bazár, predaj, inzercia, predám

Pánska Bombera

Kategória: Bundy a Kabáty

Pánska Bombera Dezert Music
Velkost - L
Pánska Bombera
Podobné inzeráty
Pánska bombera na prechodné obdobie
Pánska bombera, málinko nosená, športovo- elegantná, podšitá, vhodná na prechodné obdobie. Kupovaná cez aboutyou., pôvodná cena 90€. Veľkosť M rameno = 14cm rukáv = 67,5cm pod pazuchami = 55cm dĺžka cez chrbát = 67cm Pozri všetky moje inzeráty, v ponuke veľa nových alebo málo nosených vecí
Pánska kožená bombera vel.L-XL
Ako nová pánska bombera .Pozri všetky moje inzeráty.
Panska modra bombera HM
Predam nosenu pansku bomberu znacky HM. Je neposkodena, v skvelom stave, nevyzera ako by bola nosena. Inzerat plati do zmazania. Informujte ma emailom, cislo je vymyslene! Preferujem osobny odber v Kosiciach, pripadne poslemn cez Packetu/postu. Vyhladavanie: bombera, bunda, vetrovka, panska, pansky
Panska bombera Zara . Velkost XXL. Farba olivova.
Panska bombera Zara . Velkost XXL. Farba olivova. Bola cca 3x oblecena. Na rukave trochu zatiahnuta. Vid foto. Rozmer: sirka pod pazuchou 63cm, rukav od ramena 70cm a dlzka 73cm. Povodna cena 79€. Cena teraz 19€. Ponuka plati do zmazania. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Pánska tmavomodrá jarná bombera, XL
Predám dvakrát oblečenú pánsku jarnú bomberu tmavomodrej farby, veľkosť XL. Rozmery viď aj foto: obvod hrudníka: do 116 cm, dĺžka: 73 cm, dĺžka rukáva: 70 cm. Bombera je peknej tmavomodrej farby (hoci na foto vyzerá ako tmavošedá).
LEE COOPER,, pánska jacket BOMBERA
Ponúkame na predaj krásnu pánsku kvalitnú BOMBERU - JACKET BOMBER ZNAČKY LEE COOPER..Bunda je veľmi štýlová a moderná.Je s kvalitného materiálu, jemný na dotyk a je veľmi pohodlná a ľahká..Je v krásnej farebnej kombinácii fialovej s krémovou.. Veľkosť bombery je XXL..BOMBERA JE NOVÁ NENOSENA, NO BOLA SKÚŠANÁ ZÁKAZNÍKMI NA PREDAJNIACH URČITE OBDOBIE...NA DOBIERKU POŠLEM PO ZAPLATENÍ ZA POŠTOVNÉ NA ÚČET ALEBO ADRESU V OBÁLKE..POZRITE ĎALŠIE INZERÁTY VŠETKY INZERÁTY PLATIA DO VYMAZANIA..