bazár, predaj, inzercia, predám

Pánske outdoor nohavice Regatta Xert Performance

Kategória: Turistika, horolezectvo

Pánske turistické nohavice Regatta Xert Performance, dlhé, veľkosť 52, ako nové.

Materiály: 94% Polyamide(Nylon)/6% Elasthan.

V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Pánske outdoor nohavice Regatta Xert Performance
Podobné inzeráty
Pánske outdoor nohavice Regatta
Pánske turistické nohavice Regatta Xert Performance, dlhé, veľkosť 52, ako nové. Materiály: 94% Polyamide(Nylon)/6% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
HYDROPEL REGATTA GREAT OUTDOOR PC:59EUR Trailové Tenisky
Predám Značkové Tenisky HYDROPEL REGATTA GREAT OUTDOOR č.39 Pôvodná cena: 59EUR kód výrobku: trailové boty Regatta Lady Hyper-Trail Low . Boty jsou určené na běžnou turistiku, nebo trailový běh. Boty zaujmou především nízkou hmotností. Svrchní materiál je tvořen z termoplastů (polyurethan) a díky tomu, že je otevřený pro dýchání, je zaručena ventilace. Speciálně navržený systém mezipodešvě pro vyjímečnou lehkost, stabilitu a podporu nohy. Ergonomická technologie boty zaručuje, aby se vytvořil obrys nohy, který zajistí přirozenější pohyb. Nízký profil s minimem rozdílu výšky mezi prsty a patou, která zaručuje lepší kontakt s povrchem. Boty mají silně prodyšnou síťovinu s otevřenými póry pro dýchání nohy a zaručují vodotěsnost. Polstrovaný límec a jazyk. Tvarovaná a komfortní EVA stélka. Technologie Hydropel, Duoglide Sole a X-TL Sole. Hydropel - Bezpečnostní technologie vytlačuje vodu od povrchu materiálu. Bahno a jiné nečistoty se pak snadno lépe čistí. Duoglide Sole - Podrážka je ideální pro rychlé přesuny v horách, ale i pro další formy činnosti. Podrážka se skládá z ultra lehké a tvarované pěny. Mezipodešev EVA. Dvoudílná pryž. Nízký profil s minimem rozdílu výsky mezi prsty a patou, která zaručuje lepší kontakt s povrchem. Zvýšená stabilita i na nerovném teréun. Dvoudílná konstrukce gumové podrážky dělá boty lehčí, čímž se eliminuje únava při chůzi, či běhu. Podrážka je tvořena formovanou EVA pěnou. Díky technologii X-TL ochráníte patu a tlumíte nárazy v přední části chodidla. Podrážka zaručuje dlouhodobé pohodlí. X-TL Sole - Podrážka je vyjímečně pohodlná při turistice v nejrůznějším terénu. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzerát(07102018)
Dámske turistické kraťasy Regatta
V ponuke dámske športové outdoor kraťasy Regatta Adventure Tech, tmavozelené, veľkosť 42(UK 16, XL), stav veľmi dobrý, ako nové. Materiály: 100% Polyamide. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Salewa dámske nohavice (M) skialp, turistika, horolezectvo
Dámske nohavice značky Salewa. Štýlové turistické nohavice boli vyrobené s dôrazom na ich funkčnosť. Ružové prevedenie poteší dámy, ktoré preferujú ženské farby aj na turistike či horolezeckých výpravách. Sú vyrobené z dvojstrečového softshellového materiálu StormWall, ktorý je vodeodpudivý a vetruvzdorný. Zároveň nebráni v pohybe a je dostatočne priedušný. Umožní rýchly odvod pár a Vy tak ostanete v suchu a teple aj počas náročnej aktivity. Vďaka podielu elastanu sú trekové nohavice pre dámy pružné a nebránia v pohybe ani v technicky náročnom teréne.  Softshellové nohavice dámske nesú meno po talianskej lezeckej legende Emilio Comici. Ich ďalšou výhodou je materiál AlpineWool®, ktorý poskytne dodatočnú izoláciu. Je zabudovaný v sedacej časti a hornej časti stehien. Ružové nohavice do hôr majú funkčný strih a všetky švy sú dvojito prešité pre väčšiu pevnosť. Dámske nohavice na trek majú zapínanie na zips a patentky. Disponujú troma plochými vreckami na zips po bokoch. Skvelým bonusom sú vetracie otvory po stranách, ktoré slúžia na termoreguláciu.  Nohavice na turistiku majú prispôsobenú spodnú časť. Tá sa dá, v prípade potreby, rozzipsovať. Nohavice dobre priliehajú na topánky, čím sa minimalizuje riziko zachytenia mačiek. Vnútorná strana spodnej časti nohavíc je posilnená Cordurou® kvôli dodatočnej ochrane pred prerezaním či odieraním. Vnútorné snežné manžety zabraňujú vniknutiu snehu. Nohavice Salewa sú vhodné na turistiku či horolezectvo. Detaily produktu: turistické nohavice dámske odolný materiál funkčný strih dvojstrečový softshellový materiál StormWall vetruodolné a vodeodpudivé povrchová úprava DWR priedušné nebránia v pohybe materiál AlpineWool® poskytne dodatočnú izoláciu sedacej časti a na stehnách dvojito prešité švy zapínanie na zips a patentky tri ploché vrecká po stranách vetracie otvory po bokoch na regulovanie tepla spodná časť so zipsami snežné manžety spodná časť posilnená materiálom Cordura vhodné na turistiku či horolezectvo
Pánske outdoor nohavice KilimAnjaro
Pánske turistické nohavice KilimAnjaro outdoor adventure, dlhé/krátke rozzipsovacie, veľkosť 48, nové(bez visačiek). Materiály: 100% Polyamide. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Bunda zn.Regatta
Predám raz oblečenú bundu zn.Regatta vel.38 35€,oufdoor nohavice vel.38 10€,turistické topánky vel 38-39 vnútorná dlžka 26cm 10€