bazár, predaj, inzercia, predám

Páperová vetrovka dámska Adidas Originals S 36

Kategória: Bundy a Kabáty

Kvalitná, teplá zimná vetrovka
Dámska velkost 38 (36/38)
kvalitné spracovanie - kačacie perie
Značka Adidas Originals

Mala som ju velmi rada a dobre som sa o nu starala. Lahke znamky opotrebenia na rukavoch a vreckach (vid foto). Čistená iba v čistiarni.

pôvodná cena: 189€

osobný odber Bratislava
Páperová vetrovka dámska Adidas Originals S 36
Podobné inzeráty
Softshellová bunda Brandsdol + mikina Adidas, veľ.S
1/ Brandsdal Of Norway softshellová bunda, veľ.S Predlžená dámska softshellová bunda - kabátik značky Brandsdal Of Norway, veľ. S, rozmery: dĺžka predného dielu je 82cm, zadný má 88cm, pod pazuchami 2x50cm, rukáv od krku 77, od pleca 64 a od pazuchy 53cm. Bunda je kvalitná, prepracovaná, je vhodná do vlhkého, jesenného počasia. nosená, nepoškodená - výborný stav. Cena 22€ + poštovné. PC vysoká. 702 2/ Adidas Originals - crop mikina, veľ. 36 Krásna mikina Adidas Origianls, červená so striebornými pásmi, veľ.36, rozmery: dĺžka 35cm, pod pazuchami 2x44cm, rukáv je raglánový - od krku 73 a od pazuchy 47cm. Popis: Bohatá a mäkká polyesterová tkanina Zapínanie na zips na prednej strane Zipsy v dolnej časti rukávov Dvojité zasúvacie vrecká na zips Vyšívaný trojlístok adidas Originals a podpis značky Mikina je nová s visačkou Cena 19€ + poštovné. PC bola cez 70€, kúpená v akcii za 39,90€ 347 Pri kúpe obidvoch poštovné neplatíte.
Dámska hnedá dlhá prešívaná páperová bunda
dámska páperová hnedá bunda- párka prešívaná. Bunda ma odopínateľnú kapucňu s pravou prírodnou kožušinou. Veľkosť 40, ale sedí aj na 38. Na predaj aj hnedá prešívaná páperová bunda (párka) s pravou kožušinou, čierna prešívaná bunda.
Adidas Originals - crop mikina, veľ. 36
Krásna nová mikina Adidas Origianls, červená so striebornými pásmi, veľ.36, rozmery: dĺžka 35cm, pod pazuchami 2x44cm, rukáv je raglánový - od krku 73 a od pazuchy 47cm. Popis: Bohatá a mäkká polyesterová tkanina Zapínanie na zips na prednej strane Zipsy v dolnej časti rukávov Dvojité zasúvacie vrecká na zips Vyšívaný trojlístok adidas Originals a podpis značky Nová Cena + poštovné. PC bola cez 70€, kúpená v akcii za 39,90€ 347
páperová vetrovka modrá
modrá páperová vetrovka značky Mango. veľkosť XS. odnímateľná kapucňa + vrecúško na pranie. takmer nová. Poštovné v cene. Peniaze prevodom na účet alebo osobný odber NR NZ a okolie.
NOVÁ | Pánska prechodná bunda Adidas Originals | M
Dobrý deň, mám na predaj túto pánsku prechodnú bundu značky Adidas Originals. Jedná sa o model Adventure. Bunda je nová s visačkou. Veľkosť M. Rozmery: Rukávy od ramena - 61 cm Šírka medzi pazuchami - 63 cm Celková dĺžka - 71 cm Odber je možný buď osobne alebo po platbe vopred na účet cez Packetu. Cena s doručením na vydajne miesto - 93,30€ Kontaktujte ma prosím iba SMS alebo mailom. Vďaka.
Adidas Originals Bumda
Predam Adidas Originals bundu. Velkost M. Ide o oversize strih. Tzn, ze ak si kupujete velkost L tak bude sediet.