bazár, predaj, inzercia, predám

Ovládače na bránu

Kategória: Dvere, brány

Ponúkam ovládače nové,1 kus 10 euro a štartovací kábel dĺžka 2 m 5 euro.
Ovládače na bránu
Podobné inzeráty
Ovládače na bránu
Predám nové ovládače na bránu. Cena dohodou
Predam segmentovu garazovu branu
Predam uplne novu nepouzitu segmentovu garazovu branu sedej farby z vonkajsej farby, z vnutra je biela. Sirka je 2180mm a vyska je 2320mm. Pohon je motor na dialkove ovladanie + 2 dialkove ovladace. Cena po dohode s dopravou a montazou. Ilustracne foto pre predstavu o aku branu ide.
Wingo 3524 nice
Sada pohonu NICE Wingo 3524 pre dvojkrídlovú bránu - jedno krídlo 3,5m/500kg set obsahuje 2x pohon wingo 3524. 1x elektronika MCA2R10. 2x diaľkové ovládače. Montážne konzoly, možnosť dokúpiť maják, fotobunky, diaľkové ovládače... Možnosť montáže a záruky po dohode.
Rox600 Nice
Pohon pre posuvnú bránu do 600 kg. Dôležité vlastnosti pohonu ROX 600: pohon ROX 600 je 230V pohon s veľmi ľahkou inštaláciou a vysokou silou. Pohon má manuálne nastavenie koncových polôh, obmedzené možnosti pripojenia ďalších zariadení a obmedzené možnosti programovania. Je to pohon vhodný napr. na chalupu alebo na miesto kde sa nepočíta s prepojením na inteligentnú domácnosť, ale skôr sa hľadá pracant ktorý otvorí a zavrie set obsahuje pohon, 2ks diaľkové ovládanie, pár fotobuniek, maják, 4ks hrebeň na bránu. Možnosť dokúpiť hrebene a diaľkové ovládače... Možnosť aj montáže a záruky po dohode
Pohon na posuvnu branu
Predám novú nerozbalenu sadu pohonu na posuvnu bránu Bernal Gatemaster1000 s 3 ročnou zárukou!!! možnosťou predĺženia záruky na 5 rokov.Sada obsahuje r.jednotkou,2 diaľkové ovládače,koncové dorazy fotobunky maják a 4 m hrebena.Pohon je určený do váhy brány 600 kg a otvorom 7 m.Ponukame odborné poradenstvo a profesionálnu montáž .Možnosť zaslať kurierom
Rox 1000 Nice
Pohon pre posuvnú bránu do 1000 kg. Dôležité vlastnosti pohonu ROX 1000: pohon ROX 1000 je 230V pohon s veľmi ľahkou inštaláciou a vysokou silou. Pohon má manuálne nastavenie koncových polôh, obmedzené možnosti pripojenia ďalších zariadení a obmedzené možnosti programovania. Je to pohon vhodný napr. na chalupu alebo na miesto kde sa nepočíta s prepojením na inteligentnú domácnosť, ale skôr sa hľadá pracant ktorý otvorí a zavrie set obsahuje pohon, 2ks diaľkové ovládanie, pár fotobuniek, maják, 4ks hrebeň na bránu. Možnosť dokúpiť hrebene a diaľkové ovládače... Možnosť aj montáže a záruky.