bazár, predaj, inzercia, predám

Pánske tričko s dlhým rukávom značky Adidas climacool

Kategória: Športové oblečenie

Predám pánske tričko s dlhým rukávom značky Adidas climacool,nosené, v skvelom stave.Veľkosť XL.Cena 10€+ poštovné.
Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty, ponúkam značkové aj neznačkové oblečenie.
Pánske tričko s dlhým rukávom značky Adidas climacool
Podobné inzeráty
Červené tričko Adidas Climacool M
Príjemný elastický materiál, na chrbte má reflexné pásiky. Samotný materiál je navrhnutý tak, aby odvádzal pot a udržoval vás v suchu. Okrem toho reguluje vašu teplotu, čím zabraňuje prehrievaniu alebo iným neželaným javom. Na prvý pohľad sa môže zdať, že technológia adidas Climacool je totožná s Climalite, opak je však pravdou. Climalite je adidas technológia, ktorá sa sústredí hlavne na odvod vlhkosti z tela. V porovnaní s technológiou Climacool u nej absentuje premyslený systém 3D materiálov a vzduchových kanálikov určených na ventiláciu a cirkuláciu vzduchu priamo pri tele. Tričká Climacool sú vhodnejšie pre ľudí, ktorí napríklad trpia silnejším potením, pretože pomáhajú ich telu lepšie regulovať teplotu. Vďaka tomu sa neprehrejú tak ako v bežnom oblečení alebo napríklad so systémom Climalite. Rovnako sú vhodnejšie pre ľudí trénujúcich v horúcich podmienkach, kde sa telo rýchlejšie prehreje, alebo ľudí, ktorí sú v kontakte so silným priamym slnečným žiarením. Táto technológia je vhodná aj na indoorové športy, pretože v halách je prúdenie vzduchu často obmedzené, prípadne minimálne. Tričká Climacool využívajú už váš samotný pohyb, aby vás dokázali čo najviac schladiť. Výborný stav (len vzadu svetlé pásiky - viď foto). Farba: červená. Veľkosť: M. Rozmery: viď foto. Materiál: 90 % bavlna, 10 % elastan. Značka: Adidas. Osobný odber je možný v Košiciach alebo v Prešove, prípadne pošlem poštou podľa aktuálneho cenníka.
Tričko Adidas Climacool
Predám tričko Adidas Climacool, príjemné chladivé na leto, veľkosť XL, cena plus poštovné
Športové tričko 4F
Kúpila som ho v Exisporte za 29,90 eur, je úplne nové s visačkou. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene :) Dámske tričko značky 4F. Dámske tričko s dlhým rukávom v štýle crop top a v univerzálnej čiernej farbe. Tréningové tričko pre ženy bolo vyrobené z rýchloschnúceho materiálu technológiou 4FDry, ktorá výborne odvádza vlhkosť. Tričko je elastické a ľahké, takže budete mať voľnosť pohybu pri vašich obľúbených športových aktivitách. Tričko na tréning pre dámy má okrúhly výstrih, takže aj počas cvičenia sa vždy budete cítiť pohodlne. Čierne dámske tričko na cvičenie má na manžetách otvory na palce. Tie zabezpečia, aby rukávy držali na svojom mieste a nekĺzali sa vám počas tréningu. Na pravom rukáve sa nachádza jemná potlač v oranžovej farbe. Logo značky sa nachádza vľavo pri spodnom leme trička. Toto značkové tréningové tričko určite patrí k výbave každej štýlovej ženy, ktorá chce aj pri cvičení vyzerať dobre.
Bežecká podprsenka Adidas -velkos S
Bežecká podprsenka adidas GT SN X BRA Q2 prináša vysoké spevnenie, na chrbte má prekrížené ramienka a vďaka odvetranie technológií ClimaCool® vás pri tréningu skvele chladí. Zdobia ju celoplošná energiou nabitý potlač, ktorý vášmu každodennému cvičenia dodá iskru. Technológia climacool® chladí a udržuje telo v suchu. Výstrih do V, prekrížené ramienka na chrbte. Vysoké spevnenie. Celoplošný grafický potlač, reflexné detaily. Priliehavý strih. Interlocková úplet
Tričko z kolekcie Zimné OH 2022
Ponúkam na predaj úplne nové Pánske tričko s dlhým rukávom, veľkosť L, ešte s originálnou visačkou, nenosené. Dôvod predaja - ja nosím M. Už sú absolútne vypredané všetky veľkosti. Zo slovenskej olympijskej kolekcie Peking 2022. Nosili ho aj naši bronzoví hokejisti, samozrejme aj Juraj Slafkovský :). Pánske tričko s dlhým rukávom vyrobené z mäkkého na dotyk materiálu. Produkt navrhnutý pre slovenskú reprezentáciu na 24 ZOH v Pekingu 2022. Vysoký obsah bavlny zaistí pohodlie a raglánové rukávy neobmedzujú pohyb. Produkt vyrobený v Poľsku. VLASTNOSTI: strih: regular, zaokrúhlený výstrih, vysoký obsah bavlny, na rukávoch ozdobná potlač, mäkký na dotyk materiál s vysokým obsahom bavlny, raglánové rukávy poskytujú väčšiu voľnosť pohybu, jedinečné logá vyrobené metódou transferu alebo sieťotlače. PODROBNÉ INFORMÁCIE Hlavný materiál: Bavlna 95%, Elastan 5% Pohlavie: Muž Veková skupina: Dospelí Stilius: Regular Sport: Sportstyle Sezóna: Jeseň-Zima 2021 Line: PEKIN Špeciálne funkcie: Peking 2022 Olympijská kolekcia: Slovenská Kód produktu: S4Z21-TSML850-31S Doklad o kúpe, v záruke.
Tričko a šortky Adidas
Tričko bez rukávov Adidas, veľkosť M. Šortky Adidas ClimaCool, veľkosť M. Málo nosené, pekné zachovalé. Tričko 5€, šortky 7€, spolu 10€.