bazár, predaj, inzercia, predám

Panske hodinky CASIO EFV-550P

Kategória: Hodinky

Predam mesačne panske hodinky zn. CASIO EFV-550P-1AVUEF, plne funkcne, bez 1 škrabanca s original krabickou a dokladom o kupe. Viac vid foto + info.

Podrobnosti:
Športové hodinky CASIO EFV 550P-1A Edifice s chronografom do 60 min. a dátumovkou
Hodinky CASIO EFV 550P-1A so športovým dizajnom v prevedení so strieborným oceľovým puzdrom, čiernou lunetou a čiernym kučukovým remienkom s oceľovou prackou. Ručičkové-analógové hodinky z exkluzívnej kolekcie EDIFICE znamenajú vynikajúce spracovanie, kvalitné materiály a presný quartzový strojček s funkciou chronograf. Prehľadný ciferník lemovaný lunetou s číselnou stupnicou, má taktiež čierny podklad, na ktorom sú v umiestnené sub-ciferníky chronografu, ručičky majú luminiscenčnú úpravu, stopkové ručičky sú v modrej/bielej farbe. Chronograf meria presnosťou 1/10 sekundy a kapacita merania je do 60 min., okienko dátumovky je umiestnené na pozícii 4. Odolnosť hodiniek zabezpečuje oceľové puzdro s chránenou korunkou a zadným vekom na závit, vodeodolnosť 100m umožňuje aj plávanie.

Link na blizsi popis:
50,- Eur

Inzerat platí do zmazania a za nič nevymienam!!!

Najlepšie osobný odber respektíve dobierka po uhradeni 10,- Eur vopred na ucet za poštovné náklady a ako zaruka serioznosti prevzatia tovaru

