bazár, predaj, inzercia, predám

Ozembuchy rôzne velkosti

Kategória: Bicie nástroje

Predam pekne ľahučké a umelecky spracovane ozembuchy. Su rôznej velkosti od 160- 185 cm. Palica z z dobré vysušeneho dreva, opatrené dvakrát náterom. Na ozembuchu sú akustické rolničky, stuhy, prípadne aj klakson. Ku ozembuchu je činel a 2ks paličky. Ozembuch plne postačuje na bežné hranie, alebo ako darček. Cena 70-90€/ks, prípadne dohoda na mieste. Prípadný nápis podľa potreby urobím na požiadanie na mieste. Pošlem aj na dobierku. Zaručená spokojnosť.Viac po telefone, pripadne mailom. Pozri aj moje iné inzeráty.
Ozembuchy rôzne velkosti
Podobné inzeráty
Djembe bubny rôznych veľkostí + poukaz na hodinu výuky
Rád Vám poradím a predám djembe bubon. Mám v ponuke rôzne veľkosti a rôzne druhy spracovania. Bubnovaniu sa venujem už viac ako 10 rokov Mám bubny pre začiatočníkov a deti, a aj pre pokročilých. Nové aj používané. Ceny bubnov sú od 40 - 400 EUR v závislosti od výšky, priemeru blany, dreva a spracovania. Bubon Vám odovzdám naladený a ku každému bubnu nad 100 EUR Vám pribalím poukážku na kurz bubnovania v kruhu. Zavolajte mi na 0951 89 17 19, rád Vám poradím. Viac info o mojich kurzoch bubnovania:
Pamäťové objímky rôzne....
Mám na predaj rôzne pamäťové objimky, priemery sú rôzne, dobierka možná+ poštovné. Iba volať, SMS NIE!
Cinely rozne
Posuniem dalej rozne cinely. Paiste crash 18 Anatolian hh14 Meinl china 16 Zuried 16,10,8 spolu Ak sa niekomu zijdu ozvite sa.
Obaly na bicie Synergy Bags
Ručne šité obaly, vyrobené na Slovenku 22" - 50.-€ 20" - 49.-€ 10" - 20.-€ 12" - 24.-€ 13" - 26.-€ 14" - 28.-€ 16" - 33.-€ 14x6,5" -26.-€ obal na HW - 40.-€, vhodný aj na mikrofónové alebo repro stojany dohoda na cene možná, máme aj iné veľkosti, prípadne vieme prispôsobiť podľa požiadaviek
Ozembuch
Predam ozembuch s bohatou ozdobou. Je každý iný pekne a umelecky spracovaný . Su rôznej velkosti od 160- 185 cm. Palica je z dobré vysušeneho dreva, opatrené dvakrát náterom. Na ozembuchu sú akustické rolničky, stuhy, prípadne aj klakson. Ku ozembuchu je činel a 2ks paličky. Ozembuch plne postačuje na bežné hranie, alebo ako darček. Cena 70-90€/ks, prípadne dohoda na mieste. Prípadný nápis podľa potreby urobím na požiadanie na mieste. Pošlem aj na dobierku. Viac po telefone, pripadne mailom. Pozri aj moje iné inzeráty.
Roland TD-8 V-drums s príslušenstvom
Ponúkam na predaj bici modul Roland TD-8 V-drums spolu s adaptérom. Je to starší modul, ktorý vôbec netreba predstavovať, je plne funkčný. Cena: 280.-€ Možnosť dokúpiť: - úplne nový držiak modulu, spolu so skrutkami. Cena: 20.-€, - nový trigger (vnútorný spínač bubna), cena: 45.-€, - orig. stereo Roland kábel, cena: 10.-€. - Remo sieťové blany: - veľkosť: 8",10",13",14",16, farba: biela, jednovrstvá, extrémne odolná ako pre tiché cvičenie, či osadenie el. bubna snímačov. Ceny podľa veľkosti sieťových blan.