bazár, predaj, inzercia, predám

Pandora nahrdelnik 45cm strieborny s koralkami vycisteny

Kategória: Zdravie a krása

Ponukam na predaj prave vycisteny nahrdelnik krasne sa leskne ako novy. Cena aj s 5 koralkami iba 150€, povodna cena 280€. Prilozim aj certifikat pravosti s peciatkou zo Žilinskej predajne Sofia (Star Silver s.r.o.). Mozem poslat zdarma aj cistiacu sadu raz pouzitu ale roztoku je tam dost a handricka nie je moc spinava+ v baleni je aj kefka na cistenie koraliek. Gramaz nahrdelnika aj s koralkami okolo 45g.
Poslem bud postou doporucene alebo osobny odber s moznostou vyskusania v Žiline.
Klucove slova: Koralky pandora, gulicky pandora, privesok pandora, nahrdelnik pandora, strieborna pandora, naramok pandora

Vhodne ako darcek k narodeninam, darcek k promociam a pod.
Pandora nahrdelnik 45cm strieborny s koralkami vycisteny
Podobné inzeráty
pandora koráliky
Ponúkam na predaj tieto krásne šperky pandora, v rôznych prevedeniach. Korálky pandora neboli nikdy použité, sú prakticky nove, avšak nevhodný darček. Cena za kus 20€. Osobný odber Bratislava, najlepšie len osobný odber, pokiaľ by to malo ísť poštou, jedine po úhrade poštovného predsom.
Pandora koralky
Predàm nove koralky. 1. Pandora koralka Rodinne dedicstvo 30 € (povodna cena 69) 2. Pandora koralka Stastny den 30 € (povodna cena 65)
Pandora náramok + zabezpečenie náramku
Predám Pandora náramok + bezpečnostnú retiazku. Tmavý vzhľad. Dĺžka 20cm. Druhá fotka Pandora prívesky po 15€ kus.
Perlový náhrdelník & náramok NOVÉ
Perlový náhrdelník & náramok ZINZI 49Eur. Náhrdelník & náramok ZINZI 49Eur. Perlový náramok ZINZI 24Eur. Náramok Coeur de Lion 35Eur. V pripade zaujmu piste prosim mail. Telefon je vymysleny. Odpoved vraj casto pride do SPAM-u, tak prosim preverte. Bez naroku na vymenu alebo vratenie tovaru. Postovne ako "Balik na postu" 3,20Eur (do 5kg). Prosim zohladnite aj ine inzeraty.
F. Hinds Briolette nahrdelnik a nausnice
Krasny set v krabicke s darcekovou taskou F.Hinds. Nenosene, len ulozene v krabicke. Povodna cena vid blocek (spolu cez 130e). Pri kupe celeho setu prilozeny nahrdelnik zdarma! Strieborny set s kubickymi zirkonmi! Piste na mail.
Pandora čistiaca suprava
Pandora čistiaca súprava. Úplne nové, nerozbalene Cena 10 eur