bazár, predaj, inzercia, predám

Panska kozena aktovka Gianni Conti

Kategória: Ostatné

Panska kozena aktovka Gianni Conti
Panska kozena aktovka Gianni Conti
Podobné inzeráty
Pánska kožená aktovka
Predám pravú koženú pánsku aktovku čiernej farby. Použil som ju iba 1x ,je nová .Pre mňa je málo hlboká (potrebujem veľa miesta ) .Pôvodná cena 105€ ,teraz za 40 € . Odkaz na obchod :
Predám pánsku vestu Gianni Versace
Predám pánsku vestu Gianni Versace, šuštiaková v top stave, používaná, veľkosť XL ale skôr sedí na L. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
predám 3 kusy taška na notebook - kožené
- predám čierna tašku na notebook cena 5 euro - čierna kožená taška typu crossbody cez plece Porsche Design, model Krokodíl, 100 % pravá koža veľkosť cca 28 cm x 30 cm x 9,5 cm cena 59 Euro - nová nepoužívaná -nepoužívaná veľká hnedá kožená cestová taška ktorá sa dá rozopnúť a používať samostatne na nosenie oblekov rozmery cca 29x39x65 cm cena 89 euro - nepoužívaná celo-kožená kabela, brašňa, kapsa, aktovka - z odolnej kože rozmery cca 30x40x13 cm je to 100 % pravá poctivá hrubá a mimoriadne odolná koža, je šitá extrémne pevnou niťou, prichytenie rúčok a exponované miesta sú posilnené nitmi, zatváranie je poistené dvomi hrubými koženými popruhmi plus ďalší hrubý kožený popruh je vo vnútri tašky, navyše v hornej časti tašky je kovová výstuha - tak aby taška držala tvar a aby sa neutrhla rúčka ani pri veľkom zaťažení, odspodu má masívne nity (ako ochrana pred oderom tašky odspodu), remeň cez rameno je 100 % poctivá hrubá pravá koža ktorá sa neroztrhne a ktorý je mimoriadne odolný v ťahu aj voči opotrebeniu, taška je ošetrená špeciálnou impregnáciou proti vode a vlhkosti táto kožená taška je takmer "nezničiteľná - vydrží Vám nafurt" obdobné nové sa predávajú okolo cca 100 eur ....pričom taška táto je naozaj vo veľmi dobrom stave a je v ponuke len za 50 eur - elegantná čierna kožená dámska kabelka, taška kabela vyrobená zo 100 % pravá koža model krokodíl, veľkosť cca 40 x 30 x 15 cm cena 35 eur
Detska aktovka Topgal
Na predaj detska aktovka zn. Topgal, rocnik 2016 vo velmi dobrom stave, vid foto. Aktovka ma 3 samostatne ulozne priestory, v strednom priestore sa nachadza dalsi sietovany priestor na zips, jeden priestor na boku pre flase, reflexne prvky po celej taske. Zadna strana tasky je vystuzena, bez preliacenin, obe ramienka v plnom vystuzenom tvare, bez preliacenin. Povodna cena 60€ Len osobny odber Kosice
PANSKA AKTOVKA
NOVA CIERNA PANSKA AKTOVKA. VYSKA33-SIRKA40CM... KONTAKT CEZ E-MAIL ALEBO VOLAT TEL:0940+894+640(NIE SMS)
Aktovka nielen na notebook
Na predaj nová (nepoužívaná), kožená aktovka značky HP. Veľké množstvo priečinkov a káps. Vhodná nielen na prenos notebookov.