bazár, predaj, inzercia, predám

OPEL OLYMPIA CARAVAN

Kategória: Veterány

Predám Opel Olympia Caravan r.v.1962 1,7 benzín , v pôvodnom stave vhodné na renováciu. Motor funkčný. Tel.číslo na majiteľa:
OPEL OLYMPIA CARAVAN
Podobné inzeráty
Predám Veterána Opel Olympia
Predám veterán Opel Olympia rok výroby 1948 . BLIZSIE INFO NA TEL.
Opel Olympia Rekord P1
Akcia teraz cena na tri dni. Predam alebo pripadna vymena Opel Olympia Rekord P1 r.v 1958 stav predrenovacny . Vozidlo je kompletne, vyradene z prevadzky. Vozidlo je dlhodobo odstavene v suchom priestore motor sa da pekne pretocit mal som ho aj nastartovany . POZOR k vozidlu je aj velky t Technicky preukaz ale nema SPZ Cena dohodou.
Prospekty Opel Vauxhall GM 60.-90. léta.
Prodám (možno i jednotlivě) zachovalé originální dobové publikace - prospekty německého výrobce Opel z 60. až 90. let, konkrétně modely Opel Olympia, Kadett, Rekord, Commodore Ascona. Stav viz foto. Vhodné pro fandy této značky a majitele veteránů. Dotazy na konkrétní prospekty prosím mailem, sdělím podrobnosti k jednotlivým publikacím (rok vydání, formát, počet stran, jazyk atd.). Případné cenové nabídky rovněž prosím mailem. Prodávám velké množství veteránských prospektů různých značek, včetně Opel / Vauxhall, podívejte se i na mé další inzeráty. Děkuji
Opel Rekord E1
Mám veľa dielov na Opel Rekord E1 Berlina 2.0 E benzín, konkrétne z toho čo je na fotke. Interiérové diely, dvere, strešné originál, motor, injektor na 4 valec aj na 6 valec, kardaň, svetlá, nápisy, rôzne chromové lišty a kľučky, prístrojové budíky, rozdeľovač, cievka, originál elektrické spätné zrkadlo s ovládaním Niektoré diely pasujú aj na Opel Manta, Monza, Senator Prevodovka 5 stupňová na Opel Omega A diesel motor, svetlá, karosárske diely, interiérové diely, panely automat, manuál. Mám pár dielov aj na Opel Rekord D aj na Opel Ascona V prípade záujmu ma kontaktujte mailom.
Opel Olympia r.v. 1951
Predám z nedostatku času toto krásne auto , je uplne kompletné. motor štartuje, prevodovka je nová brzdy opravované . Doklady má zo Švédska prihlasiteľné na biele špz, Viac info na imail. Viac fto na vhatsAp alebo Viber
predám sťahovák bubnov kolies
Predám sťahovák bubnov kolies, pasuje na Aero Minor 2, Wartburg, Ifa, Opel Olympia, a kadečo iné.