bazár, predaj, inzercia, predám

Paličkovaná čipka

Kategória: Umelecké predmety

Predám výrobky z paličkovanej čipky. Všetko vyrábala moja maminka. Mám toho viac, celú ponuku môžem poslať e-mailom alebo sa dá prísť osobne si vybrať. Ceny sú uvedené na foto. Pri odbere viacerých kúskov dohoda na cene je možná.
Paličkovaná čipka
Podobné inzeráty
Líška paličkovaná
Hand Made - paličkovaná líška - v sklenenom ráme :) Líštička je veľmi milá, priateľská, má rada deti a rada spríjemní Váš domov niečím originálnym :) Jediný originál :) Rozmer obrazu 15*21cm
Solivarská čipka
Predám originálnu, ručne robenú solivarskú čipku. Zarámovaná v ráme so sklom. Čipka je robená pôvodnou ručnou technikou.
Obraz Soľnobanská čipka
Obraz Sołnobanská čipka Predám zarámovanú, ručne paličkovanú sołnobanskú čipku "Madona s dietatom". Je to výrobok starej čipkárky z roku 1990. Rozmer 29x41cm (bez rámu).
Soľnobanská čipka
Predám 26 kusov solnobanskej čipky. Ručná výroba. Najlepšie odber všetko spolu ale dá sa dohodnúť aj po kusoch. Cena podľa veľkosti čipky.
Drevená krabička na obrúčky
Predám handmade drevenú krabičku na svadobné obrúčky. Zvonka ozdobená čipkou a háčkovanými kvetmi a srdiečkami. Vnútri tiež čipka. Horná vnútorná časť bez výplne alebo biela vzorovaná papierová kartička ako na 1. fotke s vašimi vlastnými iniciálami a dátumom svadby (v prípade záujmu dorobím po dohode) Rozmery: 10 x 6 x 5 cm