bazár, predaj, inzercia, predám

Pán Úžasný

Kategória: Hračky

Predám detskú hračku so zvukovými efektami (batérie nie sú priložené) - Pán Úžasný (obr.) 2€
Pán Úžasný
Podobné inzeráty
Predám Nexo Knights
Predám sériu postavičiek z Nexo Knights. Spolu 200,- eur (dohoda možná) alebo samostatne po 10 alebo 15 eur: 1) 70363 - Macy v bojovom obleku - komplet s krabicou a návodom 15,- 2) 70364 - Aaron v bojovom obleku - komplet s krabicou a návodom 15,- 3) 70365 - Axl v bojovom obleku - komplet s krabicou a návodom 15,- 4) 70362 - Clay v bojovom obleku - bez krabice, komplet s návodom 15,- 5) 70366 - Lance v bojovom obleku - bez krabice, komplet s návodom 15,- 6) 70330 - Úžasný Clay - bez krabice, s návodom, chýba jeden plameň 10,- 7) 70331 - Úžasná Macy - bez krabice, s návodom, komplet 15,- 8) 70332 - Úžasný Aaron - bez krabice, s návodom, komplet 15,- 9) 70333 - Úžasný Robin - bez krabice, s návodom, komplet 15,- 10) 70334 - Úžasný krotiteľ - bez krabice, s návodom, chýba náhradný štít 10,- 11) 70335 - Úžasná Lavaria - bez krabice, bez návodu, komplet 10,- 12) 70336 - Úžasný Axl - bez krabice, s návodom, komplet 15,- 13) 70337 - Úžasný Lance - bez krabice, s návodom, komplet 15,- 14) 70338 - Úžasný generál Magmar - bez krabice, s návodom, komplet 15,- 15) 70339 - Úžasný Flama - bez krabice, s návodom, komplet 15,- Preferujem osobný odber v Bratislave - Karlova Ves. No môže byť aj poštou.
Pan Prsteňov - Pan Prstenů - Putování po Středozemi set
- Pán Prstenů: Putování po Středozemi Čeština - Pán Prstenů: Putování po Středozemi - Stínové cesty Čeština - Pán Prstenů: Putování po Středozemi – Nepřátelé Eriadoru Angličtina - Pán Prstenů: Putování po Středozemi – Bytosti z temnot Angličtina - insert - obaly na všetky karty - veľký set 3D komponentov Pôvodná cena skoro 400€! Základ 90€ Stinove cesty 80€ Figurkove pridavky 2x20€ Obaly na karty 20€ Insert 30€ 3D komponenty 130€ Pri vážnom záujme a rýchlom jednaní sa vieme ešte dohodnúť :) Zdravím! kupované s nadšením, predávané so slzami - žiaľ som nenašiel partiu a čas, leží to skladom :/ V podstate nové, iba rozbalené a asi 3 hodiny čítané pravidlá. Viac sa nám nepodarilo. Všetky karty sú obalené! Insert. Krabica od hlavnej hry, kde je aj insert, bola po kúpe od cesty trochu narazena - pracne som to zlepil dokopy. Naviac set komponentov - figúrky, terény, tonery... veľmi pekne namaľované, pôvodná cena 120-150 eur... s nimi sme nehrali vôbec. Set komponentov bsahuje cca toto: Battle mapa - pre základnú hru a stiny - myslim, že aj pre valecne tazeni je tam niečo Journey mapa - základ všetko možné - nejaké prvky zo stenových ciest + dalsie budovy a dalsie stromy atd. naviac Tokeny po 10ks - základ - stíny - válecné tazení tiež myslím Budovy, terény, pasce, steny, lavičky, sochy, stromy..... pozri foto, ak tak pošlem ďalšie na vyžiadanie. Pri zásielke zabalím co najlepšie.... Osobné predanie trasa Žilina-Trenčín-Bratislava. Zasielkovna a posta kamkolvek. Pán Prsteňov Putovanie po Stredozemi stolná hra
Ponúkam Lego 41613 Pán Úžasný a Mražoun
Ponúkam neotvorený set 41613 Brickheadz Pán Úžasný a Mražoun z roku 2018. Krabica je v top stave. Možný osobný odber Humenné/Košice alebo zašlem cez Packetu podľa cenníka prepravcu. Platné do zmazania.
