bazár, predaj, inzercia, predám

Oprava/servis

Kategória: Mopedy

Ponukam servis -opravu GO motorov spojazdnenie pripravu na sezonu. Babetta,stela,jawa pionier a ostatných 2taktných motorov
Výmena:
Ložísk
Gufier
Čistenie prečistenie motora,karburatora ,nastavenie
Vybrus valcov
Ponukám spojazdnenie motocykla po dlhšom stati. Popripade aj odkupenie motocykla od vás podľa stavu. Ceny sa pohybuju podľa toho čo všetko sa opravuje na motocykli.
Oprava/servis
Podobné inzeráty
Servis
Ponúkam za dobre ceny servis babetti 210-207. Viac info po telefóne alebo SMS
Babeta (babetta) 210
Predám Babetu 210 r.v. 1984. Najazdených 4912 km. Naposledy jazdená pred cca 5. rokmi. V tom čase vsetko funkčné vrátane prevodovky. Odvtedy stojí. Momentálne som ju skúšal naštartovať, ale nechytí, takže je nutný komplet servis. Babeta je kompletná, nič nechýba. Po dohode môžem aj priviezť. Po par dňoch a pár prvých záujemcoch pridávam prosbu. Prosím, pred kontaktovaním poriadne prečitať inzerát. Prísť na obhliadku, párkrát pretočiť pedálmi a povedať mi, že neštartuje, treba jej servis a ste ochotní mi dať max. 150€, naozaj nemá význam. Strata času ako pre mňa, tak pre Vás. Ďakujem.
MP Korado SUPERMAXI 50 EFI
POZOR AKCIA !!!! DVOJSEDADLOVÁ VERZIA ZA 1619 A AKO BONUS ODKLAPACIA SEDAČKA A ODKLADACÍ KASTLÍK AKO I DOPRAVA V RÁMCI SR PRIAMO K VÁM ZADARMO!!! VŠETKY FARBY SKLADOM! Legendárne mopedy českého výrobcu MP Korado Supermaxi 50 EFI, Euro5 s TP, moped nepotrebuje STK ani EK, možnosť jazdiť od 15 rokov alebo na VP skupiny B a AM, kategória L1e, Full led svetlá aj smerovky. Osvedčené a kvalitné licenčné motory s možnosťou úpravy objemu válca(72/86/100/125 cm3) Elektrický štartér, EFI vstrekovanie, bočný aj hlavný stojan. Ponuka všetkých farieb skladom! : modrá, červená, zelená a šedá-grafitová a obe verzie jednosedadlová 1575 eur a dvojsedadlová 1655 eur. Veľký výber doplnkov ako plexi štít, USB nabíjačka , zadný kufor, bočný zámok priby/reťaze …Záručný a pozáručný servis samozrejmosť. Doprava až k Vám po celom Slovensku ! Ideálna náhrada za babetta,babeta, jawetta, korado, jawa,puch, manet, e-fichtl,pionier, stadion,…Predaj aj na splátky.Pre viac info nás kontaktujte telefonicky. Možnosť skúšobnej jazdy priamo u nás.Radi odpovieme na všetky vaše otázky.Hľadáme predajcov a servisné strediska po celej SR.
MP Korado SUPERMAXI 50 EFI Euro 5
POZOR AKCIA !!!! DVOJSEDADLOVÁ VERZIA ZA 1619 A AKO BONUS ODKLAPACIA SEDAČKA A ODKLADACÍ KASTLÍK AKO I DOPRAVA V RÁMCI SR PRIAMO K VÁM ZADARMO!!! VŠETKY FARBY SKLADOM! Legendárne mopedy českého výrobcu MP Korado Supermaxi 50 EFI, Euro5 s TP, moped nepotrebuje STK ani EK, možnosť jazdiť od 15 rokov alebo na VP skupiny B a AM, kategória L1e, Full led svetlá aj smerovky. Osvedčené a kvalitné licenčné motory s možnosťou úpravy objemu válca(72/86/100/125 cm3) Elektrický štartér, EFI vstrekovanie, bočný aj hlavný stojan. Ponuka všetkých farieb skladom! : modrá, červená, zelená a šedá-grafitová a obe verzie jednosedadlová 1575 eur a dvojsedadlová 1655 eur. Veľký výber doplnkov ako plexi štít, USB nabíjačka , zadný kufor, bočný zámok priby/reťaze …Záručný a pozáručný servis samozrejmosť. Doprava až k Vám po celom Slovensku ! Ideálna náhrada za babetta, jawetta, korado, jawa,puch, manet, e-fichtl,pionier, stadion,…Predaj aj na splátky.Pre viac info nás kontaktujte telefonicky. Možnosť skúšobnej jazdy priamo u nás.Radi odpovieme na všetky vaše otázky.Hľadáme predajcov a servisné strediska po celej SR.
MP Korado SUPERMAXI 50 EFI Euro5 II
- NEPODLIEHA EK a STK - vyrobené pod záštitou ČESKEJ spoločnosti MP KORADO CZ, s.r.o. - homologovaný pre DVE OSOBY - možnosť jazdiť od 15 rokov alebo na VP skupiny B a AM (kategória L1e) čiže stačí mať vodičák na auto - elektrické štartovanie - hlavný aj bočný stojan - EFI vstrekovanie paliva - LED osvetlenie - kvalitný štvortaktný motor licencie HONDA (možnosť úpravy valca na 72/86/100/125 ccm) - 4 farebné prevedenia (modrá, červená, zelená a šedá-grafitová) - možnosť bohatej doplnkovej výbavy -možnosť skúšobnej jazdy alebo požičania na celý deň/viac dní - možnosť dopravy k Vám domov - záručný a pozáručný servis TANKUJTE KÝM TO ZAKÁŽU ;) Babette 210 207 korádo korado moped Stella jawa 50 puch e-babeta e-scooter scooter skuter e-skuter e-motorka
babetta 210 - nová  zrenovovaná  0 km-možná výmena
predám zrenovované babetty ,nejazdené,vyskladané z nových dielov,vhodné ako zbierkové alebo aj na bežné užívanie. Vykonávam aj servis,možnosť výmeny po dohode za vašu nezrenovovanú samozrejme odkúpim Vašu a predám moju. Poprosím len pri Vážnom záujme,nie je to moja živnosť,je to môj koníček. Ponukami typu dám Vám x eur a prídem si hneď,ako za to si kúpim e-bike a pod. sa nezaoberám......... Mám zrenovovaných niekoľko kusom, možná dohoda aj na farbe a výbave. Krásny a hodnotný dar,hlavne pre vyššie ročníky...... Pri výmene -ponúknite!!!