bazár, predaj, inzercia, predám

Pánska mikina zn. Trecksport model traverse jacket

Kategória: Turistika, horolezectvo

Ponúkam na predaj pánsku málo nosenú mikinu zn. Trecksport model traverse jackpot v dobrom stave. Velkost xxl.
Pánska mikina zn. Trecksport model traverse jacket
Podobné inzeráty
Predám nové turistické nepremokavé membranové bundy a nohavi
Predám nové turistické nepremokavé membranové bundy a nohavice (mužské a ženské) značky Pinguin zo zrušenej prevádzky (rôzne veľkosti a farby). Parametre: 20 000 mm premokavost, 20 000 mm priedušnosť. Ženské membranové bundy: Pinguin Comet L (farba červeno-sivá) pôvodná cena 139,9€, teraz 89,9€ Pinguin Comet M (farba oranžovohnedo-sivá) pôvodná cena 139,9€, teraz 89,9€ Mužské membranové bundy: - Pinguin Parker jacket S (zelená) pôvodná cena 184,9€, teraz 119,9€ - Pinguin Parker jacket S (tmavosivo-čierna) pôvodná cena 184,9€, teraz 119,9€ - Pinguin Parker jacket L (červená), limited edition, pôvodná cena 219,9€, teraz 129,9€ Unisex membranové nohavice: Pinguin Alpine S, velkost XXL (farba sivo-čierna), limited edition, pôvodná cena 139,9€, teraz 89,9€.
Mammut Aconcagua Light ML hooded jacket
Nová s visačkou Katalógová cena 140€ Veľkosť S Prémiová fleecová mikina Mammut Aconcagua Light ML Hooded Jacket Men z materiálu Polartec, ktorý je ľahký, mäkký a veľmi príjemný na dotyk. Štvorčeková štruktúra zabezpečí skvelý pomer hrejivosti k hmotnosti a vysokú priedušnosť. Navyše materiál aj rýchlo schne. Mikina poskytuje využiteľnosť počas celého roka, či ako vrchná vrstva, alebo stredná vrstva pod inou bundou, keď je počasie chladnejšie. Má príjemný priliehavý strih a pružný materiál. Je zbaliteľná do malého objemu, aby nezaberala veľa miesta v batohu, keď ju nepotrebujete. Je vhodná na outdoorové aktivity, ale aj bežné nosenie, keďže je veľmi všestranná, funkčná a štýlová. príjemná tenká kapucňa, ľahko sa vojde pod prilbu štvorčeková štruktúra materiálu Polartec® poskytne výborné funkčné vlastnosti výborný pomer hrejivosti ku hmotnosti priedušnosť / odvod vlhkosti, rýchlo schne príjemný na dotyk pružnosť 2 predné vrecká na zips atletický / športový strih hmotnosť: 304 g
nova panska nepremokava bunda Craft vel. XL
Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu pansku nepremokavu bundu kvalitnej svedskej znacky Craft, model Aqua Rain Jacket, cierna farba, velkost XL - sirka bundy pod pazuchami je 65 cm a dlzka zadneho dielu od sva co spaja kapucnu je 82 cm, staci si zmerat nejaku svoju a porovnat. Bunda je z lahkeho nepremokaveho ale zaroven priedysneho materialu a vsetky svy su samozrejme podlepene. Ma 3 zipsovacie vrecka, reflexne prvky, vsetky zipsy su kvalitne vodeodolne znacky YKK, kapucna je odzipsovatelna a nastavitelna, vzadu aj v predu ma zdrhovadla, ktore su takisto aj v dolnej casti bundy. Konce rukavov su nastavitelne manzetou na suchy zips. Vaha bundy je okolo 380 g. Povodna cena bundy: 120 EUR. Moja cena: 50 EUR vratane postovneho kdekolvek v ramci SR, cize dobierka aj s postovnym je uz v cene. Viac info:
Salewa puez malange veľkosť L
Pánska fleece mikina Salewa Puez Melange Polarlite M Hooded Jacket s optimálnym pomerom priedušnosti a izolácie. Mikina je vyrobená z veľmi jemného a mäkkého materiálu Polarlite. Vnútri je mikina mäkšia a skvele drží príjemné teplo. Je možné ju dobre zbaliť do malého objemu, takže si ju môžete zobrať so sebou v batohu a využiť ju, keď sa ochladí. pohodlná kapucňa ergonomicky tvarované rukávy 2 vonkajšie predné vrecká na zips rukávy a spodná časť sú ukončené elastickým lemom teplá, priedušná - skvelá izolačná vrstva v podobe mikiny Regular fit hmotnosť: 467g pri veľkosti (50/L)
Nová pánská bunda Terrex Gore-tex Paclite Rain jkt
Bunda Terrex Gore-tex Paclite Rain jacket Nová. Psaná vel. S, ale je to spíše M - L! ROZMĚRY: délka rukávu od krku 84 cm, šířka v oblasti hrudi 58 cm, délka zad od krčního švu 73 cm. Původní cena před slevou přes 200 euro. Nepromokavá bunda adidas Terrex GORE-TEX Paclite Rain Jacket ti nabízí spolehlivou ochranu před deštěm a navíc je lehká a snadno sbalitelná. zapínání na zip, vysoký límec úplet s jednoduchou vazbou, 100% recyklovaný polyester odolný prodyšný materiál, nepromokavá úprava boční kapsy na zip stahovací kapuce s kšiltem nastavitelný lem nastavitelné manžety na suchý zip Bundu je možné předat v Brně a cca jednou za 14 dní jsem i v Praze. Či je možné poslat přes Packeta. Číslo je smyšlené, aby nebylo zneužito. Pište zprávu přes . PODVODNÍCI S KURÝREM NEPIŠTE
Pánska outdoorová bunda Jack Wolfskin Vortex veľkosť M
Ponúkam ako novú pánsku outdoorovú bundu Jack Wolfskin Men Vortex Jacket, veľkosť M. Dažďivé počasie? Žiadne starosti! Bunda VORTEX JACKET je ušitá z extrémne vodoodpudivého materiálu STORMLOCK HYPROOF SMOOTHLIGHT! Zvláštnosťou tejto látky je jej hladká, pružná textúra. Samotná tkanina je tiež vodeodolná, takže poskytuje spoľahlivú ochranu vo väčšine počasia, aj keď pri dlhotrvajúcom daždi môže cez švy a zipsy preniknúť vlhkosť. Ďalšie detaily: ULTRA LIGHT HOO: integrovaná kapucňa s nastaviteľným zorným poľom a veľkosťou; 2 bočné vrecká, vnútorné vrecko Materiály: STORMLOCK HYPROOF SMOOTHLIGHT 2L, 100% Polyamide Hmotnosť: 545 g. (pre veľkosť L) V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.