bazár, predaj, inzercia, predám

Pánsky cyklodres CRAFT

Kategória: Ostatná cyklistika

Ponúkam pánsky dres na cyklistiku s krátkym rukávom CRAFT, veľkosť XXL, ale skôr menšia, stav výborný len drobná poznámka vzadu(odfotené na predposlednej fotke).

V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Pánsky cyklodres CRAFT
Podobné inzeráty
Predám Cyklodres
Predám kvalitné cyklodresy TREK. Dresy dobre odvádzajú pot coolmax.V prípade záujmu je možné zaslať aj na dobierku. Cena za set Cyklodres+gate 60euro + poštovné.Prípadne samotný dres 30euro+poštovné.V okrese PD možnosť dovozu.Kontakt objednávka sms // cyklisticke oblečenie, cyklodres, cyklistický set
Pánsky cyklodres Lotto Jumbo , Bianchi L
Predám dva krát oblečený ako nový pánsky cyklodres. Veľkosť L. Bianchi, Lotto jumbo Sedi aj na veľkosť M aj L. Je to elastický materiál.
Pánsky cyklodres Lotto Jumbo, Bianchi L
Predám dva krát oblečený ako nový pánsky cyklodres. Veľkosť L. Bianchi, Lotto jumbo Sedi aj na veľkosť M aj L. Je to elastický materiál.
Pánsky cyklodres Sundried L-XL
Predám skoro nový pánsky cyklodres. Veľkosť L- XL.
Pánsky cyklodres Activeline vel. XL - krátky zips
Ponúkam na predaj tento velmi zachovaly pansky cyklodres, ktory bol kupeny v Lidli. Dres je vyrobeny z funkcneho materialu (rychlo schne) a v tomto materialovom a farebnom prevedeni je vhodny pre letne dni. Model na fotke ma vysku 175 cm a vahu ca 90 kg. Poslem aj na dobierku.
Dámsky cyklodres CRAFT čierny
Dámsky dres na cyklistiku s krátkym rukávom CRAFT, veľkosť L, ako nový. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.