bazár, predaj, inzercia, predám

Osivo kukurice

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám zostatok kukurice Pioneer balené v 80000 vreciach,FO 320, morene insekticidne Force 20 CS. Mam 4 vrecia. Osivo je 2023
Osivo kukurice
Podobné inzeráty
Rezacka na silazovanie kukurice
Predam rezacku na silazovanie kukurice POTTINGER, 3 bodovy zaves ovladanie z traktora Tichy chod
Jednoradová rezačka kukurice
Predám rezačku kukurice(250€),plne funkčná,vhodná aj na stiepkovač. Predám aj obracačku(100€) sena,vhodná aj za malotraktor.
Elektrický morzovak kukurice
Predám starodávny funkčný elektricky morzovak kukurice .
Sadzač kukurice
Dobrý deň, ponúkam na predaj sadzač kukurice. Bližšie info cez telefón. Ďakujem.
Gravitačný stôl na čistenie obilia WT 0.3
Gravitačná tabuľka WT 0.3 Gravitačný stôl je ďalším typom čističky zŕn a používa sa na triedenie zŕn rovnakej veľkosti, ale rôznej hmotnosti. Stupeň čistoty dosahuje veľmi vysokú úroveň a zabezpečuje vynikajúcu kvalitu zrna. Príklady použitia: - Čistenie všetkých druhov poľných plodín: od malých obilnín (napr. mak, repka, lucerna) až po kukuricu a strukoviny, slnečnicu, tekvicu, - Oddelenie chorých alebo hmyzom napadnutých zŕn od zdravých zŕn - Oddelenie klíčkov kukurice - Oddeľovanie zmesí obilnín (napr. pšenice a jačmeňa, maku a cícera, kukurice a slnečnice atď.) WT 0.3 Vlastnosti: - Rozmery: (mm) dĺžka: 1000, šírka: 850, výška: 1240 - Napájanie (V): 380 - Výkon (kW): 1,12 Tesniaci stôl sa dodáva so zásobníkom a ovládacou skriňou. Cyklón a prísavka sú voliteľné, v prípade záujmu nás prosím kontaktujte. Máme modely od 0,3 do 10 ton za hodinu. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte.
Predám odzrnkovač kukurice (moržovák)
Odzrnkovač kukurice továrenskej výroby, elektrický pohon 380V, spoľahlivý, málo používaný. Bližšie info .