bazár, predaj, inzercia, predám

Pánske hodinky Hugo Boss

Kategória: Hodinky

Predám pánske hodinky Hugo Boss. Mal som ich iba raz na svadbe odvtedy mi stoja na poličke. Nové stáli 352,36€. Kupované v roku 2020.

POPIS
Charakteristika:

Púzdro - oceľ

Vodotesnosť - 3 ATM

Remienok - koža, modrá

Sklo - minerálne

Rozmer - 40 x 7 mm

Typ strojčeka - quartz batéria

Farba ciferníku - modrá

Štýl - elegantné

Stav - použité ako nové

Iba osobný odber Prievidza
Kontakt e-mailom
Pánske hodinky Hugo Boss
Podobné inzeráty
Hugo Boss Maxx panske hodinky
Hugo Boss Maxx Technické údaje Značka - Hugo Boss Model - # ‪1800 Náramok - čierna koža (nahradny, nie Hugo Boss, ale originalna pracka, vid obrazky) Dial - Čierne Číslice 3, 6, 9, 12 quartz Stav: pouzite Originálna krabica Popis: Tieto zriedkave hodinky (uz sa nevyrabaju) su vo vybornom technickom stave, funguju vynikajuco. Puzdro ma jemne skrabance, ktore sa vyskytli nosenim, ale kedze sklicko je zafirove, nema ziaden skrabanec. Veľkosť púzdra 42 mm, krásny klenutý kryštál. PC 495,00 GBP - kúpil som ich v Londýne. Cena: 150,00 € Predaj iba z dôvodu zmenšenia mojej zbierky. Hodinky Hugo Boss už nie sú švajčiarskymi výrobkami, takže je to skvelá príležitosť vlastniť zberateľské hodinky.
Pánske hodinky Hugo Boss Gucci Burberry
Predám pánske hodinky. Viacero typov. Hugo Boss, Gucci, Burberry. 100€/kus.
Prodám pánské hodinky HUGO BOSS Orange
Prodám pánské hodinky HUGO BOSS Orange-označení: 6.184.837 HB.222.1.14.2628.Jedná se o bateriovou verzi . Stav je dobrý,plně funkční ,již bez krabice. Jedná se o originální výrobek .Pls o kontaktování emailem ,ozvu se .
Hodinky hugo boss
Predam hodinky znacky hugo boss.D hodinky su s novou bateriou a pretesnene s certifikatom
HUGO BOSS ORANGE, GUESS METALIC
PREDAM HODINKY GUESS-90E HODINKY HUGO BOSS-90E NIXON DIAMOND - PRAVÝ DIAMANT 90E GUESS STEEL BOX - 130E CASIO DIVER-90E DOHODA A DOBIERKA MOZNA. POŠTA ZDARMA. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
Hodinky Hugo Boss
Predám hodinky značky Hugo Boss Plne funkčné ✅ Odskúšané ✅ Ako nové ✅ Predávajú sa tak ako na fotke ✅ Cena 50€ Kontaktovať ma môžte mailom alebo SMS ,NEVOLAT