bazár, predaj, inzercia, predám

Osobná váha

Kategória: Ostatné drobné

Predam osobnu vahu, viac info emailom, cislo vymyslene
BEURER BF195 je osobná diagnostická váha s okrúhlym atraktívnym LCD displejom. Displej je podsvietený modrým svetlom a skvele dopĺňa moderný dizajn celej váhy. Váha podá informácie o celkovej telesnej hmotnosti, podiele tuku, vody, svaloviny, kostí a dokonca odporúčanej dennej dávke kalórií (AMR). Priestor na váženie je vyrobený z bezpečnostného skla. Obsahuje elektródy z brúsenej nerezovej ocele.
Osobná váha
Podobné inzeráty
Osobná váha HUAWEI Scale 3 White SMART (bielá) - nepoužitá
Predám túto osobnú váhu pretože ich mám dve, nepoužitú, v originál balení, nerozbalenú. Nová stojí cca 30 eur. Táto osobná váha Huawei Scale 3 dokáže zistiť a zaznamenať hneď 11 údajov o vašom tele. Ľahko ju pomocou Wifi a Bluetooth prepojíte so svojím smartfónom a všetky údaje sa vám pri každom vážení uložia do pamäte a na cloud. Nemusíte si nič písať ani počítať, váha všetko zvládne za vás. Strážte nielen hmotnosť, ale aj ďalšie údaje s chytrou váhou Huawei. Táto inteligentná osobná váha disponuje algoritmom zloženia ľudského tela pre všetky vekové kategórie. Váha vie inteligentne vyhodnotiť vás aktuálny stav v pomere s vaším vekom. Ponúka presnosť merania na 50g, schopnosť identifikovať 10 užívateľov a špeciálny mód pre návštevy. Prémiový minimalistický dizajn Vďaka jemne leštenému panelu z tvrdeného skla a čisto bielemu vzhľadu disponuje váha prémiovým vzhľadom a výbornou bezpečnosťou. Nízke nožičky a protišmykové podložky zo silikónovej gumy umožňujú neustále bezpečné meranie, stabilitu a pohodlie. Základné parametre Výdrž batérie: 6 mesiacov (3 merania denne) Displej: áno, LED Batérie: 4x 1.5V AAA Materiál: Sklo a ABS plast Rozmery: 300 × 300 × 23.6 mm Hmotnosť váhy: 1.57 kg Wi-Fi: áno IEEE 802.11 b/g/n, 2.4 GHz Bluetooth: áno v5.0 s BLE Kompatibilita: Android 5.0 a novší, iOS 9.0 a novší Má 11 módov merania - Váha - BMI (Body Mass Index) - meranie hmotnosti a zdravotného stavu tela - Percento telesného tuku - objektívny štandard pre hodnotenie obezity, rizík chorôb a pomoc pri určovaní prírastku alebo úbytku tuku v tele - Hmotnosť kostrového svalstva - monitoruje aktuálny pomer svalovej hmoty a pomáha predchádzať úbytku svalovej hmoty - Viscerálny tuk - tuk obklopujúci orgány v brušnej dutine, ktorého úlohou je ochrana orgánov - Percento vody v tele - percentuálny ukazovateľ ktorý pomáha usmerňovať hydratáciu tela a pomáha predchádzať poklesu obsahu vody v tele - Bielkoviny – stav proteínov v tele - Obsah minerálov v kostiach - ukazovateľ obsahu minerálov v kostiach ako prevencia pred vznikom osteoporózy - Beztučná váha - celková hmotnosť odtučnených látok v ľudskom tele - Bazálny metabolizmus - meranie energetického výdaja organizmu v pokoji - Tep srdca Kľúčové vlastnosti: - duálna konektivita (Wi-Fi + Bluetooth) - kompatibilita s Android aj iOS - presnosť váženia na 50g - HUAWEI TruFitTM - 11 profesionálnych módov pre meranie/váženie - identifikácia 10tich užívateľov + visitor mód - prémiový dizajn - produkt vyhovel testu spoľahlivosti - HUAWEI Quality TEST V prípade záujmu mi prosím napíšte tu nižšie, na e-mail reagujem denne. Dohoda na cene možná Zasielam aj poštou - v tom prípade cena váhy plus poštovné
Diagnostická váha Gallet Body fat Fler PEP 712
