bazár, predaj, inzercia, predám

Pandora Disney Mickey a Minnie

Kategória: Šperky

Originál Pandora
Ak s balením krabička taška pandora.
Pandora Disney Mickey a Minnie
Podobné inzeráty
Pandora MINNIE MOUSE ROBOTKA - NOVÁ
Predám novú gorálku/prívesok na náramok Minnie Mouse Robotka Popis: Materiál: Šterlingové striebro, Kolekcia pozlátená 14-karátovým ružovým zlatom Dekorácia: Červená glazúra Rýdzosť striebra: 925/1000 Kolekcia: Pandora Disney, Kolekcia pozlátená 14-karátovým ružovým zlatom. Goralka/prívesok sa predáva bez originálnej krabičky, viď posledné foto. V ďalšom inzeráte predávam aj MICKEY MOUSE ROBOTA. Cena za pár spolu 70€. V cene je zahrnuté poštovné. Inzerát je platný do zmazania.
Pandora MICKEY MOUSE ROBOT - NOVÝ
Predám novú gorálku/prívesok na náramok Mickey Mouse Robot. Popis: Materiál: Šterlingové striebro, Kolekcia pozlátená 14-karátovým ružovým zlatom Dekorácia: Červená glazúra Rýdzosť striebra: 925/1000 Kolekcia: Pandora Disney, Kolekcia pozlátená 14-karátovým ružovým zlatom. Goralka/prívesok sa predáva bez originálnej krabičky, viď posledné foto. V ďalšom inzeráte predávam aj MINNIE MOUSE ROBOTKU. Cena za pár spolu 70€. V cene je zahrnuté poštovné. Inzerát je platný do zmazania.
Pandora Disney Minnie
Originál Pandora Aj s balením krabička taška pandora.
PANDORA náramok
Predam uplne novy PANDORA NARAMOK s priveskom SRDCE cele vykladane kamienkami, s original krabickou. naramok - privesok - cena 69+49€=118€, predam za 95€
Pandora - trblietavý portrét Mickey
Predám originál koralku pandora - trblietavý portrét Mickey. Naživo ešte krajší:-) Cena 60€.
Pandora krásny privesok Disney Mickey a Minnie
Original Prosim o kontakt e-mailom