bazár, predaj, inzercia, predám

Original nove Moon Boot unisex vel. 31-34

Kategória: Topánky, obuv

V originalnom obale. Nove Moon Booty ciernej farby. Vel. 31-34
Original nove Moon Boot unisex vel. 31-34
Podobné inzeráty
Snehule moon boot
Predám nové dámske / dievčenské snehule Moon boot, veľ. 36 - vysoký model. PC 199€.
SNEHULE CMP Holse Wmn Snow Boot Wp veľ. 41
Dobrý deň, predám snehule CMP Holse Wmn Snow Boot Wp, veľkosť 41, snehule sú v podstate nové, raz obuté na kratšiu prechádzku, nesadla veľkosť, bol to dar a nemáme k tomu blok, ponúkam za 30€, tel.č. BA Podunajské Biskupice, viem doviezť cestou na Záhorie, Skalica, Trnava, Nitra, Zlaté Moravce. Materiál a starostlivosť Zvršok: Látka - Materiál, Materiál - Vysokokvalitný materiál Zateplenie: áno Podrážka: Vysokokvalitný materiál Technológie: Clima Protect®, Waterproof Vložka: Filc Vnútro: Syntetická kožušina, Syntetická kožušina Vodeodolnosť: Áno Dizajn a štýl Farba: Čierna Typy podpätku: Plochý Typ zapínania: Zips Štýl: Prešívané Vyberateľné vložky: Áno Veľkosť a strih Hrúbka podrážky: 3 cm Obvod zvršku (cm): 36 cm Obvod v členku (cm): 28 cm Tabuľka veľkostí: Menšia veľkosť- odporúčame vybrať si väčšiu veľkosť Hmotnosť topánky: 390 g Celková výška: 28 cm Detaily produktu Výrobcovia: CMP Model: Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Sezóna: Jeseň/Zima Kód: Plochá podrážka Topánky s plochou podrážkou vám poskytnú pohodlie a bezpečnosť. Kráčajte s dôverou a užite si úplnú slobodu pohybu. Vysokokvalitný zvršok Topánky vyrobené z odolného materiálu sú zárukou spokojnosti a bezpečnosti. Tento model je vyrobený z kvalitného materiálu s vysokou odolnosťou proti oderu. Funkčný zips Vďaka praktickému zipsu je obúvanie snehulí jednoduchšie a rýchlejšie. Ušetrite čas a vychutnajte si pohodlie funkčnej a dekoratívnej spony. Pevná spodná časť Podrážka týchto topánok je vyrobená z vysokokvalitného materiálu. Vďaka tomu sú prispôsobené nepriaznivým poveternostným podmienkam. Vnútro z kožušiny Vnútro týchto topánok je vystlané vrstvou odolnej a mäkkej syntetickej kožušiny, ktorá v mraze zaručuje pohodlie a teplo pri každom kroku. Plstená vložka Topánky vybavené extrémne mäkkou a teplou plstenou vložkou ochránia vaše nohy pred chladom a poskytnú im úplnú voľnosť a pohodlie aj v tom najväčšom daždi a snehu.
Nové barefoot čižmy Vibram Furoshiki Shearling Mid-Cut Boot
Nové (s visačkami a krabicou), nenosené dámske barefoot čižmy Vibram Furoshiki Shearling Mid-Cut Boot, veľkosť XS (EU 36/37) alebo S (EU 38/39), farba Dark Brown. Bežná cena 100+ EUR, poštovné v cene. Viac info:
Moon Boots originál Vel . 39-41
Dobrý deň, predávam kúsky z môjho šatníka za symbolickú cenu z dôvodu sťahovania. Na obrázku su Moon Boot čižmy,neon green, vel. 39-41, povodna cena bola 250 eur, kupované na Sportofine. Pozrite fotky, je tam cely popis. Pre viac info a fotiek ma kontaktujte cez email, číslo je vymyslené. Ďakujem
Snehule MOON BOOT Tecnica, STAR WARS, 35/38
LIMITOVANÁ EDÍCIA STAR WARS R2-D2! Také už nezoženiete. Extra teplé značkové snehule "MOON BOOTS", 100% originál talianska zn. TECNICA. Nové, nenosené. Vnútorná vložka sa prispôsobí chodidlu, vďaka čomu sú využiteľné pri viacerých veľkostiach. Veľkosť: 39/41 = vnútorná dĺžka cca 24,5 - 26 cm, vonkajšia dĺžka podrážky 27 cm, výška sáry 36 cm, horný vnútorný priemer sáry 11,5 cm.
Rôzne topánky
Všetky topánky su v nositeľnom stave bez važnych poškodení. Ak máte záujem o viac foto konkrétnych topánok neváhajte ma kontaktovať. Preferujem osobný odber no po zaplatení zálohy pošlem aj na dobierku, Pošta/Packeta. List topánok: ŠPORT 1.Joma halovky, veľ. 40, 15e 2.Lancast halovky, veľ. 42, 15e 3.Nike halovky, veľ. 41, 5e 4.Obuv do vody, veľ. 44-45 a 38-39, 5e/pár 5.Adidas brankárske rukavice,veľ. S, 5e TURISTIKA: 1.McKinley, veľ. 40, 12e 2.Quechua, veľ. 42-44, 6e 3.Exitrek, nepíše veľkosť, 5e BEŽNÉ NOSENIE: 1.NIK (koža), veľ. 40, 10e 2.Nike Downshifter, veľ. 41, 12e 3.Vans, veľ. 39, 10e 4.Lasocki (koža), veľ. 40, 15e 5.Under Armour, veľ.40, 12e 6.Mustang, veľ. 41, 5e GUMÁKY: 1.Solognac, veľ. 41-42, 5e Všetky ceny sú bez poštovného. Tags: topánky, rukavice, futbal, kopačky, football, Vans, Nike, Adidas, Puma, Under Armour, cross, gumáky, decathlon