bazár, predaj, inzercia, predám

Organizér,stojan na DVD,konzolove hry prípadne CD

Kategória: Ostatný nábytok

Rozmer (vonkajší) 15x22 CM výška 70 CM, vnútorný rozmer priečinkov 15x19cm
7€/kus
Organizér,stojan na DVD,konzolove hry prípadne CD
Podobné inzeráty
Vybavenie predajni Citaj Popis Pozri Foto Symbolicka Cena
Predam Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - TOP - [25.5. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 1 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 2 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 3 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 4 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 5 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 6 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 7 Predam väčši kovovy stojan na topanky vhodny do predajni. Stojan je pochromovany. Pozri foto. Rozmer: Vyska : 126 cm Sirka : 80 cm Hlbka 16 az 20 cm Cena : 75 Eur. Mám na predaj aj poličky na drazkovy panel aj vešiaky kovové aj drevené vhodné do predajne s textilom. Pozri všetky moje inzeráty. V pripade zaujmu pište,volajte Štendre,Vešiaky,Vybavenie Predajni
Polica na CD a DVD
Predám túto poličku vyrobenú na mieru pre skladovanie CD a DVD. Ideálna pre zberateľa CD a DVD, ktorý vlastní rozsiahlu zbierku. Dva rady sú na DVD, dva rady na CD. Samozrejme je použiteľná aj na iné veci, napr. vystavovanie drobných predmetov atď. Zmestí sa do nej cca 320 CD v klasických obaloch + cca 215 DVD v klasických obaloch. Polička je v stave ako nová, plne naložená s CD a DVD má dosť veľkú váhu takže upevniť na stenu ju môžte s priloženými oceľovými konzolami (dodám aj šruby, ako vidíte na obrázku). Vonkajší rozmer poličky je 1630 mm x 805 mm x 150 mm. Výška priestoru pre DVD je 210 mm, pre CD je 145 mm. Odber len osobne v Košiciach (Staré mesto).
Industriálny nábytok na mieru
Ponúkam na predaj kovový a industriálny nábytok na mieru. V inzeráte je viac druhov. Konzolové stolíky, stojan na kvety alebo ako príručný stolík, konferenčné stolíky ,podstavec pod skrinku, regály a poličky. Pre viac info má kontaktujte mailom alebo na tel. č. (Farba, povrch a rozmery podľa vlastného výberu)
NA PREDAJ REGÁL-ORGANIZÉR
V bielom prevedení s farebnými umelohmotnými škatuľami. Rozmery: výška najvyšej časti 94cm, celá šírka 99cm,hĺbka 43,5cm.Používaná,no v dobrom stave. Je vhodná,ako organizér napr.na hračky pre deti. Len osobný odber,viac info volajte,alebo píšte.
zavesny organizer IKEA SKUBB
malo pouzivany zavesny organizer Ikea SKUBB na oblecenie alebo topanky, osobny odber BA, pripadnu dobierku hradi kupujuci, cislo vymyslene, prosim piste mail, pozrite si aj ostatne moje inzeraty
Predam organizer na pribory
Predam organizer na pribory. Nepouzity a zabaleny. Kupovany v ikei. Ezmery 52x50 Len osobny odber.