bazár, predaj, inzercia, predám

Ozdobné a úžitkové predmety zo skla, keramiky a kovov

Kategória: Sklo, keramika

Ponuka:

- váza z krištálovo-olovnatého skla.
Priemer: 9 cm, výška: 15 cm
(foto č. 1 a 2)

- kúpeľový krčiašťok na vodu z liečivých
prameňov Luhačovice - biely.
Rozmery: 6,5 x 3,5 x 14,5 cm (foto č. 3)

- veľký ozdobný keramický tanier hnedej
farby s geometrickým vzorom, vyrobený v
Užhorode v 30. rokoch minulého storočia,
priemer: 32 cm (foto č. 4)

- 4 ks sklenených tanierikov s motívom
ovocia na zákusky alebo ovocie.
Priemer: 16 cm (foto č. 5)

- malý krčah z mosadze s uškom
7,5 x 5 x 8 cm (foto č. 6)

- malá miska s rúčkou z mosadze. Priemer:
5,5 cm, výška: 5 cm (foto č. 6)

- veľká okrúhla tácka s vyvýšeným okrajom z
nerezu priemer: 41 cm, výška: 3 cm
(foto č. 7)

- okrúhla tácka so zrkadlom s rúčkami a
obrubou zrkadlovej plochy z nerezu. Spodok
tácky tvorí čierna umelá hmota. Tácka je
rozoberateľná možnosť výmeny zrkadla.
Priemer: 33 cm a výška: 3 cm (foto č. 8)

- kovová tácka čiernej farby s motívmi
lúčnych kvetov rozmery: 20,5 x 13,5 x 1 cm
(foto č. 9)
Ozdobné a úžitkové predmety zo skla, keramiky a kovov
Podobné inzeráty
Zmes keramiky
Predám zmes keramiky - Modranská, Pozdišovská, Chodská,... Je to viac ako 70ks. Nepoškodené, dobre uskladnené. Taniere (hlboké aj plytké) je možné zavesiť na stenu. K Modranskej keramike je aj katalóg. Malo to byť v gazdovskej izbe, ale zámer sa nepodarilo uskutočniť. Cena: Na fotkách. Pri kúpe všetkého - dohoda. Preferujem osobný odber pre kontrolu keramiky. V prípade potreby pošlem viac fotiek a rozmer jednotlivých kusov. Poprosím kontakt na e-mail. Platí do zmazania. Pozrite aj môj inzerát s ďalšou ponukou keramiky. Pri kúpe všetkej ponúkanej keramiky cena dohodou. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Keramika - Obraz lúčne kvety, rozmer 30,5 cm x 25,5 cm
Mám na predaj kvalitný veliký vidiecky obraz z keramiky od známej slovenskej art keramikárky. Ručná práca. Mám doma už viac keramiky, tak keramický obraz kvety predávam. Obraz z keramiky mám teraz v zľave za 74 eur. Predtým bola cena 90 eur. Obraz z keramiky je dlhý 30,5 cm a vysoký 25,5 cm. Má dierky na zavesenie. Keramický obraz má reliéfne vystúpené kvetinky. Môžete ho použiť aj ako zaujímavú velikú kachličku do vidieckej kuchyne, alebo na chalupu. Má medzi kvietkami glazúru, ktorá vytvorila na hline jemný popraskaný efekt, ktorý dodáva zaujímavú patinu. Na fotkách je niekde biela škvrnka. To je fotením. Lepšie sa mi keramický obraz nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Je kvalitný a pekný. Posielam balík ako POZOR SKLO. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Je možný osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Prosím píšte na e - mail.
Ozdobné predmety
Predám keramické vázičky, malá 3 eur,väcšia - modranská majolika 6 eur a menšie ozdobné predmety cena 5 e za kus.
Misa - strom a vtáčiky, keramika 46 cm x 34 cm
Mám na predaj novú vidiecku misu z keramiky. Veliká misa z keramiky je od známej slovenskej art keramikárky. Mám už doma viac keramiky, tak misu predávam. Keramická misa - ručná práca. Veľká keramická misa má reliefne vystúpený strom, vtáčiky a jabĺčka. Misa je v skutočnosti ešte krajšia ako na fotkách. Rozmer : dlhá je 46 cm a široká je 34 cm. Misa je vhodná aj ako svadobný dar pre nevestu a ženícha. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený a ako pozor sklo. Tieto dve služby sa priplácajú navyše k balíku, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Cena je pevná. Art misa je kvalitná, pekná. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
Krásna sada Keramiky
Predám túto sadu Keramiky (ako celok). Obsahuje: - aromalampa - svietnik na čajové sviečky - nadobku na med - 2 ozdobne kolieska na obrúsky V prípade záujmu poprosím o sms.
Modranska keramika, kristalove vazy, nadobky, pohare
Dobry den, predam nasledovne predmety: Dzbany z Modranskej keramiky - 25€/kus, pri odbere viac kusov 20€/kus alebo vsetko naraz 15€/kus Kristalove vazy - 25€/kus, pri odbere viac kusov cena dohodou Modra vaza Bohemia Crystal - 45€ Pohariky z Modranskej keramiky - 15€ cele Sklenene pohare na vino 6ks - 20€ Cajnik - 15€ Cajove sety - 6 ks salka, 6ks podsalka - 25€/set Pri vaznom zaujme a rychlom jednani sa vieme dohodnut na cene. Iba osobny odber Bernolakovo a okolie.