LEGO® Ideas 40516 Každý je úžasný
Ponukam na predaj nove LEGO® Ideas 40516 Každý je úžasný Osláv pozitívne naladenie a vľúdnosť po svojom s touto stavebnicou LEGO® Každý je úžasný (LEGO 40516). Set tvorí mnohofarebný výstavný model s 11 jednofarebnými minifigúrkami s dúhou v pozadí. Každá minifigúrka má svoju vlastnú farbu s ladiacim účesom a zobrazuje rôznorodosť, ktorá sa nachádza vôkol nás. Hrdo si svoj model vystav a ukáž tak, že hoci sme všetci odlišní, spoločne môžeme osláviť lásku a súdržnosť. osobne prevzatie v BA5, do zasielkovne- Packeta 3,50€ alebo aj posta ------------- inzerát je platný do zmazania, na SMS nereagujem. Pozrite si moju celú LEGO ponuku kliknutím na moje meno a v prípade záujmu mi píšte cez e-mail formulár-
Lego Batman Movie 70917 Úžasný Batmobil
Ponúkam na predaj nové, neotvorené Lego Batman Movie 70917 Úžasný Batmobil. S príchodom filmu Batman Movie prichádza LEGO s novým radom svojich stavebníc, ktoré budú pripomínať postavy a scény z tohto filmu. Objavte svet všetkých týchto superhrdinov s LEGO Batman Movie! Stavebnica je vhodná pre deti vo veku od 6 do 14 rokov a okrem toho, že poskytuje nekonečný zdroj zábavy, napomáha k rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti. Špeciálna sada v podobe Batmobile poteší všetky staršie deti i dospelých. Do najmenšieho detailu prepracovaný Batmobil vás pozýva na malú prechádzku. A nie len tak hocijakú! S Batmanom, Robinom, Batgirl a Alfredom Pennyworth musíte zastaviť Zlú čarodejnicu a lietajúce opice. Rozložte Batmobil na štyri iné stroje a nepriatelia budú okamžite v úzkych. Počas chvíle máte k dispozícii Batmobil, Bat-Tank, Batcycle aj Batmanov lietadlo vrátane mnohých účinných zbraní, takže čarodejnica so svojimi kumpánmi nebude mať možnosť úniku.
Pán prstenů: Putování po Středozemi
V chodbách Morie aj v Temnom hvozde sa šíri hrozba. Trpaslíci načúvali a potriasali svojimi bradami, pretože vedeli, že sa tam budú musieť čoskoro odvážiť a že po horách je to najriskantnejšia prekážka, ktorú musia prekonať, než sa dostanú ku drakovej bašte. Pán prstenů: Putování po Středozemi - Stínové cesty je rozšírenie hry Pán prstenů: Putování po Středozemi, ktoré do vašich dobrodružných výprav do Stredozeme prináša nových hrdinov, nepriateľov, terény a predmety. Toto rozšírenie tiež odomkýna celkom novú kampaň s trinástimi scenármi, v ktorých si hrdinovia budú musieť prebojovať cestu cez spletité cestičky Temného hvozdu a v temných podzemných sieňach opustenej Morie sa postaviť prastarému zlu. Vypočujete volanie? Zhromaždite priateľov, pripravte hrdinov a postavte sa hrôzam čakajúcim na Tieňových cestách! Obsah hry: • Pravidlá • 20 obojstranných mapových dielov • 30 plastových figúrok • 42 kariet predmetov • 3 karty titulov • 25 kariet schopností hrdinov • 60 kariet schopností rolí • 4 karty terénu • 5 kariet hrdinov • 13 žetónov terénu • 53 rôznych herných žetónov Možnosť osobne alebo postou na dobierku po uhradení poštovného 5,- eur. na účet. Ak Ťa táto ponuka zaujala tak mi napíš alebo zavolaj. Dymové signály neodporúčam, v Košickej kotline často fúka a ťažko sa čítajú. Tak radšej zavolaj na Krabica bez poškodenia, ešte zafóliovaná vhodné ako darček.