bazár, predaj, inzercia, predám

Pánsky motýlik, rôzne farby

Kategória: Obleky, Saká

Ponúkam na predaj pánsky motýlik.
Rôzne farby,
Modrý, červený, ružový, čierny, hnedý, fialový, žltý, zlatý...
Stačí sa spýtať.

Cena je 4€/ks
Obvod okolo krku nastaviteľny od 23-46cm

! INFO: Nesijem na želanie. Toto je po likvidácii obchodu.

Hneď k odberu.
Pošlem aj poštou, osobný odber Košice.
Pánsky motýlik, rôzne farby
Podobné inzeráty
Motýlik pánsky
Predám pánsky drevenný motýlik zn. Vincitore. Nebol použitý ani raz, je úplne nový. V balení je aj s vreckovkou rovnakej farby. Cena 15€ bez poštovného.
Svadobný motýlik, vreckovka
Ručne vyšívaný motýlik na bielej vyšívacej látke, krížiková výšivka rôzne farby. Motýliky, vreckovka do saka-každé po 7eur. pánsky 12,4x6,4cm; detský 10,4x5,2cm. tel.: alebo martina110@ (svadba, šaty, oblek, sako, košeľa, ľudový, príležitosť)
Vreckovka do saka a svadobný motýlik vyšívaný modrý
Ručne vyšívaný motýlik na bielej vyšívacej látke, krížiková výšivka modrou farbou. Vreckovka do saka 7 eur, motýlik 8,-. V darčekovom balení plus 2,-. V prípade záujmu je dostupný aj opasok pre nevestu v rovnakej farbe. tel.: alebo martina110@ (svadba, nevesta, šaty, oblek, košeľa, ľudový, kroj, sako)
Svadobný motýlik, vreckovka do saka
Ručne vyšívaný motýlik na bielej vyšívacej látke, krížiková výšivka červenou farbou. Motýliky, vreckovka do saka-každé po 7eur. V darčekovom balení plus 2,-. pánsky 12,4x6,4cm; detský 10,4x5,2cm. tel.: alebo martina110@ (svadba, šaty, oblek, sako, košeľa, ľudový, príležitosť)
Pánsky Oblek
Predám raz použitý pánsky oblek. Predávam to ako komplet,sako-nohavice-košela-kravata-motýlik-topánky velkosť 46. Oblek bol chemicky čistený. Nosila ho osoba s výškou 185cm a váhou 80kg,bolo samozrejme treba použiť opasok. Veľkosť ako na foto.
Motýlik s vreckovkou Bandi Vamos
Predám motylik s vreckovkou Bandi. Použité 1x na svadbe par hodin. Farba ivory. Vyčistené v čistiarní. Na dobierku neposielam. Osobný odber možný v Žiline. Posielam cez packetu.