bazár, predaj, inzercia, predám

pánske polyestérové športové nohavice Nike

Kategória: Športové oblečenie

pánske polyestérové športové nohavice Nike vo veľkosti M
pánske polyestérové športové nohavice Nike
Podobné inzeráty
Letné dasmke trojstvrtove nohavice veľkosti XL a viac
Dámske trojstvrtove nohavice c.1 Stav: ako nové Velksot: XXL Cena: 8,90e Dámske trojstvrtove nohavice c.2 Stav: ako nové Veľkosť: 52 Cena: 9,90e Dámske trojstvrtove nohavice c.3 Stav: ako nové Veľkosť: 46 Cena: 8,90e Dasmke trojstvrtove nohavice c.4 Stav: ako nové Veľkosť: 44 Cena: 5,90e Dánske kratasy c.5 Stav: ako nové Znacka: H a M Veľkosť: 50 Cena: 5,90e Trojstvrtove nohavice c.6 Stav: ako nové Veľkosť: 44 Cena: 8,90e Dasmke trojstvrtove nohavice c 7 Stav: ako nové Veľkosť: 46 Cena: 5,90e Dasmke trojstvrtove nohavice c 8 Stav: ako nové Veľkosť: 44 Cena: 8,90e Dasmke trojstvrtove nohavice c 9 Stav: ako nové Veľkosť: 50 Znacka: Canda Cena: 8,90e Dámske trojstvrtove nohavice c 10 Stav: ako nové Veľkosť: 50 Cena: 9,90e Dámske trojstvrtove legíny c 11 Stav: nové s výsackov Velksot: 48 Cena: 5,90e Pozrite si Naše ďalšie inzeráty na a Vinted.
Futbalové trenírky 1
Predám futbalové trenírky: Nike Paris Saint Germain PSG Mens Home Shorts 2019/2020 - pánske, veľkosť L - cena 25e Adidas Bayern Munchen FC 2021 Home Shorts DW7399 - pánske, veľkosť S - 30e Real Madrid - pánske, veľkosť S - cena 12e Barcelona Shorts Size S Mens Football Soccer Nike 419883-486 - pánske, veľkosť S - cena 18e Francúzsko repre zn. Nike - pánske, veľkosť M - cena 15e kontaktujte ma telefonicky, sms, alebo vo formulári dole pod inzerátom. Posielam obratom aj na dobierku poštou alebo cez zásielkovňu. Vzhľadom na počet fotiek, ktoré je možné vložiť pre jeden inzerát a cenu poštovného odporúčam pozrieť aj iné moje inzeráty, možno sa Vám ešte niečo zapáči :)
nike panske original nove sportove nohavice
predam panske sportove 3/4 nohavice nike ,velkost s-m,samozrejme original,nove s visackami vhodne ako dar rozmery-sirka pasa vklude je 31cm,natiahne sa max do 51cm/obvod 2x/na pase je guma aj snurky prisposobi sa
Pánske športové nohavice Nike Golf Dri-Fit Dynamic
Pánske športové/golf nohavice Nike Golf Dri-Fit Modern Fit Dynamic Woven Pants Deep Night Blue Men`s, dlhé, veľkosť 32x32(50/L), ako nové. Materiály: BODY 90% Nylon/10 % Elasthan, POCKET BAGS 100% Polyester, LINING 100% Recycled Polyester. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Pánske tenisky NIKE React Vision -Veľkosť: 42/8.
Nike React Vision je príbehom neskutočného pohodlia. Vrstvené textúry, tvary a živé farby sú kombinované v dizajne ovplyvnenom prehnaným svetom našich snov, zatiaľ čo pena React a ultra plyšový jazyk poskytujú neskutočné pohodlie. Zobrazená farba: čierna / čierna / antracitová / antracitová -Pánske tenisky Nike React Vision od Nike -Moderný systém šnurovania s pútkami pre prispôsobenie -Mäkký, ľahký zvršok zo sieťoviny ponúka skvelé pohodlie -Ozdobný viditeľný šev na päte -Odolná, ľahká pena „Nike React“ poskytuje dobré odpruženie -Zosilnená päta s pogumovanou potlačou loga a pútkom na jednoduché obúvanie a vyzúvanie -Klasická vlnovka s logom na vonkajšej strane -Gumové podrážky v medzipodrážke/podrážke poskytujú odolnosť a trakciu -Hmotnosť jednej topánky: cca 280 g (veľkosť 42/8) Veľkosť: 42/8 Možnosť poslať 1-triedou a do 24 hodín máte doma,alebo osobný odber. Volať na tel:
Pánske turistické nohavice Salewa + Mikina + Merino
- K dispo ako set alebo oddelene - Vo veľkosti 48/M 1. Pánske turistické nohavice Salewa Pedroc 3 DST - Krásna farba “raw green” - Pánske turistické nohavice vyrobené z ľahkej tkaniny Durastretch, s rýchlo schnúcou, odolnou voči vetru a trvanlivou povrchovou úpravou odpudzujúcou vodu (DWR) bez obsahu PFC. -zadné vrecko na zips -ergonomicky predtvarované časti kolena -pútka na opasok -reflexné prvky Veľkosť: 48/M, Cena: 65€ (v sete cena 60€) 2. Pánska mikina Salewa PUEZ PL HYBRID -Ľahká pánska hybridná stredná vrstva -Celozipsová mikina je vyrobená z dvoch rôznych hmotností fleecového materiálu Polarlite s mäkkou, teplou vaflovou zadnou stranou, ktorá zachytáva teplo. -veľmi dobrá izolácia vďaka fleece materiálu Polarlite -rýchloschnúci materiálu K dispo: 48/M, 50/L Cena: 58€ (v sete cena 55€) 3. Pánske tričko Salewa Pedroc Merino -Pánske tričko Salewa Pedroc Merino Responsive Seamless -Ľahká výkonná merino spodná vrstva.. - povodna cena 80€ Veľkosť: 48/M, Cena 45€