bazár, predaj, inzercia, predám

Papuča trámov

Kategória: Ostatné

Predám nové nepoužité papuče trámov,napr.na uchytenie pergolí. 50ks,rozmer 41x170x2 mm.
Cena 0,80 EUR/kus.
Papuča trámov
Podobné inzeráty
Elektrická papuča
Výhrevná, masážna elektrická papuča Beurer FWM 45 nová
výrobná hala, komplet IS, Čaňa, 15min z Košíc, pred dokončen
Ponúkame Vám exkluzívne len u nás na predaj - výrobná hala vo výstavbe, obec Čaňa, kompletné inžinierske siete, vlastný pozemok, asfaltová cesta. Stav predaja je už s osadenými izolačnými sendvičovými zateplenými panelmi, je už zastrešená,osadené sú už plastové okná s izolačným dvojsklom v prízemnej časti a vo vyvýšenej časti budú osadené izolačné dvojsklá v kovovom vystuženom ráme. Taktiež budú osadené vstupné a výstupné kovové brány. Kompletné foto oboch hál na . Výmera pozemku : 1122m2 Zastavaná plocha : 627m2 Rozmery haly : 16m šírka x 40m dĺžka Objem haly: 7.700m3 Hala mala byť postavená ako nová a objemovo 4-násobne prekračujúca najvyššiu kapacitu nosného koľajnicového žeriava materskej pôvodnej haly postavenej v roku 2015 o pár metrov ďalej ( tá je tiež predmetom následného ďaľšieho predaja) nakoľko výroba gastro zariadení pre export bola z kapacitných dôvodov už v omeškaní, napriek tomu,že výroba bežala v 3 smennej prevádzke 7 dní v týždni. Situácia sa však zmenila po covide v celom svete a súčasný vlastník stratil obratom s obmedzením gastro trhu celosvetovo svoje miesto, preto sa k svojmu zámeru - výrobe už vracať nebude. Hala je postavená na kvalitných základoch, obvodové múry sú presné tvárnice Ytong s okennými otvormi, ktoré sú už pripravenými betónovými prekladmi na osadenie okennej výplne. Okná sú už vyrobené na zakázku a pripravené na osadenie do otvorov, sú v cene stavby. Nad otvormi obvodové múru pokračujú do polovice výšky bočnej steny, pričom ukončené sú betónovým armovaným vencom, rovnako ako obidve vstupné brány s pozdĺžným aj horizontálným dverovým armovaným debnením. V hale sú už osadené sendvičové panely ako pokračovanie obvodových stien až po strešný plášť pričom majú byť upevnené na oceľovú nosnú konštrukciu. Skelet celej budovy je z oceľových trámov, ktoré sú zapustené na betónových stojkách, sú dostatočne hrubé, podľa pôvodného projektu mal slúžiť na koľajnicový posuvný horizontálný žeriav s nosnosťou 20 ton. Hlavná hala má žeriav s nosnosťou 5 ton, tak tento mal byť určený na výrobu objemnejších gastro zariadení, tak mala byť výroba rozšírená na bezlimitnú, čím by sa súčasný vlastník zaradil medzi jednotku svetovej špičky vo výrobe, nakoľko len málo firiem je schopných konkurovať takejto 3- smennej výrobe, tak sa mal zaradiť svojou výrobou medzi TOP producentov. Halu je na pozemku materskej haly, pozemok je kompletne oplotený ako do ulice smerom k železničnej stanici, ktorá je od vstupnej brány 70m, kde môže byť hlavný vstup z asfaltky, alebo cez hlavnú bránu materskej firmy, ku ktorej patrí ďaľšia plocha pozemku s výmerou 2797m2, prčom predmetom predaja môže byť len nová hala s pozemkom 1122m2, alebo aj druhá hala materskej firmy s výmerou 1122 m2. K výrobe patrí vykurovaná zateplená hala s výmerou 805m2 a kancelárske piestory s 2podlažnou budovou s výmerou 530m2. Momentálne pôvodné zariadenia sú je v
PREDAJ viničného domčeka v meste Vráble (CH062-12-JAPIa)
