bazár, predaj, inzercia, predám

Ortopedické topánočky pre bábätko

Kategória: Ostatné

kontakt: sipos.vladimir@
Darujem ortopedické topánočky pre bábätko. Vzdialenosť topánočiek možno polohovať.
Ortopedické topánočky pre bábätko
Podobné inzeráty
Kolíska pre bábätko na kolieskach
Kolíska pre bábätko na kolieskách Predám kolísku pre bábätko,používaná 3 mesiace,veľmi veľká výhoda,že môžte bábätko voziť v nej so sebou po celom byte :) ku kolíske môžem pridať aj vankúš s perinou -úplne nové + plachty na matrac, pri záujme prosím kontaktujte :) len osobný odber
Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná
Predám hniezdo pre bábätko, ušité z vafle bavlny. Je k nemu malý vankúšik, výška cca 1 cm. Farba: bordová časť - vafle bavlna, kvetovaná látka - bavlna. Hniezdo je obojstranné. Je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Miesto, kde leží bábätko tvorí 300 g vatelín. Okraje, teda mantinel je vyplnený anti - alergickým rúnom. Okraje majú výšku 18 cm. Hniezdo sa perie vcelku na 40-tke. Vnútorné rozmery: (miesto kde leží bábätko): 70 cm dĺžka a 38 cm šírka Vonkajšie rozmery: 100 cm dĺžka a 60 cm šírka Osobný odber Košice-Furča, príp. po dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE.
Výbavička pre bábätko
Predávame tieto vecičky pre bábo, už ich nepotrebujeme a možno sa niekomu zídu: Podbradníčkek, bambusová deka(super materiál, malá ju zbožňovala), polohovací vankúšik(hranoly), vankúš pre maminu pre obdobie šestonedelia (v tvare písmena C), striekačky na preplach nošteka(nové), cumlíky, topánočky, ortopedické nohavičky, hračka(zamatový popruh s vankúšikom), kolenačky, ohrievač mliečka(230V),misky na zachytávanie materského mlieka.
Hniezdo do postieľky pre bábätko
Predám hniezdo pre bábätko do postieľky, neutrálna sivá farba vhodná pre chlapčeka aj pre dievčatko, vyprané v Lovele a pripravené pre ďalšie bábätko. Osobný odber Prešov
T-tomi ortopedické abdukčné nohavičky 5-9kg
Univerzálne sivé ortopedické plienkové nohavičky znaçky t-tomi na široké balenie. Vhodné pre váhu od 5 do 9 kilogramov. Používané mesiac a pol.
Hniezdo pre bábätko
Komplet 20 ➡️Lullalove Zavinovačka - Moon Garden Rozmery: cca 75 x 75 cm +/- 3 cm Zloženie: 100% bavlna Plnenie - antialergická silikónová výplň ▶️BEZ POŠKODENÍ, nepouzite ➡️Lullalove Hniezdo pre bábätko - Moon Garden Materiál: 100% bavlna + antialergická výplň. Matrac zo stredne tvrdej peny. Rozmery: Výsuvný matrac: 77 x 35 cm Hrúbka matraca: cca 2,5 cm Vonkajšia veľkosť: 90x55 cm Určené pre deti od 0-12 mesiacov. ▶️BEZ POŠKODENÍ Prevzatie osobne Bratislava,Pezinok, Rohožník (MA)