bazár, predaj, inzercia, predám

Pandora čistiaca suprava

Kategória: Zdravie a krása

Pandora čistiaca súprava.
Úplne nové, nerozbalene
Cena 10 eur
Pandora čistiaca suprava
Podobné inzeráty
Pandora nahrdelnik 45cm strieborny s koralkami vycisteny
Ponukam na predaj prave vycisteny nahrdelnik krasne sa leskne ako novy. Cena aj s 5 koralkami iba 150€, povodna cena 280€. Prilozim aj certifikat pravosti s peciatkou zo Žilinskej predajne Sofia (Star Silver s.r.o.). Mozem poslat zdarma aj cistiacu sadu raz pouzitu ale roztoku je tam dost a handricka nie je moc spinava+ v baleni je aj kefka na cistenie koraliek. Gramaz nahrdelnika aj s koralkami okolo 45g. Poslem bud postou doporucene alebo osobny odber s moznostou vyskusania v Žiline. Klucove slova: Koralky pandora, gulicky pandora, privesok pandora, nahrdelnik pandora, strieborna pandora, naramok pandora Vhodne ako darcek k narodeninam, darcek k promociam a pod.
Vakuovy cistic na tvar na cierne bodky, 5 urovni nast. sily
PREDAM NOVY vakuovy cistic na cierne bodky na tvar. POPIS PARAMETRE: Poskytne vašej pokožke profesionálnu starostlivosť. Čistiaca sada veľmi účinne odstraňuje čierne bodky, veľké póry a eliminuje nečistoty. Pokožka na tvári bude hladšia, pevnejšia a napnutejšia. Čistiaca sada je vhodná pre všetky typy pleti a citlivosti kože, pretože je vybavená 5 úrovňami nastavenia sily. Pre rôzne účinky použitia disponuje 4 vymeniteľnými nadstavcami, ktoré môžete voliť presne podľa potreby. Jeden nadstavec slúži na jemné odstránenie raniek, druhý na elimináciu čiernych bodiek, tretí čistí póry a štvrtý zanechá pokožku dokonale hebkú. Čistiaca súprava funguje pomocou Li-on akumulátora, ktorý ľahko nabijete pomocou USB. Doprajte si jedinečnú starostlivosť a získajte čistú, pevnú a hodvábne hladkú pokožku. Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy. Čistiaca sada pre jedinečnú starostlivosť o pleť Účinne odstraňuje čierne bodky, veľké póry a eliminuje nečistoty Pokožka je hladšia a pevnejšia 5 úrovní nastavenia sily 4 vymeniteľné nástavce pre rôzne účinky použitia Vhodná pre všetky typy pleti Farebné prevedenie: strieborno-biele. Parametre a špecifikácia Typ: vákuový čistič Určenie: Použitie čistenie pleti Technológia: Vákuová Vodoodolnosť: áno Napájanie: Akumulátorové Rozmery Výška 200 mm Šírka 45 mm Hĺbka 45 mm VIAC INFO. TELEFONICKY. POSLEM AJ NA DOBIERKU.
Elektricka cistiaca kefa na tvar, zn.MEDEL - takmer nova
Predám takmer novú čistiacu kefu na tvár. KefaFace Brush MEDEL poskytuje jemnú starostlivosť o pleť a čistiacu aj cirkulačnú stimuláciu. Kefa je vybavená funkciami, ktoré môžu byť použité samostatne alebo súčasne. Pulzovanie - pre hlboké čistenie tváre Vibrácie - na stimuláciu cirkulácie Voľba pulzačnej a vibračnej rýchlosti - 3 stupne (pomalé, stredné, rýchle) Modré svetlo, ktorá otvára a čistí póry. Zapnutie a vypnutie a voľba rýchlosti sa vykonáva pomocou tlačidla Zapnúť / Vypnúť. Čistiaca kefa je vodotesná, použiteľná pri kúpaní alebo v sprche. Kefa bude jemne masírovať pokožku tváre 20 sekúnd a potom sa zastaví na 1 sekundu - to je signál, že máte prejsť na ďalšiu oblasti. Kefa na tvár Medel sa vypne po vykonaní práce v intervaloch 3 x 20 sekúnd. Po ukončení očistného procesu je dobré umyť si tvár od zvyšných nečistôt a dokončiť starostlivosť, napríklad aplikovať krém, alebo masku. Kefa má nasledujúce režimy: a) Vibračný režim - pre hladké čistenie b) Režim pulzácie - pre hlbšie čistenie. Príslušenstvo. a) nabíjacia základňa b) adaptér. Ku kefe GRATIS ponukam 2ks nove nahradne hlavice /v povodnom obale/. Nemam povodnu krabicu, kefa bola pouzita max. 3-krát. PC: 38€+ hlavice...teraz spolu 25€+posta /pri rychlom jednani dohoda mozna/ Pozri na:
Pomôcky pre ležacich a imobilných
Pomôcky pre ležiacich na osobnú hygienu. 1.čistiaca pena Moli care 400 ml 2.ochranný krém so zinkom moli care 200 ml 3. Čistiaca pena Peha fresh 400 ml 4. Ochranný olej Moli care 200 ml 5. Ochranný krém Moli care 200 ml - málinko odobraté 6. Čistiaca pena seni care 500 ml - polovica 7 +8 Vlhčené utierky pre dospelych 80ks+ Vlhčené utierky 72 ks+72 ks
pandora koráliky
Ponúkam na predaj tieto krásne šperky pandora, v rôznych prevedeniach. Korálky pandora neboli nikdy použité, sú prakticky nove, avšak nevhodný darček. Cena za kus 20€. Osobný odber Bratislava, najlepšie len osobný odber, pokiaľ by to malo ísť poštou, jedine po úhrade poštovného predsom.
Pandora koralky
Predàm nove koralky. 1. Pandora koralka Rodinne dedicstvo 30 € (povodna cena 69) 2. Pandora koralka Stastny den 30 € (povodna cena 65)