bazár, predaj, inzercia, predám

Panske tricka Gant, velkosti M

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Predam panske tricka Gant z originalneho obchodu(Aupark Gant) z dovodu nevyuzitia. Tricka velmi malo nosene, velkost M.
Osobne v BA, DCA, ZA alebo postou. Cena za kus.
Panske tricka Gant, velkosti M
Podobné inzeráty
Napapijri+Gant pánske-chlapčeské 2ks tričká S-M
Predám slim 2ks pánske-chlapčenské polo tričko Napapijri + Gant tričko vel. S aj menšie M , šírka 53 cm a sivé 52 cm, dĺžka 69 cm , sivé 68 cm, rukáv 18-20 cm, pekná bledomodrá do tyrkysova s bielou melír farba + Gant bledošedý melír , top stav Cena 24€ + poštovné.
Gant pánske tričká XXL
Predám nové nepoužité Gant tričká xxl,v bielej a čiernej farbe,ručne vyšívané nápisom na rukáve a na prednej časti trička,ks/17eur
GANT originál pánske tricko L/XL
Predám originál pánske tricko GANT písaná je veľkosť XXL ale dobre je na L/XL kupované bolo v GANT obchode posielam poštou v prípade záujmu píšte SMS správy na dobierku neposielam ďakujem!
Pánske tričká DSQUARED2
Na predaj pánske tričká značky Dsquared. Veľkosť nezodpovedá skutočnej veľkosti, preto lepšie premerať. ČERVENE - dĺžka trička 69 cm, šírka pod pazuchami 51 cm. MODRÉ - dĺžka trička 72 cm, šírka pod pazuchami 56 cm. Tričká nemením. Cena + dobierka. Cena za kus.
Trička Bavlnene S Pootlačou Pozri Ďalšie Inzeraty
Čitaj Cely Popis Aj Výhody Kúpy Od Nás ... Stlač v inzerate nižšie na naše meno Bamo a zobrazia sa ti všetky naše moto inzeraty. Predame Osobne alebo pošleme Poštou. Mame na predaj ako menšie velkosti detske,ženske tak aj vačšie konfekčne velkosti pre mužov aj ,,nadrozmerne´´ Predam trička s potlačou. Viď foto. Velkosti su : Sko,Mko,Lko,XLko,2XLko,3XLko. Tricka su v prevedeni biele,čierne. Material : kvalitny , bavlna. Cena: 1 kus = 18 Eur. VÝHODY KÚPY OD NÁS : 1.Pri kúpe z inzeratov obdržite symbol.klučenku-privesok s moto námetom alebo otvarak/pozri foto/. 2.Pri kúpe v sume 150 Eur je tu možnosť MÍNUS - 10 % zľavy z celkoveho nákupu 3.ak sa zľava nežiada darujeme... tričko-(trička su nove,kvalitne,bavlnene s potlačou,rôzne konfekčne veľkosti : S,M,L,XL,2XL,3XL)pozri foto. ALEBO ĎALŠIE VÝHODY : Ak sú k dispozícii,môžete si vybrať jednu z nasledujúcich možností: 1.ďalši kus buď staršej moto bundy,moto nohavic,niekedy su : /termo pradla alebo nepremok,korytnačka / atď.atď. Tieto veci najdete a mozete si ich pozriet v inzerate pod nazvom Moto Za Odmen 1 Pozri Ďalšie Moje Inzeraty Moto Za Odmen 2 Pozri Ďalšie Moje Inzeraty 2.niekedy su na vyber aj NIE MOTO veci rôzne pracovne bundy,trička atď.atď. 3.po novom je možnosť si vybrať aj z : novej elektroniky napr:( ručna baterka,nabijačka na baterie,bluetooth sluchadla,a ako poistka keď už nie sebe tak možete urobiť radosť tym najmenšim je navyber aj detsky set do školy a podobne... Akcie nie je možne kombinovať !! ale je možnosť tuto sumu/150 Eur/spoločne nazbierať napriklad ako pary alebo viacerí atď. atď. V pripade zaujmu pisať,volať ... Ďakujeme
Pánske tričko Tommy hilfiger, Adidas, Gant
Predám úplne nové, nerozbalené pánske tričká Adidas, Gant, Tommy Hilfiger. Velkosť L