bazár, predaj, inzercia, predám

Pánske hodinky Invicta Reserve 6314 Ocean Hawk

Kategória: Hodinky

Predám zánovné pozlátené pánske hodinky Invicta Reserve 6314 Ocean Hawk vo výbornom stave.
Veľkosť ciferníka 48 mm, výška puzdra 16 mm, minerálne sklíčko, oceľový náramok, pohon QUARTZ, vodotesné do 100M (vhodné na plávanie).

Osobný odber v BA.
Pánske hodinky Invicta Reserve 6314 Ocean Hawk
Podobné inzeráty
Invicta Reserve Gladiator 34434
⬤ Invicta Reserve Gladiator, model 34434. ⬤ Invicta Reserve Gladiator, model 34434. Sklíčko kryštálové, materiál je nehrdzavejúca oceľ, priemer 55 mm, šírka remienka 41 mm, vodotesnosť 200 m, strojček Swiss Ronda Z60 Quartz Chronograf. ⬤ Doklad o kúpe, záruka a originalita. ⬤ Poštovné zdarma ⬤ Kontakt:
Invicta Reserve Ocean Speedway 10592
⬤ Invicta Reserve Ocean Speedway, model 10592. ⬤ Sklíčko kryštálové, materiál je nehrdzavejúca oceľ, priemer 47 mm, šírka remienka 24 mm, vodotesnosť 100 m, strojček Swiss Ronda 8040.B Quartz Chronograf. ⬤ Doklad o kúpe, záruka a originalita. ⬤ Poštovné zdarma ⬤ Kontakt:
Invicta reserve Hydromax
Ponúkam tieto krásne invicta reserve hydromax s vodotesnosťou až 1000m, cele telo je v čiernej farbe a sklo je tónované do belaseho odtieňa. Hodinky majú rychlozvacsovaciu sponu. Hodinky neboli nikdy Nosené a nenesu známky používania. Predávajú sa tak ako na foto plus náhradné články. Preferujem osobný odber alebo viem poslať ale len po zálohe vopred na účet Niekedy mám cestu smer juh a viem doviezť
Panske hodinky Invicta
Panske stylove hodinky Invicta ✓ stylove velke dizajnove hodinky (a aj tazke),s ktorymi budete vynikat a putat pozornost ✓ velkost cifernika je 50 mm (5 cm) ✓ datumovnik ✓ chronograf, tachymeter s otocnou lunetou (otocna v 1 smere - dolava) ✓ stopky s funkciou do 1 hodiny ✓ fumkcia s ukazovanim 24 hodinoveho formatu ( to z znamena, hodiny rozlisuju cas doobeda a poobede - takzvany a.m. a p.m.) ✓ svajciarska znacka zakupena USA ✓ svajciarsky strojcek ✓ vodotesne do 100 m ✓ sklicko vyrobene technologiou "Flame fusion", co je obdoba zafiroveho sklicka - skombinovana tvrdost zafiru a odolnost mineralneho sklicka ✓ luminiscencny material na ukazovateli casu: tritnite ✓ cifernik a hodinky su vyrobene z uslachtilej a nehrdzavejucej ocele (Stainless Steel) ✓ hodinky su na ciferniku a remienku pozlatene ✓ remienok je z uslachtilej ocele ✓ stylova originalna krabicka - - - - - Hodinky su nove, s foliami na povrchu. - - - - - Cislo vymyslene. Kontakt e-mailom a v pripade vazneho zaujmu aj mobilom.
Invicta Reserve Sea Hunter 38695
⬤ Invicta Reserve Sea Hunter, model 38695. ⬤ Sklíčko kryštálové, materiál je nehrdzavejúca oceľ, priemer 53 mm, šírka remienka 26 mm, vodotesnosť 200 m, strojček Swiss Ronda Z60 Quartz Chronograf. ⬤ Doklad o kúpe, záruka a originalita. ⬤ Poštovné zdarma ⬤ Kontakt:
Invicta Reserve Venom 6051
⬤ Invicta Reserve Venom, model 6051. ⬤ Sklíčko kryštálové, materiál je nehrdzavejúca oceľ, priemer 54 mm, šírka remienka 26 mm, vodotesnosť 1000 m, strojček Swiss Ronda Z60 Quartz Chronograf. ⬤ Doklad o kúpe, záruka a originalita. ⬤ Poštovné zdarma ⬤ Kontakt: