bazár, predaj, inzercia, predám

Pandora gulička biely opál

Kategória: Šperky

Originál Pandora korálka
Nosena, zosuchane značenia
Pandora gulička biely opál
Podobné inzeráty
Prívesok opál anjel
Veľkosť: 2x1,5cm Materiál: cín, opál, živica Spôsob výroby: brúsenie, leštenie, odlievanie, cínovanie maly Podnecuje originálne a dynamické tvorivé sily. Napomáha k objaveniu a prejaveniu skutočného ja svojho majiteľa. Opál dokáže pohlcovať i vysielať. Prijíma myšlienky a pocity z okolia, zosilňuje ich a vracia ku zdroju. Jedná sa o karmický kameň, ktorý nás učí, že všetko, čo vyšleme von, sa nám zas vráti. Opál pôsobí ako ochranný kameň – ak je správne naprogramovaný, spraví vás nepostrehnuteľnými či neviditeľnými. Umožňuje správne pochopenie vlastnej ceny a pomôže vám porozumieť svojim možnostiam. Vnáša do života svetlo a spontánne rozhodovanie. Povzbudzuje umelecké sklony. V citovom živote bol opál oddávna spájaný s láskou a vášňou, s túžbou a erotikou. Jedná sa o kameň pokušenia, ktorý zosilňuje city a uvoľňuje zábrany. Môže síce tiež pôsobiť ako stabilizujúci prvok citov, ale v niektorých prípadoch energiu skôr rozptyľuje a jeho užívateľ musí byť veľmi sústredený, než opál použije na skúmaniu alebo vyvolanie emócií. Do úvahy prichádza i súčasné použitie iných kameňov. Opál vám ukáže, aký bol váš citový stav v minulosti – hlavne v minulých životoch – a naučí vás, ako prevziať zodpovednosť za to, čo cítite práve teraz. Podnecuje k prejavom pozitívnych citov. Tvrdí sa, že nosenie opálu vyvoláva vernosť, lojalitu a spontánne jednanie. Súčasne ale môže zosilňovať aj prelietavosť, ak k nej už máte sklony z dávnejších dôb. Opál posilňuje vôľu k životu. Lieči Parkinsonovu chorobu, infekcie a horúčky. Čistí krv a obličky. Reguluje hladinu inzulínu, pomáha pri pôrode a odstraňuje predmenštruačný syndróm (temný opál). Jedná sa o kameň blahodárne pôsobiaci na oči, hlavne ako elixír. Modrý opál prináša citovú úľavu a zisťuje spojenie s duchovným zmyslom konania. Rezonuje s krčnou čakrou a dokáže zlepšiť komunikáciu, hlavne v prípade, že došlo ku potláčaniu vlastných myšlienok alebo k strate sebadôvery. Poslúži pri zážitkoch spojených s minulými životmi alebo zraneniami, ktoré majú dopad na súčasný život. Tieto problémy sa môžu zahojiť prostredníctvom vyššieho vesmírneho plánu. Zelený opál je očistným a omladzujúcim kameňom, ktorý podporuje citové uzdravenie a napomáha rozvoju vzťahov. Vďaka schopnosti filtrovať informácie a opätovne zorientovať myseľ dodáva zmysel každodennému životu a súčasne prináša duchovnú perspektívu. Zelený opál posilňuje imunitný systém a potláča prechladnutie a chrípku.
PANDORA náramok
Predam uplne novy PANDORA NARAMOK s priveskom SRDCE cele vykladane kamienkami, s original krabickou. naramok - privesok - cena 69+49€=118€, predam za 95€
Strieborný šperk so zeleným opálom
Predám strieborný šperk náušnice s retiazkou a príveskom. Šperk nebol nosený, vrátený darček. Materiál: Striebro rýdzosť 925/1000 Povrchová úprava: rhodiovaný - vzhľad bieleho zlata a lepšia odolnosť proti oxidácii a opotrebovaniu. Povrch je leštený - vysoký lesk. Použitý kameň: syntetický zelený opál 6x8 mm. Syntetický opál má lepšie optické vlastnosti a farbu ako prírodný opál, navyše je bez prasklín a nevhodných prímesí. Dĺžka a šírka náušníc: 18 x 10 mm. Hmotnosť náušníc: 3,6 gr. Dĺžka prívesku vrátane pútka: 18 mm. Šírka prívesku: 10 mm. Hmotnosť prívesku: 1,4 gr.
PANDORA RÔZNE KORÁLKY A NÁRAMKY
Posúvam Pandora korálky,náramky aj klipy z mojej zbierky..všetko kolekcia Moments..korálky väčšinou z ukončenej výroby (už sa nevyrábajú).Ceny na foto.Na vyžiadanie ku korálkam orig.krabička,k náramkom nové krabičky už nemám,len použité.Všetko je originál Pandora.Na dobierku neposielam.
Pandora rose gold náramok
Pandora rose gold moments náramok veľkosť 16 - vhodný na zápästie s obvodom 14 cm malo nosený - jemne opotrebovaný niektoré goralky sú Pandora originál, niektoré sú iba strieborné (ukázané na foto) pôvodná cena vyše 250€ osobný odber kosice pripadne spisska nová ves poštou na dobierku iba po úhrade poštovného dopredu
PANDORA strieborné náušnice (limitovaná edícia) a prsteň
Predám limitovanú edíciu strieborných náušnic PANDORA model 296321CZ pokryté s 408ks čistých zirkónov. Náušnice boli vzaté len na predsvadobné fotenie. Táto limitka sa už nepredáva. Cena: 120€ Predám pozlatený PANDORA prsteň model 180909CZ, veľkosť 50, pokrytý po celom obvode so zirkónmi v dvoch radoch. Farba: Rose-Gold. Prsteň bol nosený mesiac. Cena: 50€ Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, Slovenský Grob, Senec, Smolenice, Trnava. Poštou posielam v prípade uhradenia poštovného kupujúcim. Pozri aj môj Vinted: dominikaj.1990 Nájdeš tam oveľa viac mojich vecí na predaj a momentálne tam poštovné stojí 0,99€.