu prácu aj do 24-48 hodín. Kontaktujte ma a dohodneme sa na spôsobe spolupráce.
Opatrovateľka/ Opatrovateľ terénna služba
Nezisková organizácia HOMO HOMINI, n.o príjme na trvalý pracovný pomer opatrovateľa/opatrovateľku pre seniorov v domácom prostredí. Opatrovateľský kurz 220 hodín nutný. Náplň práce ◾ kompletná opatrovateľská starostlivosť o klienta ◾ prihliadanie na individuálne potreby klienta, aktivizovanie klienta podľa jeho schopností a možností.
PRIEMYSELNÉ BALENIE MATERIÁLU A VÝROBA PALIET
Hľadám ucelené partie živnistníkov(SZČO)jeden Nemecky hovoriaci,ale aj jednotlivcov živnostníkov(SZČO) alebo aj na hlavný pracovný pomer(HPP) na priemyselné balenie materiálu a výrobu paliet v Nemecku.Jedná sa o dlhodobú prácu, pracuje sa v halách.Fakturácia a vyplácanie každý týždeň.Nástupná hodinová mzda na živnosť 14 EUR dohodou, na hlavný pracovný pomer nástupná hodinová mzda 11 EUR. Ubytovanie je hradené.