bazár, predaj, inzercia, predám

Ozdoby na kroksy - Futbal

Kategória: Hračky

Nové ozdoby na kroksy s motívom Futbal. Veľkosť od 3 do 4cm. Zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,70€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :)
Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Celú moju ponuku a hodnotenia nájdete na stránke modrého koníka pod menom susanna31.
Ozdoby na kroksy - Futbal
Podobné inzeráty
Ozdoby na kroksy - mačky
Nové ozdoby na kroksy s motívom mačky. Veľkosť od 2,5 do 4cm. Zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,50€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, celú moju ponuku a hodnotenia nájdete na stránke modrého koníka pod menom susanna31.
Ozdoby na kroksy - dinosaury, Jurassic Park
Nové ozdoby na kroksy s motívom dinosaury - Jurassic Park. Veľkosť od 3 do 4cm. Zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,70€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, celú moju ponuku a hodnotenia nájdete na stránke modrého koníka pod menom susanna31.
Ozdoby na kroksy - rôzne
Nové ozdoby na kroksy s rôznymi motívmi. Veľkosť od 2,5 do 4cm. Zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,50€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, ďakujem.
Ozdoby na kroksy - Starostlivé medvedíky
Nové ozdoby na kroksy s motívom Starostlivé medvedíky, obľúbení hrdinovia z rozprávky. Veľkosť cca 3cm, zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,70€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, ďakujem.
Chlapčenské ozdoby na kroksy
Nové chlapčenské ozdoby na kroksy. S obľúbeným motívom ako Minecraft, Roblox, PlayStation, Nintendo Switch, Packman. Veľkosť cca 3cm, zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,70€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, ďakujem.
Stikeez futbal a ponorka
Stikeez Futbal alebo Ponorka Futbal - kompletný, všetky figúrky, obsahuje aj pravidlá hry, chýba lopta Ponorka - kompletná, sú všetky figúrky, obsahuje aj pravidlá hry, obal miestami obšúchaný Cena: 5€/ks