bazár, predaj, inzercia, predám

Oplachovačka na poháre

Kategória: Umývačky riadu

Predám nepoužívanú oplachovačku na poháre. Osobný odber MA/BA.
Oplachovačka na poháre
Podobné inzeráty
Predám umývačky riadu Whirlpool
Predám dve umývačky riadu Zn. Whirlpool. Jedna ADG 6240/1 pri umývaní začala pri umývaní nechávať biele fľaky na riadoch (možno katex nezvládal alebo čidlo) druhá ADG 9590 začala pretekať okolo vstupu vody do komory. Ostané funguje ok. Väčšina dielov medzi nimi je zameniteľná. Ja som si ich nechal, že z nich spravím jednu do letnej kuchyne, na zavaraninové poháre a tak, ale nemám na to čas a v podstate ju ani nepotrebujem - poháre umyjem aj v kuchyni a prenesiem. Tak komu sa zíde a chce sa s tým pohrať nech sa páči.
Umývačka riadu ZANUSSI - náhradné diely
Predám náhradné diely na umývačku ZANUSSI ZDF2010 Tempoline. 1. Kôš spodný 25€ predaný; 2. Kôš vrchný 25€; predaný; 3. Košík na príbory 10€; predaný; 4. Podpora na poháre predané; 5. Koľajnička na vrchný kôš 2ks. 7€ za 1 kus. Obidve za 12€; 6. Ostrekovacie rameno vrchné predané. 7. Ostrekovacie rameno spodné 10€; 8. Centrálny odtokový filter 10€; predaný; 9. Filter 10€; 10. Vnútorný prívod vody k vrchnému ostreku sivý 15€. K cene potrebné pripočítať poštovné. Možný osobný odber v Spišských Vlachoch.
Klarstein Amazonia 6 Secret umývačka riadu
Perfektná do malých kuchýň: priestorovo úsporná vstavaná umývačka riadu 6 rôznych programov: intenzívny, normálny, ECO, poháre, rýchly a 90-minútový program Systém EcoExcellence Ideálna pre jednotlivcov, malé rodiny alebo priváty: priestor pre 6 súprav riadu 360° umývanie: dôkladné umývanie zo všetkých strán Vysoká ochrana: bezpečná vďaka funkcii aquastop Nová
Umyvacka
Predam barovu umyvacku s čerpadlom. kukni aj ostatné inzeráty. Predam umyvacku na pohare znacky Aristarco 40 400x400mm, 230V. -mala dohoda možna- -možne dodať aj zmäkčovač- používaná ako nová.