bazár, predaj, inzercia, predám

OSOBNE VAHY a5€

Kategória: Zdravie a krása

Do 150kg/100gr odchýlka, možnosť aj na dobierku. Pošli sms, zavolám.
OSOBNE VAHY a5€
Podobné inzeráty
Kozmetika
1) Silikonova masazna banka na bankovanie. Na predaj mame niekolko kusov. Nepouzita pomocka na vakuovu anticelulitidnu masaz. Pouziva sa podobne ako pristroj Cellules, ale je to lacnejsie a podla mna aj pohodlnejsie. Pouzitie: pokozka sa natrie bud kremom, alebo olejom ci gelom (najlepsie specialnym proti celulitide, ale da sa pouzit aj obycajny), potom aplikujeme banku tak, ze silu vakua urcujeme stlacenim banky. Masaz proti celulitide robime tak, ze prechadzame bankou priamymi alebo kruhovitymi pohybmi po natretej pokozke. Dochadza tak k odburavaniu tukovych buniek a k lepsiemu prekrveniu aj hydratacii masirovaneho tkaniva. Staci masirovat problemne partie 5 minut 3x do tyzdna. - Vyska banky cca 5,5-6cm - priemer otvoru 3,5cm - priemer banky z vonkajsieho okraja cca 5,3cm Cena za 1ks 4€ + postovne (obycajne 2. tr. 1,10€ - 1,40€ podla vahy balicka). 2) Cistiace pasiky na nos (naplaste na nos, pruzky na pory). Jednoduche pouzitie: Navlhcite nos vlaznou vodou. Odstrante foliu. Pruzok polozte na nos a jemne pritlacte. Nechajte posobit cca 10-15 minut. Nasledne pomaly zo strany stiahnite. Pripadne zvysky umyte vlaznou vodou alebo odstrante vatovym tamponom navlhcenym v micelarnej vode. Cena za 1ks 0,30€ + postovne (list do 100g, obycajne postovne 2. tr. 1,10€). Mam na predaj viac kusov. Prosim, nie sms - na sms neodpovedam. Kontaktujte ma, prosim, cez formular pod inzeratom, v pripade osobneho odberu volajte. Cena + postovne podla vahy (obycajne post. 2. tr. do 100g 1,10€; do 500g 1,40€; do 1kg = 2,20€). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam iba po nabehnuti na ucet sumy postovneho (cena dobierky 3,20€-4,40€ podla vahy).
CVIČENIA NA ZNIŽOVANIE VÁHY A POSILŇOVACIE CVIČ. NA FITLOPTE
Predám CD s cvičeniami na znižovanie váhy a s posilňovacími cvičeniami na fitlopte za 4 eurá za kus + poštovné 2 eurá pri platbe vopred na účet.
Kozmetika Lancaster, Jil Sander, Mediblanc, Farmasi, Korika
Kontakt prosim mailom. Dobierkou neposielam, platba vopred na ucet. 1.KORIKA maska na ruky 2x15g 4€ nova 2.AVEDA 2x10ml maska na vlasy a vlasove serum 4€ nove 3.SAFFE kozmeticka celenka na vlasy 4€ nova 4.Jil Sander Softly damska toal.voda 80ml, 14€ pouzita 5.Farmasi Dr.C.Tuna set: krem na nohy 50ml a peeling 250ml. Cena spolu 9€ nove 6.Zubna kefka Mediblanc 3€ nova 7.Lancaster Sun Protecting fluid SPF 30, 3 ml, novy 4€ K cenam si treba priratat postovne podla vahy a cennika SP
Čierna káva Organo Gold Black Coffee
Organo gold Black Coffee Predám organickú kávu Organo gold s 5% obsahom Reishi. Veľmi chutná a zdraviu prospešná. Obsah 30 sáčkov Datum spotreby: 2024 Cena na balenie: 26€/box Pri odbere 3 balení: 25€/box Pri odbere 10 baleni: 23€/box Cena dopravy je podľa výberu dopravcu a váhy. Osobný odber, pošta, zásielkovňa, GLs.
Vyzivove doplnky a caje
L-lysine 400g 2€ nové CLA 5€ 180 kapsúl, je to plne, iba dve odsypane. Macaci pazur Vilcacora inner bark vnutorna kora nové 500g 12.50€ Huba Chaga Sibirska 250g 18€ nové Cryptolepis sanguinolenta tinktúra 1:1 50 ml Nové 7€ Rdestowiec Krídlatka japonská tinktúra 1:1 50 ml - Polygonum cuspidatum - 50ml Nové 7€ Ostruzina list 50h 0.50€ Malinovnik list 50g 1€ Lubovnik vnat nové 100g 1.60€ Baza cierna kvet 50g 1.50€ Schizandra cinska 1.50€ Datelina kvet 1€ Lomatium root Southwest botanicals nové, u nás nezohnatelne, úžasná vec, ešte jedno posledne balenie 50€ 455g viem predať aj mensie množstvo, podľa váhy konkrétneho koreňa Vilcacora prasok inner bark vnutorna kora 2€ Sladke