bazár, predaj, inzercia, predám

Operátor/operátorka výroby Bratislava, nástup možný ihneď

Kategória: Priemysel a výroba

Ponuka práce na pozíciu:
OPERÁTOR VÝROBY
Miesto výkonu práce:
Devínska Nová Ves
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- obsluha montážnej linky
- zodpovednosť za striktné dodržovanie pracovných a kontrolných inštrukcií
- dodržovanie poriadku na pracovisku
Spoločnosť je významný svetový dodávateľ komponentov pre automobilové interiéry, ktorý ponúka svojim klientom celkové služby zahŕňajúce koncepciu, dizajn, vývoj, výrobu a distribúciu stropných systémov, dverí, sedadiel a svetelných systémov.
Nástupný plat:
1100€ brutto plus príplatky a bonusy
Stravné lístky máme v hodnote 6,80 / pracovný deň, resp. 7,5 pracovnej zmeny, z čoho si pracovník platí iba 1,50 eur (zbytok je sociálny fond a príspevok zamestnávateľa).
Zamestnanecké výhody, benefity
Každoročné benefity našej spoločnosti:
+ 13. plat
+ nefajčiarsky príspevok vo výške 10,- € mesačne
+ multisport karta
+ vianočná poukážka v hodnote 50 €
+ dar pri odpracovaní 5 rokov v spoločnosti
+ víkendový pobyt v hodnote 250 € pri odpracovaní 10 rokov v spoločnosti + víkendový pobyt v hodnote 400 € pri odpracovaní 15 rokov v spoločnosti + finančná odmena pri narodení dieťaťa zamestnancovi vo výške 330,- €
+ referral program
+ spoločenské akcie ako športové hry (aj pre rodinných príslušníkov) a vianočný večierok
+ celoročné kurzy anglického, španielskeho a nemeckého jazyka hradené spoločnosťou
+ odborné kurzy podľa profesijných potrieb zamestnanca
+ 1x ročne vitamíny počas chrípkového / jesenného / obdobia
Ak vás naša ponuka zaujala, pošlite nám životopis:
viktoria.harcekova@

Vhodných kandidátov budeme telefonicky kontaktovať a pozveme si ich na osobný pohovor.
Operátor/operátorka výroby Bratislava, nástup možný ihneď
Podobné inzeráty
Operátor/operátorka výroby v Kysuckom Novom Meste
Pracovná ponuka v Kysuckom Novom Meste!!! - operátor/operátorka výroby - plné zaškolenie - TPP, nástup možný ihneď - trojzmenná prevádzka - nástupný plat 1100€ plus príplatky a bonusy V prípade záujmu nám pošlite životopis: viktoria.harcekova@
Operátor, operátorka vo výrobe
Ponúkame prácu v Nededzi vo výrobe pozícia operátor, operátorka. Práca na dohodu, TPP alebo živnosť. Mzda na dohodu v čistom 5,50€/ hod. Živnosť 8 €/hod. TPP 1000€ mesacne brutto. Príplatky za nadčasy, bonusy za dochádzku. Trojzmenná prevádzka, 7,5 hodinové pracovné zmeny. Nástup od 7/82023. V prípade záujmu či bližších info treba volať .
Operátor, operátorka vo výrobe
Ponúkame prácu v Nededzi vo výrobe pozícia operátor, operátorka. Práca na dohodu, TPP alebo živnosť. Mzda na dohodu v čistom 5,50€/ hod. Živnosť 8 €/hod. TPP 1000€ mesacne brutto. Príplatky za nadčasy, bonusy za dochádzku. Trojzmenná prevádzka, 7,5 hodinové pracovné zmeny. Nástup od 7/8/2023. V prípade záujmu či bližších info treba volať .
Operátor výroby a Logistický operátor s VZV na Kysuciach
Pracovná ponuka pre mužov, ženy, absolventov v Kysuckom Novom Meste ako Operátor vo výrobe a Logistický operátor s VZV na TPP s nástupom IHNEĎ Platové podmienky: od 1000€ - 1200€ /mesiac (brutto) + zamestnanecké bonusy a výhody Náplň práce vo Výrobe: - skladanie a montáž sedadiel a ich komponentov, - obsluha montážnej linky, - obsluha zváracích strojov, - jednoduchá práca na linke, následné dodržiavanie poriadku. Náplň práce na Logistike: - práca na VZV, - manipulácia s tovarom, nakládka, vykládka tovaru, - príprava dokumentov, - zodpovednosť za export vyrobených kusov. Podmienka: PLATNÝ preukaz na VZV. 3 zmenná prevádzka (víkendy voľné) Nástup ihneď na TPP Manuálna zručnosť, zodpovednosť, precíznosť, ochota pracovať v trojzmennej prevádzke. Pre bližšie informácie nás kontaktujte V prípade záujmu je nutné poslať životopis na martina.adamuscinova@
OPERÁTOR/-KA VÝROBY do Švédska
Pre našich švédskych partnerov hľadáme záujemcov o prácu: OPERÁTOR / OPERÁTORKA ZÁVODU na výrobu elektrobatérií do Švédska: 25.000 - 33.000 SEK/mes. v hrubom + príplatky za nadčasy; prvá letenka a ubytovanie vo vlastnej plne vybavenej izbe: ZDARMA; región: sever Švédska; nástup: august 2023 a neskôr; Požiadavky: ✅ skúsenosti s prácou vo výrobnom závode, alebo sklade, príp. vzdelanie technického smeru; ✅ anglický jazyk na komunikatívnej úrovni slovom aj písmom nutný; ✅ nástup: august 2023 / priebežne; Ponúkame: ✴️ práca na švédsku zmluvu - zamestnanecké výhody (zdravotné, nemocenské, sociálne a dôchodkové poistenie); ✴️ prvá letenka ZDARMA; ✴️ na pracovisku k dispozícii konzultant, jedáleň a pracovné oblečenie; ✴️ 8 hodinová trojzmenná prevádzka + príp. nadčasy; ✴️ ubytovanie: plne vybavená samostatná izba (garsónka) ZDARMA; ✴️ vhodné aj pre páry, mladých ľudí a absolventov technických škôl; ✴️ možnosť kariérneho rastu; V prípade záujmu o pracovné miesto je potrebné zaslať nám svoj životopis (stačí v slovenskom/českom jazyku) na mailovú adresu: info@ Vybraných uchádzačov budeme kontaktovať. Na uvedenom telefónnom čísle sme k dispozícii v pracovné dni v čase: 08,30 - 17,30 hod.
Operator/operatorka
Hĺadáme operator/ka do výroby v Kroměříži na Moravě, výroba displejov na autorádia. Práca vhodná pre páry, ženy, mužov. Praca s ubytovanim, stravenková karta. Dvousměnný a trojsmenny provoz. Práca na HPP, Česku zmluvu, příplatky za smennost podla zákona. Plátěná dovolenka 20 dní, plátěné státní svátky. Nástup možný ihned.