bazár, predaj, inzercia, predám

Pánske topánky - Sneakersy č. 42

Kategória: Topánky, obuv

Predám tmavomodré kvalitné a ľahučké členkové topánky Sneakersy BIG STAR, vo výbornom nosenom stave. Materiál - imitácia kože a látka, šnurovacie, obvod kotníka (najmenší rozmer): 32 cm, obvod zvršku v hornej časti (najmenší rozmer): 29 cm, váha topánky (najmenší rozmer): 192 g, celková výška topánky: 13 cm, hrúbka podrážky: 2,5 cm, dĺžka vnútornej vložky je 28 cm. Pôvodná cena 33 €.
Pánske topánky - Sneakersy č. 42
Podobné inzeráty
SNEAKERSY PEPE JEANS
Predám kožené sneakersy, farba: biela, značka: Pepe Jeans, veľkosť: č.40. Sneakersy sú originál. Obuté len jedenkrát, ako nové. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím Vás e-mailom.
Dámske sneakersy Igi&co veľ. 39
Dámske sneakersy Igi&co veľ. 39 - 18.3. - 18:42 Predám dámske nosené sneakersy zn. Igi&co, materiał kozą, goratexová úprava, vhodné aj do dažďa. pohodlná platforma, dĺžka vnútornej stielky 25 cm, farba béžová/zlatá. Mám viac tenisiek posúvam ďalej. Bežné známky nosenia. Cena 10 eur + pošta. Zasielam aj na dobierku.
Diesel pánske sneakersy veľ.42
Predám pánske sneakersy Diesel, 2x obuté. Ako nové. Nevyuzijem ich , nosím iné značky.
Rôzne dámske a pánske topánky
Predám dámske a pánske topánky. Osobný odber Košice alebo zašlem poštou. 1. Dámske čierné topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 6€. 2. Dámske hnedé topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 5€. 3. Značkové LOTTO tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 4. Značkové ADIDAS tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 5. Dámske tenisky s holografikou - veľkosť 39, cena 6€. 5. Čierno-zlaté športovo elegantné topánky - veľkosť 39, cena 5€. 6. Sandále s mašličkami - veľkosť 40, cena 5€. 7. Marhuľové baleríny s kovovou špičkou - veľkosť 40,cena 4€. 8. Dámske šľapky s kamienkami - veľkosť 39, cena 4€. 9. Pánske topánky - veľkosť 47, cena 8€. 10. Pánske tenisky - veľkosť 45, cena 8€.
Sneakersy béžové Eva Minge 38
Predám ako nove sneakersy, topanky značky Eva Minge béžové. Číslo je 38 a aj sedí, sú veľmi prispôsobivé, čiže aj kúsok menšia noha, tak sa nebudú vyzúvať a keď je noha 38 a pol, tak sú taktiez super( znama odskúšala a v pohode )Sú veľmi pohodlne..Posuvam, lebo takýto typ veľmi nenosím a stoja mi v skrini. Stali cez 130€, ja som ich kupila akcii za cca 80€ teraz len 45€. Ak niečo volajte píšte
Sneakersy Tommy HILFIGER biele č.38 úplne nové
Predám úplne nové sneakersy zn.Tommy Hilfiger, biele, vysokokvalit.látka, č.38, faktúru mám, nesadli mi bohužiaľ, nechcela som posielať späť (cez internt.kúpené).Predajná cena po mojej zľave je 48 Eur.(boli v zľave z 90 Eur pôvodne)Osobný odber v NR. Ak poslať + poštovné -platba vopred na účet-pošlem klasicky doporučne alebo ako dobierka na účet.Volať,e-mail, NIE SMS prosím