KONTAKT: 0944/46 30 30, email:
Panske hodinky CASIO EFV-550P
Podobné inzeráty
Predám Pánske hodinky Casio  EDIFICE EFV-550P-1AVUEF
Predám Pánske hodinky Casio EDIFICE EFV-550P-1AVUEF,100% stav ako nové,originál,velmi málo nosené,v komplet v krabičke.Sú to elegantné športové hodinky,remienok zo živice.Ponuky len na email.Len osobne Sered alebo BA VW.
CASIO Edifice Infiniti Red Bull Racing EQB-500RBB-2A
Predám v top stave hodinky Limitovaná séria. Malá serie vyrobena pro formuli 1 CASIO Edifice Infiniti Red Bull Racing EQB-500RBB-2A Pánske analógové hodinky CASIO sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele v čiernej PVD úprave. Hodinky majú dátumovku, stopky s tachymetrickou stupnicou, budík, duálny čas a BLUETOOTH. Vďaka bluetooth sa hodinky môžu spojiť priamo s vašim chytrým mobilným telefónom. Táto funkcia vie synchronizovať čas, preniesť športovné dáta do mobilu či skontrolovať prichádzajúcu poštu. Použité minerálne sklíčko je vysoko odolné voči poškriabaniu. Hodinky sú napájané solárnou energiou a ich vodotesnosť je 100 metov. Čoho si určite všimnete je farebné prevedenie vo farbách Red Bull RAcing. Vďaka špeciálnemu Alpha Gelu okolo hodinového strojčeka vo vnútri puzdra sú odolné i voči nárazu. Sklíčko - minerálne Budík - áno Štýl - moderné, športové, klasické, elegantne, luxusné, outdoorové Funkcie - duálny čas, Bluetooth Typ ciferníka - analógový Materiál náramku - nerezová oceľ Tvar puzdra - guľatý Hmotnost hodinek - 193 g Poznámky - nemôžete nájsť svoj smatphone? Jednoduchým stlačením tlačidla na hodinkách bude váš smartphone vydávať poplach Materiál púzdra - nerezová oceľ Věk - pro dospělé Odpočítavacie stopky - áno Pohon - batériový so solárnym dobíjaním Farba - hodiniek čierna Dátum - Ano Vodotesnosť - 100 m (10 ATM) Tachymetr - áno Pre - muža Špeciálne funkcie režim Lietadlo - hodinky prejdú do režimu offline jednoduchým stlačením tlačidla, ktoré vám umožní deaktivovať rádiové signály a GPS po celý čas trvania letu, priemernú rýchlosť zmeriate jednoducho. Zadáte vzdialenosť k cieľu, spustíte stopky a pri dosiahnutí cieľa ukončíte. Následne sa Vám zobrazí priemerná rýchlosť na display. Rozmer púzdra 48,1 x 52 x 14,1 mm Značka CASIO • Možný osobný odber. Posielam poštou/ (+ poštovné). • Kompletná ponuka inzerátov sa Vám zobrazí po kliknutí na moje meno. • Kontaktovať na janojelcha@ alebo
Casio G-SHOCK GWG-1000
Ponúkam na predaj veľmi zachovalé, málo nosené a extrémne odolné hodinky Casio G-shock GWG-1000-1A3ER. Jedná sa o radu MUDMASTER ,ktorá sa vyznačuje extrémnou odolnosťou v teréne…Aj keď sa jedná o robustné hodinky na ruke sedia veľmi dobre. Hodinky majú minimálne známky používania tak ako sú na fotkách, všetko je funkčné. Krabičku nemám ale hodiny boli uskladnené v krabičkách na hodinky. K hodinkám ponúkam aj originál náhradný remienok žltej farby ktorý sa dá ľahko vymeniť. Podrobnosti v linku :
Casio G-SHOCK GWG-1000
Ponúkam na predaj veľmi zachovalé a extrémne odolné hodinky Casio G-shock GWG-1000-1A3ER. Jedná sa o radu MUDMASTER ,ktorá sa vyznačuje extrémnou odolnosťou v teréne…Aj keď sa jedná o robustné hodinky na ruke sedia veľmi dobre.Hodinky majú minimálne známky používania tak ako sú na fotkách, všetko je funkčné predávam s orig. krabičkou a stojančekom na hodinky. Dôvod predaja je prechod na radu GWG-2000. Podrobnosti v linku :
Pánske hodinky v kazete
Predám kvalitnú kazetu na hodinky - zmestí sa do nej 5 kusov. Predám rovno aj s hodinkami (prešiel som na smart hodinky). Hodinky LEGEND - kvalitný hnedý kožený remienok Hodinky LEGEND - strieborný kovový remienok Hodinky QUARTZ - tmavo modrý koženkový remienok Hodinky CASIO - remienok skôr na výmenu Všetky hodinky samozrejme plne funkčné, mimo remienku na CASIO ostatné v TOP vizuálnom stave (treba ale vymeniť baterky). Cena spolu - 70 Eur Prípadne samostatne.
Casio G-Shock GM-B2100BD-1AJF Solar
Špecifikácia hodiniek: Označenie hodiniek: CASIO GM-B2100D-1AJF Alternatívny názov: GM-B2100D-1A Kolekcia hodiniek: G-Shock Premium Strojček hodiniek: Quartz, CASIO modul 5691 Pohon hodiniek: Solárne napájanie, dobíjateľná batéria CTL1616, Doba prevádzky batérie: 10 mesiacov pri bežnom používaní bez vystavenia svetlu po nabití Zobrazenie času: Digitálne/Analógové Materiál púzdra hodiniek: Ušľachtilá oceľ Materiál remienka hodiniek: Ušľachtilá oceľ Povrchová úprava hodiniek: Ion Plated - čierne prevedenie Zapínanie hodiniek: Oceľová pracka Sklo hodiniek: Minerálne tvrdené sklo - odolné voči poškriabaniu Ciferník hodiniek: Podklad - čierna farba Ručičky - šedá/čierna farba - luminiscenčná úprava, Indexy - šedá/čierna farba, LCD display - čierna farba, Digitálne číslice - šedá farba Vode-odolnosť hodiniek: 200 m, Vhodné na voľné potápanie Rozmery hodiniek: 49,30 x 44,40 x 12,80 mm Hmotnosť hodiniek: 165,00 g Balenie hodiniek: CASIO G-Shock krabička Hodinky boli prispôsobene na ruku, zvyšné články súčasťou, absolútne bez akýchkoľvek škrabancov alebo poškodenia, parkrát použité. Nevhodný darček Casio G Shock GM B2100 B2100BD