bazár, predaj, inzercia, predám

Osudy zlatých pokladov.

Kategória: Ostatné

Predám krásnu knihu : Roman Varoš-Osudy zlatých pokladov.
CENA 1 EUR.
Fascinujúca kniha zachytáva vzrušujúce príbehy a osudy zlatých pokladov.Spoznáte tajomstvo pokladu Slovenského štátu,hľadanie Atilovho hrobu a jeho pokladov.Vykradnutie klenotnice v katedrále sv. Alžbety v Košiciach a cisárskej klenotnice vo Viedni,Záhada pokladu Benita Mussoliniho,dramatický úkryt českých korunovačných klenotov.Osud zlata a šperkov Rothschildovcov, slovenských a iných židov v II. svetovej vojne a ďalšie osudy a záhady pokladov a ich majiteľov...Kniha je je 100 % stave.

Pozri všetky moje inzeráty :)

KLIKNI dole na meno alanya
Osudy zlatých pokladov.
Podobné inzeráty
Predám knihy rôznych žánrov a autorov
1.Vojenské omyly druhej svetovej vojny - Keneth Maeksey - cena: 4,00 € 2.Elektrotechnika I, analogová technika - cena: 4€ 3. Divergencia - zberateľské vydanie - Veronica Roth - cena 6,50 € 4. Hlava XXII - Joseph Heller - cena: 3,50 € 5. Porota - John Grisham - cena: 4,20 € 6. Ďábluv Slovník - cena: 3,00 € 7. Tabuľky pre základnú školu - cena 2,00 € 8. Červený Kapitán - Dominik Dán - cena 4,00 € X - predané 10. Sväté písmo - Nový zákon - cena 4,00 € 11. Osudy zlatých pokladov - Milan Vároš - cena 3,20 € X - predané 13. Kamenná doba bola celkom iná - Erich von Däniken - cena 4,00 € 14. Malá encyklopédia matematiky (čierna kniha), cena 15,00 € Knihy zasielam po úhrade sumy + poštovného na môj účet, prípadne osobný odber. Rozumnej dohode na cene sa nebránim. V prípade kúpy viac kníh poskytnem malú zľavu. Knihy ktoré sa nenachádzajú v tomto zozname sú predané, aj keď na fotke sú. Kontaktujte ma prosím mailom! Ďakujem.
predám rôzne knihy za symbolické ceny
Hľadači pokladov Posmrtná maska faraóna 3 eur Hľadači pokladov Plačúci sarkofág 3 eur Anglický-slovenský slovník pre deti 3 eur Jak poznat když Vám někdo lže 2eur Atlas sveta 4 eur Behanie pre ženy 5 eur Hviezdy 3 eur Na dobierku + poštovné alebo osobný odber v Senici/Bratislave.
Tatran - osudy slávnych
Dobrý deň, predám knihy z edície osudy slávnych: Richard Friedenthal - Goethe Lion Feuchtwanger - Goya Leonid Grossman - Dostojevskij Franz Werfel - Verdi Guy Endore - Voltaire! Voltaire! Rolando Cristofanelli - Raffael 3€ za kus, na trase Žilina - Trenčín viem doviesť.
Predám knihu Osudy dobrého vojáka Švejka
Predám knihu Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války 1-4 od Jaroslav Hašek, cenu ponúknite, dohoda. Pozri aj ostatné inzeráty.
Osudy slávnych Tatran
Predám z edície Osudy slávnych nasledovné životopisy:Voltaire a Puccini po 2 €,Plavovlasý bol a krásny-Dante 3 €,Navzdory básnik spieva 3 €,Nahý som prišiel na svet-Rodin 3 € , možná aj výmena
L’Oréal Professionnel Absolut Repair 1500 ml regeneračný šam
Loreal Absolut Repair šampón na regeneráciu namáhaných vlasov 1500ml + pumpička technický originál Tento šampón je určený na starostlivosť o poškodené a citlivé vlasy. Prípravok obsahuje lipidy, ceramidy, fytokeratín a kyselinu mliečnu. Regeneruje celú dĺžku vlasov a obnovuje poškodené miesta. Výsledkom sú jemnejšie a lesklejšie vlasy, ktoré sú predovšetkým zdravé. Prípravok je obohatený o extrakt zo zlatých quinoa otrúb a pšeničných otrúb. Vďaka nim sa v kozmetike spája intenzívna obnova a pocit ľahkosti. regenerácia a rekonštrukcia jemné a lesklé vlasy na každodenné použitie nezaťažuje vlasy s extraktom zo zlatých otrúb quinoy a pšeničným proteínom uľahčuje česanie obsahuje 50-krát silnejšie polyméry ako bežné silikóny Spôsob použitia: naneste malé množstvo na vlhké vlasy. Jemne masírujte, kým sa nevytvorí pena. Potom ho dôkladne opláchnite vodou. Objem: 1500 ml 36,00 €