Osobná váha – digitálna diagnostická, nosnosť 150 kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody a uloženie dát, materiál dosky sklo, presnosť merania 100 g, napájanie 2x AAA batéria (nutné si dokúpiť) Meria váhu, tuk v tele, vodu v tele, svaly, kosti, parádna, ale máme doma už dve, nevyužijeme. Bola používaná pár krát. Osobná digitálna váha s pamäťou až na 10 osôb Funkcia telesnej analýzy Bezpečnostné sklo s hrúbkou 6 mm Elegantný dizajn Veľký LCD displej s modrým podsvietením znakov Automaticky sa vypne po 20 sekundách nečinnosti Váha má pamäť na 10 osôb, a preto dané hodnoty nemusíte zadávať znova pred každým vážením. Do váhy uložíte svoju výšku, pohlavie a vek. Váha potom zmeria aktuálnu hmotnosť a biologický odpor a na základe týchto piatich parametrov vykoná analýzu a ukáže množstvo svalovej hmoty, vody, tuku a hmotnosť kostí vo vašom tele. Týmto spôsobom si oveľa podrobnejšie postrážite svoje výsledky. Preferujem osobný odber Trenčín a okolie, prípadne obalím poriadne do bublinkovej fólie a zašlem aj poštou, ale poštovné je nad 2kg balíček.
Osobná smart váha
Úplne nová osobná váha... prístup na aplikáciu feelfit, ktorá sa synchronizuje s aplikáciami ako FitBit, Samsung Health, Google Fit a Apple Health Presne merania, LED obrazovka Meranie: - váha - percento tuku - voda v tele - svalová hmota - metabolický vek - hmota kosterniho svalstva, kostnu hmotu - bielkoviny - percento viteralneho tuku - BMR a BMI 11 meraní je sledované v aplikácii FeelFit pomocou Bluetooth, automaticky uložené merania. Na váhe sú 4 kovové meracie doštičky, ktoré odhadujú zloženie tela, pomocou BIA. Táto technológia vysiela signál skrz vaše telo a na základe toho odhadne všetky rôzne merania.
Osobná Váha Garmin Index
Predam osobnú váhu Garmin Index Smart Scale 1. gen. Váha meria: - BMI - % tuku v tele - hmotu kostrových svalov - hmotnosť kostí - množstvo vody v tele Garmin Index je múdra váha kompatibilná s radom športtesterov a fitnes náramkov značky Garmin. Váha podporuje bezdrôtové pripojenie pomocou WiFi, BLE alebo ANT+ a je možné ju prepojiť s tréningovým denníkom Garmin Connect alebo Garmin Connect Mobile. Váha vie rozpoznať až 16 užívateľov.
osobna vaha
osobna vaha okoia gs15
Osobná váha Tefal BM6010 Bodymaster
výborný stav, používaná ale veľmi málo, pôvodná cena 69eur osobná váha • meranie hmotnosti • meranie tuku • automatické zapnutie a vypnutie • 4 užívateľské profily • nosnosť 160 kg • odchýlka 100 g • materiál z tvrdeného skla • napájanie 4× AAA batéria (súčasťou balenia) Rozmery výrobku Šírka výrobku 37.0 cm Výška výrobku 35.4 cm Hĺbka výrobku 3.6 cm Hmotnosť výrobku 1.7 kg Tefal BM6010 Bodymaster, sivá/biela Sledujte vývoj, akým vaše telo prechádza. Spoločnosť Tefal vytvorila pre všetkých, ktorí chcú mať prehľad o svojej telesnej hmotnosti a celkovom zložení tela, praktickú domácu váhu Bodymaster. Kontrolujte si celkovú váhu aj obsah tuku a svalov a udržujte svoje telo v kondícii. Stačí na váhu len stúpnuť a prístroj sa sám automaticky zapne a oznámi vám na prehľadnom displeji všetky informácie, ktoré chcete vedieť. Užívateľské profily S nosnosťou 160 kg sa zariadenie skvele hodí aj do domácností ľudí s nadváhou. Aj cez túto kapacitu zostáva telo prístroja mimoriadne ľahké a elegantné, skvele zapadne do každej kúpeľne. K poháňaniu slúžia štyri AAA batérie, ktoré sú už integrované do prístroja, nie je preto potrebné dokupovať ich extra. Každý člen rodiny si môže uložiť svoje vlastné nastavenie veku a výšky a vytvoriť si profil, kam sa budú ukladať jednotlivé namerané údaje. To vám poslúži napr. pre porovnanie, ak chcete nejaké to kilo zhodiť.