bazár, predaj, inzercia, predám

Overaĺy

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám nové overaly ružový S/M
svetlý M/L cena 18e
Overaĺy
Podobné inzeráty
2X Letné overaly ,veľ. UNI, TOP STAV
Krásne dámske letné overaly v TOP STAVE. (Viď foto). Skvele sa natiahnu na plavky, ideálne k vode, na pláž. Veľkosť UNI. Po bokoch majú nazberanu gumičky a tým pádom sa ideálne prispôsobia každej postave. V ponuke biely a čierny Overal. 8€/kus A pri kúpe oboch ZĽAVA! Posielam aj na dobierku. Klikni na moje meno,mám veľa pekných vecičiek za super ceny. Kontaktujte ma prosím len na mail,tel.číslo je neplatné. Ďakujem.
Dámske overaly
Predám nové dámske overaly veľkosť S M Zebrovaný overal 15 eur Žltý overal 10 eur Biely overal 10 eur Modrý overal 5 eur Pri kúpe 2 ks overalov modrý overal zdarma
Šaty Zara, Overaly
Predám rôzne šaty, blúzky, overaly (prevažne XS a S) Cena 5€/ks, v prípade odebru viac ks zľava. Všetko TOP stav, väčšina úplne nová, max. 2x oblečené. Pre viac info ma kontaktujte mailom. Rôzne značky ako Zara, HM, Gate, Mango, Morghy art stylist, Sinsay, House... Osobny odber LV, BA. Posielam aj poštou/zásielkovňou.
Šaty, sukne, overaly
17 kusov - väčšinou M, 36-38, väčšie S. Všetko vo výbornom stave. Len spolu + poštovné 4x dlhá sukňa, 1x po kolená, 1x krátka, 2x overal, 9x šaty
Rôzne overaly
1. Overal s kvetinkami a vzormi, bez ramienok perfektný na dovolenky. Overal má spodničku, materiál je naťahovací, pekne sadne na postavu, vyzerá ako šaty, jedine ho treba trochu prežehliť S/36- 8€ 2. Overal veľkosť XXS / 32, materiál je naťahovací takže oblečie aj XS / 34, overal je dlhý. - 5€ 3. Kvetinový overal s čipkou na páse. Veľkosť 32, ale bez problémov oblečie aj 34 XS. - 12€ ▶️ Cena + 1,40€ obyčajné poštovné alebo 2,70€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou mailu.