bazár, predaj, inzercia, predám

Panska obuv 43 - rozne Rieker, M&S

Kategória: Topánky, obuv

Panske topanky 43 - rozne od 5.85e

Panske gumene slapky - cierne 5.85e

Panske topanky Rieker - bezove 10e
Vhodne na prechodne obdobie aj na leto
Nosene, stav ako na foto

Elegantne kozene topanky M&S - cierne 20e
Vhodne do prace aj na prilezitost
Dobry noseny stav, ako na foto

+ postovne podla cennika SP
Panska obuv 43 - rozne Rieker, M&S
Podobné inzeráty
Pánske tenisky Rieker vel. 41
Predam Pánske tenisky Rieker B7796-54 zelená nosene, ale zachovale velkost 41 Kontaktovat prosim telefonom, alebo mailom, na sms nereagujem. Dakujem.
Pánske turistické topánky Everet
Pánska obuv značky Everett. Pánske turistické topánky majú vyšší strih a klasický dizajn. Zvršok topánok do hôr je kombináciou kvalitných materiálov. Topánky na trek sú pohodlné a priedušné. Polstrovaný golier umocní väčšie pohodlie aj počas dlhšej túry či výstupu. Trekkingové topánky majú spevnenú špičku aj pätu a nedochádza tak k zbytočnému opotrebeniu. V okolí päty a členku sa nachádza spevňovací systém Fixbase. Spevňuje nohu v najviac namáhanej oblasti a zaistí Vám stabilitu aj v náročnejšom teréne. Outdoorové topánky majú vodeodolnú membránu, ktorá Vás ochráni pred vlhkosťou aj v nepriaznivom počasí. Viazanie na šnúrky je doplnené o háčiky a umožňuje zaistiť nohu podľa individuálnych potrieb. Pútko v zadnej časti a na jazyku uľahčuje obúvanie a vyzúvanie turistickej obuvi. Značková turistická obuv pánska má gumovú podrážku s výbornou trakciou aj v nerovnom teréne. Členková turistická obuv je určite vhodná voľba na outdoorové aktivity ako turistika a trek v prírode. RAZ OBUTE ,,,S DOKLADOM O KUPE Z EXISPORTU ESTE ROK A POL ZÁRUKA
UVEX 43 úplne nová pracovná Obuv, Topanky
Predam nepouzivanu/uplne novu a vysoko-kvalitnu pracovnu obuv UVEX 85468 s bezpečnostnou odľahčenou špičkou ktorej pevnost sa vyrovna tazkej kovovej nemodernej spici. Veľmi pohodlná a vďaka mnohým inteligentne rozmiestnenym vetracím otvorom veľmi vzdušná obuv. Balenie obsahuje aj originalne klasicke snurky ak ich niekto preferuje pred elastickymi, rychloupinacimi; staci len vymenit. Kontakt: audionan10@ Datum vyroby: nova objednavka, koniec roka 2022! Velkost: 43/9 EN ISO 20345:2011 S1 SRC Povodna cena: 115€ Kontakt: audionan10@ -možnosť osobného vyzdvihnutia/kúpy na adrese predajcu alebo poštou na dobierku -pri osobnom vyzdvihnuti je moznost dohodnut sa na nizsej cene -zadna vnutorna cast topanky sa nosenim neopotrebuva a teda ani nesposobuje ziadne otlaky a odery chodidla a skratenie zivotnosti obuvy, co je casto najvacsim problemom mnohych pracovnych topanok. Moznost osobneho otestovania produktu a pri navratnom zaslani produktu do troch pracovnych dni od obdrzania vratim cenu produktu spat(pokial bude povodny esteticky a technicky stav produktu zachovany).Cenu postovneho hradi kupujuci. Kontakt: audionan10@ uvex 1 – nová definícia výkonu Ochranná obuv a vysoká ochranná obuv uvex 1 s triedami ochrany S1 a S2 poskytuje optimálnu ochranu a oporu ľudskému telu pri individuálnych pohybových činnostiach. Aplikovaním najnovších výskumných poznatkov z oblasti fyziológie a inovatívnych technológií dochádza k znižovaniu zaťažení, ktoré pri práci pôsobia na pohybový aparát, a zároveň sa optimalizuje pohodlie používateľov ochrannej obuvi. Ergonomická konštrukcia ochrannej obuvi uvex 1 ponúka dokonalú rovnováhu medzi ochranou a komfortom. Pôsobivý dizajn sa vyznačuje jasnými líniami a minimalistickým prístupom. Všeobecné charakteristiky - Mimoriadne ľahká, ohybná a a opotrebeniu odolná obuv - Najnovšia technológia špičky uvex xenova pričom je táto obuv 100% bez obsahu kovov - Kompaktný dizajn, anatomický tvar a dobrá bočná stabilita a stabilita proti vyvrtnutiu členka a žiadna tepelná vodivosť s antimagnetickými vlastnosťami - Vyrobené pomocou najnovšej technológie - Využitie najmodernejších technológii pre maximálny komfort pre rozšírené pohodlie pri nosení - Technológia uvex climazone pomáha regulovať vnútornú teplotu TOPÁNKY pre optimálne pohodlie nositeľa - Priedušný perforovaný najmodernejší mikrovelúrový materiál zvrška - Dištančná podšívka zo sieťoviny poskytuje optimálnu priedušnosť - Vhodné pre ľudí alergických na chróm pretože táto obuv UVEX je vyrobená zo syntetických materiálov - Má elastické šnúrky na rýchle individuálne prispôsobenie - Virtuálne bezšvíkový dizajn na zabránenie vzniku tlakových bodov a pľuzgierov - Vyberateľná pohodlná vložka, antistatická so systémom kontroly vlhkosti a dodatočným tlmením nárazov na päte a v prednej čast
Predám dámske topánky č.37 - 4x NOVÉ, 2x málo nosené +RIEKER
Predám topky na fotkách - z toho všetky čierne sú NOVÉ = nenosené, a všetky hnedé sú KOŽENÉ nosené 1 sezónu. Všetky sú veľ.37, RIEKER-ky sú 37 a 1/2 :) Popis podľa poradia na fotkách: - hnedé kožené JERNS, nosené 1 sezónu - majú nové podpätky.....15€; - čierne retro balerínky ANALPA, nenosené......5€; - čierne perforované s klinovým podpätkom, nenosené.....8€; - čierne lodičky s otvorenou pätou, nenosené......10€; - hnedé kožené RIEKER-ky, nosené 1 sezónu (pôvodná cena 59€)......35€; - čierne jednoduché elegantné lodičky, podpätok 5cm, nenosené......10€. V BA možný osobný odber, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár pod inzerátom, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty a hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno :)
3ks Dámske topánky Rieker, veľkosť 41, nové bez visačky.
Dámske topánky Rieker, veľkosť 41, nové bez visačky. Cena 1 ks 26€. Dámske topánky - šľapky, Rieker - Remonte, veľkosť 41, nové bez visačky. Raz obuté. PC 90€, teraz 30€.
Pánska obuv Taras Army Black (BOSP) veľ. 43 / 43,5
Výrobca Obuv Špeciál Bardejov - model Taras Army Black Nová pánska turistická alebo pracovná obuv, veľkosť 43 / 43,5, dĺžka vložky 28 cm. Podšívka Gore-tex. Vhodná ako turistická alebo pracovná obuv na leto, zimu alebo ako celoročná obuv. Pôvodná cena 190€. Možnosť doručenia poštou, poštovné je zahrnuté v cene. Kontakt poprosím emailom.