CH062-12-JAPIa Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na predaj viničný domček v meste Vráble v časti Horný Oháj - Vinice. Na liste vlastníctva je nehnuteľnosť zapísaná ako parcela registra "C" so zastavanou plochou a nádvorím o rozlohe 82m2 . Domček je v pôvodnom stave s odporúčaním na prípadnú rekonštrukciu s malou terasou a prístreškom, bez inžinierskych sietí. Prípojka na el. energiu sa nachádza v blízkosti pozemku, na ktorú by bolo možné sa pripojiť. Domček pozostáva so vstupnej miestnosti, z ktorej je vstup do pivnice a do ďalšej miestnosti. V dome sa nebývalo a mal prevažne využitie spracovávania hrozna a uskladňovania vína. Výhodou je lokalita (3km od centra mesta Vráble), dobrý stav trámov a pivničky. Ideálne miesto pre oddych a relax mimo mesta. Celková cena za predaj je 18000 eur bez skrytých poplatkov. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na: pikna@ Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Exkluzívny PREDAJ viničného domčeka v Pohraniciach (CH046-11
CH046-110-JAPIaE Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka Exkluzívne na predaj viničný domček v obci Pohranice. Rozloha pozemku spolu s nehnuteľnosťou je 115m2. Domček je v pôvodnom stave s nutnosťou rekonštrukcie, bez inžinierskych sietí. Prípojka na el. energiu sa nachádza v blízkosti pozemku, na ktorú by bolo možné sa pripojiť. Domček pozostáva so vstupnej miestnosti, z ktorej je vstup do pivnice a do ďalšej miestnosti. V dome sa nebývalo a mal prevažne využitie spracovávania hrozna a uskladňovania vína. Miestnosti je preto potrebné spraviť od základov. Výhodou je lokalita, dobrý stav trámov a pivničky. Pivnica sa nachádza 2m pod zemou, v ktorej je vstup do tzv. vínnej pivničky, ktorá po vyčistení sa nachádza v hĺbke ďalšie cca 2m. Všetko môžete vidieť na fotografiách. Po rekonštrukcii si nový majiteľ môže z tohto domčeka vytvoriť miesto na pokoj a relax (napr. mimo mesta). Celková cena za predaj je 15000 eur bez skrytých poplatkov. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na: pikna@ Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Detektor kablov, rur a tramov.
rapitest WPP 123 Funkcny bez baterie (9V)
Dubové Trámy - Schody - PREDRÁZDNINOVÁ AKCIA
Dubové Támy - Záhradné - Vonkajšie -Vnútorné. Schody - Nášľapy SÉRIA ANTIK - VEĽKÁ PREDPRÁZDNINOVÁ ZĽAVA 15% - CENA PLATNÁ DO 31.07.2023 FIRMA NÁKUP Slovensko - 21% Dph . Dub zimný a dub letný (Quercus patraea a Quercus robur). Záhradné - Vonkajšie Plotové - Terasové - Balkónové Steny - 2 Typy Rozmerov + niekoľko variant dĺžok a výšok . Podrobné infrmácie na našich stránkach NOVINKA NA TRHU - DUBOVÉ NAVEDACEJ TRÁMY - NIGHT VISION NEON. TRÁMY V NOCI SVIETI A DOBÍJA SA AUTOMATICKY DENNÝM SVETLOM. LINKY BIELÉ NEOSLŃUJÚCE -Výrobky sú patentovo chránené. Viac na našich stránkach 3 Základné typy trámov. DUBOVÝ TRÁM KLASIK – klasické dubové drevo s menším množstvom hrčí a povrchových prasklín, vhodný predovšetkým pre moderné stavby, objekty, doplnky a design. DUBOVÝ TRÁM ANTIK – dubové drevo s väčším množstvom hrčí a povrchových prasklín, špeciálne ošetrených a zabrúsených pre vysokú trvanlivosť a stálosť designu. Je vhodný predovšetkým pre starobylé a historické objekty, rekonštrukcie, doplnky a design. Rozmery: Rozmer 145×255 mm (DUBOVÉ TRÁMY KLASIK A ANTIK) Rozmery 70×255 mm a 145×127 mm (DUBOVÝ TRÁM KLASIK) Doba výroby týchto rozmerov je 7-10 dní od objednania. Ceny od 680 kč za kus podľa rozmeru a Dĺžky . Dĺžky Priamo na Mieru . Od 12.6.2023 bola oficiálne sprevádzkovaná nová technológia výroby – praskliny a hrče vypĺňame vysoko kvalitným vonkajším vodeodolným epoxidom v kombinácii dubového prachu a farebnej prísady. Farba - čierna. Vysoká životnosť. Nádherný vzhľad – množstvo využití, ako vonkajších, tak aj vo vnútorných priestoroch. Výplne sú v cene každého kusu. Všetok materiál je Brúsený - Hobľovaný - Začistený - Kapovaný - Protištěpné Spony - Otupené Hrany - 3 x olej 3 v jednom . Natural Záťaž - Protišmyk - 50 % Ručná Práca - Nezameniteľný Vzhľad - Vysoká Životnosť. viac na - alebo telefonicky.