bazár, predaj, inzercia, predám

Ozdoby na kroksy - rôzne

Kategória: Hračky

Nové ozdoby na kroksy s rôznymi motívmi. Veľkosť od 2,5 do 4cm. Zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,50€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :)
Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, ďakujem.
Ozdoby na kroksy - rôzne
Podobné inzeráty
Ozdoby na kroksy - mačky
Nové ozdoby na kroksy s motívom mačky. Veľkosť od 2,5 do 4cm. Zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,50€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, celú moju ponuku a hodnotenia nájdete na stránke modrého koníka pod menom susanna31.
Ozdoby na kroksy - dinosaury, Jurassic Park
Nové ozdoby na kroksy s motívom dinosaury - Jurassic Park. Veľkosť od 3 do 4cm. Zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,70€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, celú moju ponuku a hodnotenia nájdete na stránke modrého koníka pod menom susanna31.
Ozdoby na kroksy - Futbal
Nové ozdoby na kroksy s motívom Futbal. Veľkosť od 3 do 4cm. Zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,70€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Celú moju ponuku a hodnotenia nájdete na stránke modrého koníka pod menom susanna31.
Ozdoby na kroksy - Starostlivé medvedíky
Nové ozdoby na kroksy s motívom Starostlivé medvedíky, obľúbení hrdinovia z rozprávky. Veľkosť cca 3cm, zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,70€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, ďakujem.
Chlapčenské ozdoby na kroksy
Nové chlapčenské ozdoby na kroksy. S obľúbeným motívom ako Minecraft, Roblox, PlayStation, Nintendo Switch, Packman. Veľkosť cca 3cm, zozadu je štuplík, pomocou ktorého sa ozdoba zafixuje do dierky na kroksách. Kus 0,70€ + pošta do 100gr. Balné si neúčtujem :) Minimálny nákup z môjho bazárika za 2€. Kontakt cez email, ďakujem.
Dlhé šaty pre bábiky Rainbow high barbie oblečenie
Šaty rôzne oblečenie kabelky šiltovky nohavice čiapky topy kožúšky baretky saká kraťasy.... pre bábiky Rainbow high možné výhodnejšie ceny kompletov spolu krátke šaty ku krku bez rukávov 2€ krátke šaty na ramienka lurexové čierne 2€ /možné rôzne farby/ boa biele chlpaté 2€ krátke čierne šaty s bielym chlpatým lemovaním 3€ chlpaté biele sako s dlhými rukávmi 5€ krátke lurexové fialkovo-trblietavé rolákové šaty s pufnovými rukávmi 5€ /rôzne farby/ krátke lurexové zelenkavo-trblietavé rolákové šaty s pufnovými rukávmi 5€ dlhé červené lurexové rolákové šaty s nazberanými dlhými rukávmi 7€ /rôzne farby/ dlhé /rôzne farby na výber/ rolákové šaty netopierí rukáv 6€ možné rôzne farby podľa dohody prosím pýtajte sa, rada odpoviem na podrobnosti bábiky barbie ken rainbow high ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene.