bazár, predaj, inzercia, predám

Ortopedický zdravotnícky korzet

Kategória: Ostatné

Predám ortopedické zdravotnícke korzety, neoprénový (hnedý) dĺžky 97 cm (L), biely látkový dĺžky 99 cm (L), absolútne nepoužité a čisté,s kvalitným a pevným suchým zipsom.Čierny látkový zn.Prim (s krabicou) dĺžky 101 cm (L). Všetky korzety vhodné na pás 90-110 CM.Cena 40 eur/ks
Ortopedický zdravotnícky korzet
Podobné inzeráty
Ortopedický zťahujúci korzet na chrbát a brucho.
Ponúkam na predaj ortopedický sťahujúci korzet na brucho a chrbát, UNISEX, veľkosť S v pôvodnom balení, nikdy nepoužívaný. PC: 65€ Link na korzet: Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo záujem, kontaktujte ma písomne. Najlepšie osobný odber BA. Poštou zasielam po úhrade vopred na účet. (Cena za poštovné: 2.trieda doporučene 2,4€) Inzerát platný do zmazania.
Pánsky zdravotnícky plášť
Predam absolutne nenoseny pansky CERVA FERN zdravotnicky biely plast 100% bavlna, velkost 46, vyska postavy 170-188cm, obvod hrudnika 100-104cm. Kupeny bol davnejsie kvoli poziadavkam skoly, ale kvoli lockdownu nebol v skole nikdy pouzity. Povodna cena okolo 20€, predam so zlavou. Len v Kosiciach, osobny odber.
Ružový korzet
Predám ružový korzet, nikdy nenosený. Veľkosť je 3 7xl ako je písané na obrázku. Na dlžku korzet meria cca 105cm. Dá sa rozširovať a zmenšovať pomocou zadného viazania. Pri rýchlom jednaní viem cenu znížiť.
Čierny korzet
Predám čierny korzet, nikdy nenosený. Veľkosť je 3xl ako je písané na obrázku. Na dlžku korzet meria cca 85cm. Dá sa rozširovať a zmenšovať pomocou zadného viazania. Pri rýchlom jednaní viem cenu znížiť.
Pamäťový ortopedický vankúš medzi kolená -PC: 25 eur
Ortopedický vankúš je skvelou pomôckou pre všetky polohy spánku. Môžete si ho vložiť medzi kolená, alebo si ním podložiť ruku, koleno či členok. Vankúš počas spánku nielen uľavuje od napätia kĺbov a svalov, ale tiež poskytuje stabilitu a dovoľuje telu úplne sa uvoľniť. VEĽKOSŤ: M VÝROBCA: ARMEDICAL POŠTOVNÉ A BALNÉ: 4,00 EUR Platba predom na účet!!
Ortopedicky tehotenský pás Lombamum
Predam podporny ortopedicky tehotensky pas. Ma dve velkosti- pre mensie aj vacsie brusko. Pomoze pri bolesti chrbata. Mam aj povodny blok. Dohoda na cene mozna.