bazár, predaj, inzercia, predám

Panske gumaky NOVE

Kategória: Topánky, obuv

Predám antistatické panske gumaky/topánky - bezpečné pre elektrické prostredie. Majú protišmykovú podrážku, zips na zapínanie. Obuvaju sa na topanku, ale daju sa obut aj na nohu. Môžu sa pouzivat aj ako klasicke gumaky. Velkost 27/28 a 28,5/29,5 čo je 42/43 a 44/45. Mám viac kusov. NOVE
Panske gumaky NOVE
Podobné inzeráty
pánske PRACOVNÉ GUMÁKY
Predám pánske PRACOVNÉ GUMÁKY – vysoké pánske klasické pracovné gumáky, topánky do dažďa, mám 3 druhy: 1.- č. 43 (vnútorná vložka 28 cm), V: 37,5 cm, čierne s troma čiarkami 2.- č. 44 (vnútorná vložka 27 cm), V: 29 cm, čierne nižšie, talianska výroba 3.- č. 41 (vnútorná vložka 26,5 cm), V: 35 cm, tmavo-zelené, hore so šnúrkou, zn. „Novesta“ Gumáky sú v zachovalom stave. (Cena 6 eur/pár)
Dámske zateplené gumáky Demar Young Fur 2 (39)
Predám úplne nové dámske gumáky, nikdy nenosené. POPIS PRODUKTU Dámske zateplené gumáky Demar YOUNG FUR 2 sú ideálne pre daždivé jarné a jesenné počasie. Farba gumákov je zelená. Majú hrubšiu protišmykovú podrážku zaisťujúcu bezpečnosť chôdze. Gumáky sú veľmi pohodlné a ľahké. Materiál je vysoko kvalitné a odolné PVC podšité príjemnou textíliou. Topánky majú certifikát - označenie CE. Vyrobené v EU. Veľkosť 38 - váha 1276 g Veľkosť 38 - výška 240 mm VYBERATEĽNÉ ZATEPLENIE Vyrobené z pravej ovčej vlny. Po každom nosení je vhodné vložku vybrať a obuv vysušiť. Gumáky je možné nosiť aj bez vložky.
PÁNSKE  SNEHULE   BAGANDŽE   GUMÁKY
Predám nenosené pánske trekingové snehule č.9 Predám nenosené pánske snehule č.10 AIERFEI Predám nenosené bagandže č.43 Predám gumáky č. 42
Gumaky OJJU
Predam cierne dámske členkové gumáky s mašľou OJJU. Ku gumakom su aj vlozky do topanok. Gumaky su nove, nenosene. Veľkosť: 38 Povodna cena 30€, predam za 22€.
Gumáky Demar Mammut 24/25
Gumáky Demar Mammut, barefoot alternatíva. Dajú sa nosiť iba ako gumáky, nakoľko vložky už boli dosť opotrebované a sem-tam aj dierka. Ale vložky sa už dajú kúpiť aj samostatne. VD: 17 cm. S vložkou by to bolo 16,5 cm. Cena je bez poštovného.
Bezpečnostné gumáky značky Bekina
Predám bezpečnostné kvalitné gumáky značky Bekina od belgického výrobcu. Sú používané najmä hasičským zložkami v Nemecku, majú oceľovú špičku a spĺňajú bezpečnostnú triedu S5 (vodeodolné a majú zvýšenú odolnosť proti prepichnutiu). Gumáky sú v zánovnom stave (dlhodobo skladované, môžu niesť drobné známky použitia), veľkosť je EU39. Vhodné sú pre štíhlejšie resp. normálne lýtka - cez hrubšie lýtka sa nedajú obuť. Cena: 15€ Osobný odber v BB a ZV alebo možnosť poslať aj poštou.