bazár, predaj, inzercia, predám

Panske Parfumy

Kategória: Ostatné

Dobry den,
predam parfemy originaly, Carolina Herrera Bad boy, Gucci Guilty, Dolce Gabanna Pour Homme.
Osobny odber,Nitra a okolie.
Panske Parfumy
Podobné inzeráty
Parfumy do prania
Predám 3 parfumy do prania. Parfumy sú použité len raz,tak sú skoro úplne plne. Cena za 1 ks je 7€ za všetky tri 21€ bez poštovného.
Toaletné vody a parfumy avon
Ponúkam na predaj nové toaletné vody a parfumy: - Individual blue sunset 100ml - 4,00 eur - Eau de bouequet bleu 50ml - 3,50 eur - Scent mix vibrant fruity 30ml - 2,50 eur - Scent essence velvet amber 30ml - 2,50 eur Kontaktujte ma e-mailom alebo sms správou.
Dámsky parfem 20ml
Parfumy obsahujú 20% vonných esencií, sú to parfumy (žiadna toaletná voda, parfumovaná voda a pod.) Kto vyskúša už nebude chcieť iný. Nízka cena, vysoká kvalita a inšpirácie svetovými značkami. 01 Paco Rabbane - Olympea 03 Girgio Armani- Si
predam nove znackove oblecenie
dovoz z UK, vsetko original, damske, panske aj detske, tricka, mikiny, nohavice, kratasy, kosele, svetre, bluzky, doplnky, kozmetika, vonavky a parfumy... viac na Instagram ucte: zn. Hollister, So Cal, Victoria's Secret a dalsie pri vacsom odbere mozna zlava!
Parfum Essens
Ponúkam na predaj essens parfumy su dlhotrvajúce mozem potvrdiť ja len to nakupujem vydržia velmi dlho staci 2x strieknuť a vonia to cely den 50ml v ponuke pánske a dámske najlepsi odber vo väčšom . Cena 23 uz aj s poštou pri prevode. Pri odbere 4 a viac zľava