bazár, predaj, inzercia, predám

Pánsky oblek - Ozeta (veľ. 52)

Kategória: Obleky, Saká

Predám pánsky oblek (sako + nohavice) Ozeta obe vo veľkosti 52.
Preferujem osobný odber BA/MA.
Možná dohoda na cene.
Pánsky oblek - Ozeta (veľ. 52)
Podobné inzeráty
Oblek
Pánsky oblek zn. Ozeta Predám pánsky oblek značky OZETA, tmavomodrej farby. Použitý bol 1x (v r. 2019) ako svadobný oblek, nasledne daný do čistiarne a odvtedy odpočíva... Veľkosť saka i nohavíc je 102. Dĺžka nohavíc je 108. Oblek je bez poškodenia, ako nový. PC 350€.
Pánsky oblek OZETA
Predám nový značkový pánsky oblek značky OZETA, veľkosť 52 ⬇️⬇️⬇️ Výška postavy - 180cm Obvod hrudníka - 104cm Obvod pása - 92cm Oblek je čerstvo z čistiarne. Vieme sa dohodnúť aj na jeho vyskúšaní, nemám s tým problém. Oblek som mal oblečený 1x, potom som rapídne schudol a už som ho na sebe nemal. Preferujem osobný odber.
Predaám Pánsky oblek OZETA
Predám panské sako ,slim fit + panské nohavice slim fit od slovenskej značky OZETA. Oblek som mal 1x na sebe, bez známok použitia. Dôvod predaja : schudol som a je mi bohužiaľ veľký . Nebi problém prísť vyskúšať, pošlem aj na dobierku ak si ho niekto vyskúša v predajni a sadne mu. Pridávam link na daný model + na fotkách sú odfotene visačky. Cena 200e + mozna dohoda
Predám pánsky komplet oblek OZETA
Predám pánsky oblek OZETA spolu s koseľou Lord slim (krátky rukáv) cca.do 180cm výšky a 80 kg.Veľkosť nohavíc je 50. Veľkosť saka 50-52 a košele 54. Tabuľka veľkosti vo fotkách.Oblek bol 2x použitý. Top stav. Dôvod predaja-malý.
Pansky kvalitny oblek Ozeta EGGO
Predam malo pouzivany, velmi zachovaly a neposkodeny pansky oblek znacky Ozeta. Oblek je tmavej farby s jemnym oranzovym nadychom, velmi pekny a decentny. Jedna sa o slovensku znacku, vyrobeny je v Trencine. Velkost 94.
Predám jeden krát použitý oblek zn. OZETA
Predám oblek značky OZETA v modrej farbe s hnedými doplnkami a krémovou košeľou.K obleku je hnedá kravata, hnedý opasok a hnedé topánky veľkosť 42 tiež značky OZETA. Veľkosť obleku a nohavíc je 24. Veľkosť košeli 38 na postavu 176-182cm. Cena nového obleku bola 560€. Naozaj vo veľmi dobrom stave...