bazár, predaj, inzercia, predám

Pánske tričko Karl Lagerfeld

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Predám nové pánske tričko Karl Lagerfeld v čiernej farbe vo veľkosti S.
Pánske tričko  Karl Lagerfeld
Podobné inzeráty
Givenchy, Hugo, Calvin Klein, Karl Lagerfeld
Givenchy tričko 14€ Hugo tričko 14€ Calvin Klein 10€ Karl Lagerfeld mikina s kap. 25€ Karl Lagerfeld mikina bez kap. 20€ Šaty Karl Lagerfeld 20€
Tricko Karl Lagerfeld cervene
Pekne pánske tricko Karl Lagerfeld, velkost pisana xxl, ale urcite mensie, preto uvadzam xl, rozmery odfotene v inzerate. Cena je pevná, nezjednávam. Cena je bez postovneho, to hradi kupujuci. (karl lagerfeld, calvin klein, tommy hilfiger)
Karl lagerfeld pánske tričko M
Karl lagerfeld pánske tričko M ale podľa mňa je slim menšie skôr S
Karl Lagerfeld panske tričko XXL
Karl Lagerfeld pánske tričko s dlhým rukavom vo velkosti XXL, nové s etiketami vhodne ako darček, elastické, dlžka je 75cm, dlžka rukava od krku je 83cm a širka v podpazuší je od 62x2cm do 73x2cm,
Karl Lagerfeld pánske tricko
Predám toto nepoužité,zabalené tričko Karl Lagerfeld a iné. Dostupné velkosti odM poXXL. Európske číslovanie. ČierneAleboBiele Kontaktovať má môžte dole cez formulár alebo na dole uvedenom tel číslo ( sms, whatsap, viber). V prípade záujmu poprosím adresu+ farbu + veľkosť a odosielam. Taktiež je možný osobny odber v Považskej Bystrici. Pošlem aj celú ponuku. Odosielam v deň objednania.
Karl Lagerfeld dámske tričko
Predám toto nepoužité_zabalené tričko Karl Lagerfeld a iné. Dostupné velkosti S_M. Európske číslovanie. Kontaktovať má môžte dole cez formulár alebo na dole uvedenom tel číslo ( sms, whatsap, viber). V prípade záujmu poprosím adresu+ farbu + veľkosť a odosielam. Taktiež je možný osobny odber v Považskej Bystrici. Pošlem aj celú ponuku. Odosielam v deň objednania.