bazár, predaj, inzercia, predám

Pánske ponožky Calvin Klein

Kategória: Spodná bielizeň

Pánske ponožky Calvin Klein. Veľkosť one size. Materiál 100% bavlna. Balenie obsahuje 4 kusy. Kontaktovať emailom, číslo vymyslené.
Pánske ponožky Calvin Klein
Podobné inzeráty
Pánské boxerky (trenýrky) Calvin Klein, vel. L
Pánské boxerky (trenýrky) Calvin Klein, vel. L
Pánske boxerky Calvin Klein, veľ.M
Ponúkam na predaj pánske trenky/boxerky zn. Calvin Klein, 100% originál. Veľ. M, aj sedí. Šírka pásu 36,5cm.Zloženie materiálu : 95% bavlna, 5% elastan. Zabalené v krabičke, ako na fotke, vhodné ako krásny darček. K dispozícii sú 2 kusy rovnakého strihu. Čierne so striebornou metalickou gumou a čierne s ružovou metalickou gumou. Pôvodná cena za 1 kus bola 29,95€. Ponúkam spolu 2 kusy za cenu 25€. Osobný odber v KE alebo zasielam poštou po platbe na účet. Pre viac info správa príp. . Ďakujem že rešpektujete moje podmienky predaja :)
Calvin Klein slipy
Predám nové pánske slipy Calvin Klein, veľkosť M Cena 4€/kus alebo 10€/balenie
Vlnene ponožky 36 - 42
Ponukam rozne nove vlnene ponozky Slovenskej vyroby Lucenec. Ponukam vlnene ponozky roznych velkosti vacsina je 36-37 Ale sú tam aj ponožky väčších veľkosti 38-42. 1EUR za kus. Minimalny odber 3ks su k dispozicii rozne farby. Moznost osobneho odberu v Lucenci alebo Bratislave.
Súprava Bralet + tangá nohavičky Calvin Klein, veľ.M
Ponúkam na predaj súpravu spodnej bielizne zn. Calvin Klein, 100% originál, objednávané z oficiálnej stránky. Bralet - športová podprsenka s výstužou veľkosť M, odporúčam skôr pre S/M. Nový, komplet balenie, ako na fotkách. Pôvodná cena bola 44,90€.Ponúkam za 20€. Tangá nohavičky, veľ.M aj sedí. Komplet balenie ako na fotkách. Pôvodná cena bola 22,95€. Ponúkam za 11€. Osobný odber v KE alebo zasielam poštou po platbe na účet. Pre viac info správa, príp. . Ďakujem, že rešpektujete moje podmienky predaja :)
Calvin Klein
Tangá nohavičky Calvin Klein vo veľkosti L krémovej farby. Originál, nenosené, so štítkom