drievko cukriky Laurier drop 3.50€ Multivitamin all natural cely prirodny 8€ Biotin 2€ L-arginine 3€ Niektore su nove zabalene, niektore otvorene, ale skladovane spravne, uzavrete a v spravnej teplote a tme. Niektore su po minimalnej spotrebe, co nejak nemeni kvalitu vyrobku, ak ma miesto ucinnej latky 100% potom este 98%. Je to pri dobrom skladovani zachovane. Ak by ste o nieco mali zaujem, prosim napiste mi tu cez spravu a dohodneme sa. Ceny su nizsie nez polovicne, nez za ake ich normalne kupite, a ak balenie nie je plne, tak este nizsia cena. A ak vezmete vsetko, alebo vela položiek, tak este o niečo nizsia cena. Vsetko su to super doplnky, nam velmi pomohli a snad este niekomu posluzia.
INFRAČERVENÝ SAUNA OBLEK PH-A2
Predám používaný, no bezchybný saunaoblek,vyčisten ako nový. sauna oblek používa infračervené žiarenie pre priamy ohrev ľudských tkanív do hĺbky. Žiarenie je nastavené čo najbližšie ľudskému žiareniu tak, aby naše telo mohlo absorbovať čo najviac infračerveného žiarenia, ktoré sa dostane k ľudskej pokožke. Bežná sauna je závislá na nepriamom pôsobení tepla: prvá je konvekcia (vedenie tepla v kvapalnom a plynnom prostredí) a druhá je kondukcia (priamy kontakt medzi ohriatym plynom a pokožkou), ktoré na nás majú ozdravný účinok. Je zrejmé, že vysoká časť energie sa v klasickej saune stráca konverziami. IR sauna oblek na báze infračerveného žiarenia prehrieva ľudské telo do ďaleko väčšej hĺbky a oveľa efektívnejšie ako tradičná sauna. Väčšina infračervenej energie je primárne spotrebovaná na priamu premenu v energiu tepelnú, zatiaľ čo pri tradičnej saune dochádza k nadmernému ohrevu vzduchu, ktorý následne povrchovo zahrieva našu pokožku. Tento zásadný rozdiel vysvetľuje veľa bezprecedentných výhod dosiahnuteľných iba používaním IR sauna obleku, ktorých nie je možné dosiahnuť tradičnou saunou. Infračervená energia produkovaná IR sauna oblekom vylučuje z tela väčší obsah škodlivých látok v objeme potu v porovnaní s tradičnou saunou. Nižšie teploty vzduchu sú dôležité pre ľudí s vyšším kardiovaskulárnym rizikom, pretože toto riziko sa pri vysokých teplotách v tradičných saunách veľmi zvyšuje. Nemeckí vedci oznámili prospešný efekt jednohodinového pôsobenia IR žiarenia v dvoch skupinách hypertenzných pacientov, skúmaných v roku 1989, ktorý zahŕňal 24hodinový vzostup periférneho prekrvenia a zníženia krvného tlaku. V IR sauna obleku je tiež oveľa príjemnejšie dýchanie ako je tomu v tradičných saunách. Infračervené lúče zaisťujú dokonalú infračervenú penetráciu a svalového prehriatia (športové svalové predhriatie) bez dosiahnutia výraznej potivosti. Tento prístup môže byť používaný pred svalovým strečingom, posilňovaním, behaním, pred vystavením sa nízkym teplotám alebo ťažšej práci. Infračervené sauna obleky sú jednoduchšie a príjemnejšie ako tradičné sauny. Predhriatie tradičnej sauny trvá 30 - 90 min, čo je robí málo praktickou. Predhriatie infračervenej kabíny za izbovej teploty trvá podstatne kratšiu dobu - záleží na fyzickom stave osoby podstupujúcej procedúru. Špecifikácia sauna obleku PH-2A - Utišuje bolesť - Napomáha pri problémoch pri stuhnutých svaloch - Uvoľňuje šľachy a väzivové tkanivo - Navodzuje svalovú relaxáciu, znižuje svalový spazmus - Ideálne domáce saunovanie a zahrievanie - Napomáha rýchlemu odstráneniu prebytočných tekutín - Príjemné sálavé teplo - Sauna oblek by sa mal stať súčasťou fitnes rutiny - Preukázateľný priaznivý vplyv na stav pleti - Výrazný aktívny vplyv na redukciu váhy - Príjemný relax a osvieženie pre celé telo - Úplne bezpečný výrobok - Viditeľne vyhladenejšia pleť po 60 minútach - Pri prenikaní IR žiarenia dochádza k lepšiemu prekrveniu tkanív - Teplotný